pardon 2 puta je trebalo pisati budi
joj kaj sam umoran i nemojte me buditi molim Vas
unaprijed hvala
pofuk
kARLA, KARLA …. ne bi niti pozdravila…., lako je tebi, ti si bila na koncertu,….
ne hvališ se?
ono nam objasni, neki pratitelj… i to…, sad ga ima, pa ga nema…
… ma ovdje je cijela …. galerija tajanstvenih likova, kao u Aghata Cristie…
fulo sam neko slovo, no nema veze…, …neki napici, vještice, ..što ja znam…
pravo mjesto za mene!
jutro… [yawn] [yawn] [yawn]…a da je dobro..nije….zaspala na posel….noge su mi u grču..tijelo boli od pretjesne odjeće još iz woodstock razdoblja….ostala bez pratioca u pol koncerta….ah…šta je meni ovo trebalo…..koncert je naravno bil [thumbsup]…..nirvana.
I ja bi više voljela jutro prije koncerta nego poslije…inače sam se upravo vratila sa kafetkanja i dobro bi došla jedna lijepa muzika…Navigare imaš li nešto [proud]
g. Pofuk, molim ako mi želite odgovoriti na jedno pitanjce….???
zašto je nemam crvenu zvijezdu, već, što je znam, zelenu , žutu i sl…
meni se više sviđa ta crvena!
jutro… [yawn] [yawn] [yawn]…a da je dobro..nije….zaspala na posel….noge su mi u grču..tijelo boli od pretjesne odjeće još iz woodstock razdoblja….ostala bez pratioca u pol koncerta….ah…šta je meni ovo trebalo…..koncert je naravno bil [thumbsup]…..nirvana.
I ja bi više voljela jutro prije koncerta nego poslije…inače sam se upravo vratila sa kafetkanja i dobro bi došla jedna lijepa muzika…Navigare imaš li nešto [proud]
[/quote]
jo cure, kak ste vi ….., da ne kažem kaj…
ubio sam se tražeći muzika, a one bi još…., e cure.. cure…, vi bi ste stalno nekaj novoga, kaže se kod nas friškoga..aa?
čekaj, da razmislim…??, hm, … ne mogu sada , moram ići kuhati ručakkk, znaš kako je….da ne zagori, moram mješati , reckati,…
može navečer…? nećeš se ljutiti, jer ..nemam inspiraciju sad…, šta mi ono treba, pelato pomidori, dvije glavice , ne jedna češnjak, peršin, uljew domaće, …
e cure.. cure…, vi bi ste stalno nekaj novoga, kaže se kod nas friškoga..aa?
može navečer…? nećeš se ljutiti, jer ..nemam inspiraciju sad…,
Pa naravno da treba uvek nešto novoga jer je onda život zanimljiviji i nikad ne znaš što doleti sa sljedečeg "čoška" [smiley]…neču se ljutiti ako bude kasnije, pronači ču ja sebi nešto za zabavu [wink]
stalno mi ….. pada …
sustav!
greška, pa greška, pa opet greška…
taman nešto lijepo sročim, onak uljudno i fino…. kad …
joj Mateja žuri sad na koncerte jer ja vidim nisam više za petosatna stajanja..ili bi možda trebalo više put to trenirati…da moj pratitelj je zbilja misterija…odlučil on u pol koncerta da je ipak razgovor s curom na mob važniji od starog dylana…mamina škola…..ljubav je najvažnija [tongue]