dobar jutar g POFUK, štooo ćemo danas<” jesmo li slavili a danas očito ne vidim duplo..
[/quote]
ah da vavelim iskreno,da znam odgovor na pitanje kaj cu danas,vjerojatno bi znao i di cu sutra
evo buduci da ste me iskreno pitali,dat cu Vam odgovor
pogledat cu svecani program otvaranja burze,posle toga obavim 2,3 sastanka(htel bi vise ali mi se cini da su ostali koji su mi potrebni sa razgovor danas i suvise mamurni).malo cu se s vremena na vreme javiti lajv tu na ove stranice i za kraj cu pogledati svecani cin zatvaranja burze
pofuk
opsssss……., evo jedne jako, jako zanimljive stvari …
Vijesti iz svijeta 12.06.2008 09:08 Rusi kupuju banke u EU I sama vijest o planovima Sulejmana Kerimova podigla je cijene dionica Deutsche Banka za 1,7 posto, UBS-a za 0,8 posto i Credit Suissea za 0,6 posto
Ruski milijarder Sulejman Kerimov planira kupiti udjele u bankama na Zapadu i ne skriva želju da mu se u tome pridruže ostali ruski tajkuni. Kerimov prodaje svoje udjele u ruskoj imovini, uključujući udjele u najvećoj ruskoj banci Sberbank i plinskom divu Gazpromu, kako bi kupio udjele u Deutsche Banku, UBS-u, Morgan Stanleyju i Credit Suisseu, navodi ruski poslovni dnevnik Kommersant. Riječ je o bankama koje su bile pogođene nedavnom financijskom krizom, ali i o izuzetno velikim i važnim institucijama za koje je jasno da neće propasti.
Izvor u jednoj značajnoj investicijskoj banci za Kommersant je izjavio da je Kerimov, osmi po redu na listi ruskih bogataša i član gornjeg doma ruskog parlamenta, krajem prošle godine u svojem vlasništvu držao tri posto Deutsche Banka te da ga planira ga podići na devet posto. Ostali su izvori naveli da njegovi udjeli u drugim bankama dosežu oko jedan posto.
Deutsche Bank je objavio kako prema njihovim saznanjima samo dva dioničara imaju udjele veće od tri posto, a riječ je o britanskoj banci Barclays i francuskom osiguravatelju AXA-i. Glasnogovornik Deutsche Banka u Moskvi izjavio je, pak, da je banka dužna objaviti kada netko kupi više od tri posto dionica.
I sama vijest o planovima Sulejmana Kerimova podigla je cijene dionica Deutsche Banka za 1,7 posto, UBS-a za 0,8 posto i Credit Suissea za 0,6 posto. (Bankamagazin)
…vidim ja da ćemo mi ovu Virtualnu zajednicu prekrstiti u Vatrenu zajednicu… [proud]
Ajme šta se ja volin ljubit,…..
Imate li mi koju pjesmu za direktora, on je u Austriji……
imammm imamm…
na ovom računalu je ne mogu montirati, zato ću samo citirati naslov;
DA BOG DA TE VODA ODNIJELA:::::
je li Ok g. NJETTO? mislim izbor i to…
imammm imamm…
[/quote]
Šta je tebi,…jesi ti lud,ja volin moga direktora….
dobar jutar g POFUK, štooo ćemo danas<” jesmo li slavili a danas očito ne vidim duplo..
[/quote]
ah da vavelim iskreno,da znam odgovor na pitanje kaj cu danas,vjerojatno bi znao i di cu sutra
evo buduci da ste me iskreno pitali,dat cu Vam odgovor
pogledat cu svecani program otvaranja burze,posle toga obavim 2,3 sastanka(htel bi vise ali mi se cini da su ostali koji su mi potrebni sa razgovor danas i suvise mamurni).malo cu se s vremena na vreme javiti lajv tu na ove stranice i za kraj cu pogledati svecani cin zatvaranja burze
pofuk
[/quote]
g. POFUK, vi odlično vladate situacijom, zaista odlično, a jeste li slavili, onak malo …, koje pivo i slično???
Dobro jutro svima!!
Jeste li spremni uhvatiti se u koštac sa današnjim danom,13. petak..? [wink]
imammm imamm…
[/quote]
Šta je tebi,…jesi ti lud,ja volin moga direktora….
[/quote]
pardon, ne bih se štel mješat, jer …., ljubav je ljubav, kaj se tu more?
Dobro jutro svima!!
Jeste li spremni uhvatiti se u koštac sa današnjim danom,13. petak..? [wink]
DAN VJEŠTICA! ima li ih ovdje, ak ih ima nek se jave!