Gospodo ,bio je to još jedan lijep dan..ma ne mislim burzovno,več uopće..da ga do kraja iskoristim idem se bućnuti u more a vas sve lijepo pozdravljam i ugodno popodne želim. [smiley]
jedna prigodna za ovo vruče popodne…
Vaš link
Neki mali val kotrlja se oceanom i divno se provodi. Uživa u vjetru i svježem zraku – sve dok ne opazi kako se valovi ispred njega razbijaju o stjenovitu obalu.
– Bože, ovo je užasno – pomisli, pa vidi što će mi se dogoditi!
Naidje drugi val. Vidi ovoga kako je potišten, pa ga upita što mu je.
– Pa zar ti ništa ne razumiješ? Svi ćemo se razbiti; svi mi valovi pretvorit ćemo se u ništa. Zar to nije strašno?
– Ne, ti si taj koji ne razumiješ. Ti nisi val, ti si dio oceana.
Neki mali val kotrlja se oceanom i divno se provodi. Uživa u vjetru i svježem zraku – sve dok ne opazi kako se valovi ispred njega razbijaju o stjenovitu obalu.
– Bože, ovo je užasno – pomisli, pa vidi što će mi se dogoditi!
Naidje drugi val. Vidi ovoga kako je potišten, pa ga upita što mu je.
– Pa zar ti ništa ne razumiješ? Svi ćemo se razbiti; svi mi valovi pretvorit ćemo se u ništa. Zar to nije strašno?
– Ne, ti si taj koji ne razumiješ. Ti nisi val, ti si dio oceana.
molim te draga bakiaaco daj nemoj takve prica pricat imam more svojih problema a da sad jos rijesavam raznorazne probleme valova i oceana pa i to bi bilo previse
pofuk
…ja sam to i postavila kao rješenje tvojih problema…jer i tvoj problem je dio nekog većeg problema… [smiley]
…ja sam to i postavila kao rješenje tvojih problema…jer i tvoj problem je dio nekog većeg problema… [smiley]
[lol] [thumbsup]
večeg,večeg ,bako čini mi se trešnjevačkog [wink]
Iskustvo je predivna stvar.
Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite!
Propuštene prilike su uvijek bolje od onih ostvarenih!
Bog daje hranu svim pticama, ali im je ne baca u gnijezdo.
…da,da za sve se moraš pomučiti… [smiley]