zivot je ionako suvise krut
oh zasto ja kroz burzu trazim laksi put
zasto ja kocku volim
bolje mi je da boga molim
pofuk
kome ja sad da se obratim
a da sa njime se ne pomlatim
zasto na burzi trazim srodnu dušu
kad dionicari i na hladno pušu
pofuk feat crobex ljeta gospodnjeg 2008
Žena mi je u korekciji pa me pere http://www.youtube.com/watch?v=lL3dNfxcpnw
Žena mi je u korekciji pa me pere http://www.youtube.com/watch?v=lL3dNfxcpnw
Zanimljiv komentar Alien malo je falilo da nisam počela plakati [rolleyes]…inače ovaj komentar sve kaže You’re pretty cool for an old guy [wink]
Zanimljiv komentar Alien malo je falilo da nisam počela plakati [rolleyes]…inače ovaj komentar sve kaže You’re pretty cool for an old guy [wink]
[/quote]
Bolje biti old guy nego old gay [lol] . Btw sa jos malo pa 39 uopce se ne osjecam old [wink]
@Alien
Pa i nisi old ako si samo 39 ali sam po nekim komentarima mislila da ipak imaš koju godinu više…izgledao si mi malo iskusniji [proud]
primjećujem da ovdje mnogi otkrivaju svoje duše…mene već dugo muči takav problem… [smiley]
hm hm
@Alien
Pa i nisi old ako si samo 39 ali sam po nekim komentarima mislila da ipak imaš koju godinu više…izgledao si mi malo iskusniji [proud]
Sranj.. koja covjek u zivotu prodje donose iskustvo i mudrost. Na srecu (i nesrecu) toga mi nije nedostajalo u zivotu. No srecom tu je veseli duh koji se sa svime time do sada dobro nosi i uvijek je ready za zezanciju [smiley]
Bolje biti old guy nego old gay LOL. Btw sa jos malo pa 39 uopce se ne osjecam old wink
duh je važan….a mlad je i s 43 ,a kad ga sačuvaš ne sramiš se ni reči kolko ih imaš [sealed]
Bolje biti old guy nego old gay LOL. Btw sa jos malo pa 39 uopce se ne osjecam old wink
duh je važan….a mlad je i s 43 ,a kad ga sačuvaš ne sramiš se ni reči kolko ih imaš [sealed]
[/quote]
Tako je Karla [thumbsup]
Sranj.. koja covjek u zivotu prodje donose iskustvo i mudrost. Na srecu (i nesrecu) toga mi nije nedostajalo u zivotu. No srecom tu je veseli duh koji se sa svime time do sada dobro nosi i uvijek je ready za zezanciju [smiley]
[/quote]
evo ti za ovo sve stotke koje ti danas mogu dati.