Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

g. ALIEN, da li možemo MI (POFUK, BAKICAAA, KARLA, SLK, …..) doći kod tebe na Lastovo, ima li mjesta tamo za sve??

KARLA I POFUK bi se odlično snašli jer su sa OTOKA, znaju oni sve!
[/quote]
pa covjece ja se nemrem snaci u svom stanu a da ti ne govorim u glavi a ti meni spominjes neki otok

…bit će opet Frojdova greška…,samo me nemojte pitati kakva je to… [rolleyes]

g. ALIEN, da li možemo MI (POFUK, BAKICAAA, KARLA, SLK, …..) doći kod tebe na Lastovo, ima li mjesta tamo za sve??

[/quote]
pa covjece ja se nemrem snaci u svom stanu a da ti ne govorim u glavi a ti meni spominjes neki otok
[/quote]

PA g. POFUK, vaš profil; AMERIČKI DJEVIČANSKI OTOCI, jel je to vaše mjesto boravka ili burzovni san?

samo što nije...

BAKICAAA bi nam kuhala i kolače radila, KARLA gulila krumpire, šta ja znam tko bi što radio, ali možda bi se posrećilo (kao na burzi) pa bi i koju ribičku ulovili (ili bi mazali paštetu)

POFUK ima iskustva sa skupljanjem i stavljanjem veša, vi ALIEN slikali, to bi bila ne virtualna zajednica,

već zajednica burzaša, ne krivo pročitati; ekipa od buzare,…pa mogu biti i škampi..

to ti je raj, burzovni raj..

samo što nije...

[/quote]
[/quote]

PA g. POFUK, vaš profil; AMERIČKI DJEVIČANSKI OTOCI, jel je to vaše mjesto boravka ili burzovni san?
[/quote]
to nema u mome profilu
nazalost preiskusan sam da bih imao vise ikakav san makar je to tuzno za covjeka mojih godina kad Vam se vec jadam to sam Vam htio reci
ovo gde ja obitavam ne bi menjo za nikakve djevicanske otoke da Vam budem iskren
i nije mi jasno zasto svi toliko trce za parama
za neverovat
uzas
prokleti kapitalizam i ja skup sa njime
pofuk

…nije loše…Vjeka bi pozvali da pravi reda…bez njega nikamo… [smiley]

kak bi lijepo sanjali o burzovnoj dobiti na Lastovu…, kak bi bilo lijepo, za ne???

samo što nije...

…nije loše…Vjeka bi pozvali da pravi reda…bez njega nikamo… [smiley]

pa dobro,VJEKA zakaj ne, a valjda bi se i drugi priključili, što nam kaže MARE.MAR??

samo što nije...

[/quote]
[/quote]

[/quote]
to nema u mome profilu
nazalost preiskusan sam da bih imao vise ikakav san makar je to tuzno za covjeka mojih godina kad Vam se vec jadam to sam Vam htio reci
ovo gde ja obitavam ne bi menjo za nikakve djevicanske otoke da Vam budem iskren
i nije mi jasno zasto svi toliko trce za parama
za neverovat
uzas
prokleti kapitalizam i ja skup sa njime
pofuk
[/quote]

kažu da je u kapitalizmu biti bez love, kao ženiku na svadbi bez ……
jel to zaista tako?

samo što nije...

na zalost ne mogu ti odgovoriti na to pitanje ja ti prozivljavam od pada berlinskog zida INTIMNI KOMUNIZAM
pofuk

hm,hm…kak si ti navigare samo skužil da se ja skrivam na jednom dravskom otočiću….to ti mene brine…..a i alien ga je već zaslikal…no za njega mi nije čudno jer on zna pronaći pravu ljepotu [smiley]

ahm

New Report

Close