Pošto još nisam na ovoj stranici ostavila traga,samo bih vas sve skupa lijepo pozdravila i zaželjela ugodno popodne [kiss]
lijepi pozdrav i tebi…pogotovo ako si žena…onda i nešto srdačniji [kiss]
Pošto još nisam na ovoj stranici ostavila traga,samo bih vas sve skupa lijepo pozdravila i zaželjela ugodno popodne [kiss]
ajmo svi zajedno
dobro došla mare.mar
Ma baš ste dragi,hvala na dobrodošlici…itekako da sam žena i koristim tu posvlasticu. [proud]
Ma baš ste dragi,hvala na dobrodošlici…itekako da sam žena i koristim tu posvlasticu. [proud]
ah sta je tu cudno??
zato i zene vladaju svijetom
ah sta je tu cudno??
[/quote]
Kojim?
Ma šalim se …moram prvo malo prošvrljati ovim stranicama da vidim o čemu se ovdje ćakula..vidim stihove,slike,recepte..znači svega po malo,kao na burzi..
kaj znači to povlastica to ionak samo mi razumijemo …oni mogu samo nagađati [smiley]
iako ti je bakica ovdje glavna…no kak nje nema….ja te pozivam da čim češće svratiš [smiley]
ah sta je tu cudno??
[/quote]
ne bih se baš složila…Oni vladaju svijetom a mi samo njima [rolleyes]
[/quote]
vidis da smo se slozili samo smo to rekli na drugi nacin
hvala bogu da postoji neko ko zna pravu situaciju
ah sta je tu cudno??
[/quote]
ne bih se baš složila…Oni vladaju svijetom a mi samo njima [rolleyes]
[/quote]
hehhee,baš tako …i to vrlo uspješno. [thumbsup]
kaj znači to povlastica to ionak samo mi razumijemo …oni mogu samo nagađati [smiley]
iako ti je bakica ovdje glavna…no kak nje nema….ja te pozivam da čim češće svratiš [smiley]
[/quote]
Mislila sam na onaj posebni pozdrav ako sam žena…prihvačam poziv ,samo da vas prvo malo pročešljam da ne upadnem poput padobranca..mada sam več upala,pa kak bu,bu..
čuj mare,mar ja da ti budem iskrena do kraja slabo vladam u zadnje vrijeme …sve se nekak izokrenulo.
žena je na forumu malo tak da je dobro da se drže skupa…..kak su u onom ozbiljnom dijelu svakak jači muški i tamo se ima kaj učiti od njih..tu gdje vlada srce…tu smo mi glavne… [smiley]
čuj mare,mar ja da ti budem iskrena do kraja slabo vladam u zadnje vrijeme …sve se nekak izokrenulo.
žena je na forumu malo tak da je dobro da se drže skupa…..kak su u onom ozbiljnom dijelu svakak jači muški i tamo se ima kaj učiti od njih..tu gdje vlada srce…tu smo mi glavne… [smiley]
da moram se sloziti sa tobom ali vam moram napomenuti da imam namjeru uskoro nametnuti svoju dusu ovdje kad vec nigde ne prolazi