g. Pofuk, mislim da ste ukrali stihove g. Bregovića, zar ne?
[/quote]
ah to je lepo cuti da lopov krade lopovu
znaci na visi nivo lopovluka sam doso
[/quote]
ne nisi, tek kad budeš ukrao; Mudriniću, Todoriću, … tada ćeš dobiti OSKAR!
[/quote]
ma evo ti jedna stotka za ovo makar se ja natjecem za oskara u kategoriji crtića
pofuk
g. Pofuk, mislim da ste ukrali stihove g. Bregovića, zar ne?
[/quote]
ah to je lepo cuti da lopov krade lopovu
znaci na visi nivo lopovluka sam doso
[/quote]
ne nisi, tek kad budeš ukrao; Mudriniću, Todoriću, … tada ćeš dobiti OSKAR!
[/quote]
onda će dobit doktorat.
ili su oni doktori?
kaj se tiče ovih krađa mene jedino zanima onaj dio…gdje tiho,bez glasa,neka druga žena njegovo ime doziva ,kroz noć…hm,zbilja, ružan san [undecid]
molim Vas Vas jedino znam na ovoj burzi neki knele me rasturta na postu atpl pa ako bi me mogli obraniti od tog nasrtljivca
unaprijed hvala
pofuk
p.s.strah me je
kaj se tiče ovih krađa mene jedino zanima onaj dio…gdje tiho,bez glasa,neka druga žena njegovo ime doziva ,kroz noć…hm,zbilja ružan san [undecid]
ha ha ha ha ha
@pego
doktori su ti na okupljanju trešnjevačkih mališana….više ne rade ni stanke između okupljanja…oni su ionak sami sebi dovoljni [smiley]
Oscar Peterson – You Look Good To Me
evo draga Karla ukucaj to na jubito da vidis sta znaci san u pravom smislu rijeci
da,uzivaj radje malo u pesmi
kaj se tiče ovih krađa mene jedino zanima onaj dio…gdje tiho,bez glasa,neka druga žena njegovo ime doziva ,kroz noć…hm,zbilja, ružan san [undecid]
Karla pa ja sam ti zaželjela lijepe snove a ne ovo što si ti sanjala [sad]
ja ne kužim pofuk otkud tebi ideja da razmem engleski….latinski…. i sve ove jezike kojima se ovdje komunicira…osim slovenskog sve ostalo mi je strano…no ajde idem to ipak odslušati…možda skužim kaj po spotu [pray]
@Mateja
veli ti muž moje sestre…kaj pak sanjaš kaj niko neće [smiley]
ja ne kužim pofuk otkud tebi ideja da razmem engleski….latinski…. i sve ove jezike kojima se ovdje komunicira…osim slovenskog sve ostalo mi je strano…no ajde idem to ipak odslušati…možda skužim kaj po spotu [pray]
cuj vidjet ces kako čica svira da nisu bitne rijeci
cica prebire po dirkama klavira kao mateja po poslovnom forumu