DAN VJEŠTICA! ima li ih ovdje, ak ih ima nek se jave!
Sad si nas stavio na muke [lol] …ako se javimo proglasit češ nas vješticama a ako se ne, više nikog neče bit blizu…ajde ja sam pokušala sreču iako se ne smatram za vješticu [cool]
evo me moram vam se pohvaliti kaj sam uspio napraviti
dao sam si truda i uspio sam saznati kak se cisti privat poruke,sad mi je javil jedan forumas
pocistio sam sve privat poruke
jjuuuuuuupi
joj kaj sam ponosan na sebe
sad je tak lepo cisto u mom sanducicu
Dobro jutro svima!!
Jeste li spremni uhvatiti se u koštac sa današnjim danom,13. petak..? [wink]
DAN VJEŠTICA! ima li ih ovdje, ak ih ima nek se jave!
[/quote]
Ako ne spaljujete, ja se dobrovoljno javljam…ionako sam tak raspoložena.. [undecid]
dao sam si truda i uspio sam saznati kak se cisti privat poruke,sad mi je javil jedan forumas
jjuuuuuuupi
Pa zar nije to malo i tužno kad nema poruka… ja tako volim poruke [smiley]
ah ivdio sam pektakularni pocetni udarac na burzi i mislim da vise ne trebam gledati pa me evo opet ovde
jjuuuuuuupi
vidiš kak si ti neki prijatel, nisi mi to rekao, pa sam morao pitati VJEKA, …, ne nego je on vidio da se sam mučim i da mi prijatel neće pomoći, pa je uletio… dobro, dobro…
jjuuuuuuupi
Pa zar nije to malo i tužno kad nema poruka… ja tako volim poruke [smiley]
[/quote]
Mateja, hmm, hrabra si ili si stvarno VJEŠTICA?!, što vi dečki mislite o tome, ha?
ah ivdio sam pektakularni pocetni udarac na burzi i mislim da vise ne trebam gledati pa me evo opet ovde
a kaj sam ti govoril, nisi me slušao u ponedjeljak, …, mislio si ovaj NAVIGARE, pojma nema, lupa, kaj ja znam,,, neka neka
danas je dan D za zafrkanciju, jer je PETAK 13, imamo i potencijalnih vještica…
danas je dan D za zafrkanciju, jer je PETAK 13, imamo i potencijalnih vještica…
Dobro da smo samo potencijalne [pray]
znaš ak si išta u pravu, to je to, gasssim pilu