hvala ti SLK na odgovoru…naučiću ja to ..ima vremena…mlada sam ja još [lol]
a nego šta..ako se ja mlado osjećam onda si ti u pubertetu [lol]
nego,moramo paziti šata pišemo,vidim da nas preko 51000 sa strane škica [shocked]
mare, nemoj ti mene zezat ….i tješit ..kao nisam ja najstarija….u redu je to ..dobro se ja nosim s tim [wink]
mare, nemoj ti mene zezat ….i tješit ..kao nisam ja najstarija….u redu je to ..dobro se ja nosim s tim [wink]
ne zezam..i bojim se da nisi
[cry] [lol]
Starost može biti najsretniji period života. Mnogi koji su dosegli ono sto nazivamo starošću priznaju da se osjećaju neugodno mladima, kao da je taj osjećaj neki anakronizam, neka neočekivana svježina. To je vrsta svježine koju trkač na duge staze doživljava kad na vrhuncu umora osjeti novi nalet energije koji ga odvede do cilja. Ova svježina je osjećaj neopisive radosti sto smo živi, radosti koju osjeća razigrano dijete, možda bez tjelesne razigranosti, ali s radošću u duši koja nam omogućava da ponovno budemo mladi i sretniji nego što smo ikad mislili da možemo biti…
Ashley Montagu, antropologinja
čarugo,daj si zamijeni taj avatar…zbilja je ružan…evo ja imam i prijedlog..stavi si Marley-a.
Stavit ću sutra Jovu Čarugu moj prvi i originalni avatar.
Nadam se da će ti se svidjeti.
Starost može biti najsretniji period života. Mnogi koji su dosegli ono sto nazivamo starošću priznaju da se osjećaju neugodno mladima, kao da je taj osjećaj neki anakronizam, neka neočekivana svježina. To je vrsta svježine koju trkač na duge staze doživljava kad na vrhuncu umora osjeti novi nalet energije koji ga odvede do cilja. Ova svježina je osjećaj neopisive radosti sto smo živi, radosti koju osjeća razigrano dijete, možda bez tjelesne razigranosti, ali s radošću u duši koja nam omogućava da ponovno budemo mladi i sretniji nego što smo ikad mislili da možemo biti…
Ashley Montagu, antropologinja
Ma godine nisu važne duh je važan.
Živi svaki dan ko da ti je zadnji.
čarugo,daj si zamijeni taj avatar…zbilja je ružan…evo ja imam i prijedlog..stavi si Marley-a.
Stavit ću sutra Jovu Čarugu moj prvi i originalni avatar.
Nadam se da će ti se svidjeti.
[/quote]
sječam ga se i nije mi se sviđal…muzičara stavi..ajd me bar ti nekaj slušaj ak već niko drugi niš [pray]
Blago starima , jao mladima;
Stari su bili imladi , a mnogi mladi to neće nikada biti.
Mladi jednostavno i nemogu znati što je starost.!
Seneka filozof