Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

hm,ugodno je i začoriti do deset….

Dylan….uskoro..karta je v žepu [rolleyes]

http://youtube.com/watch?v=OvfPCBmzvHI

…more,kamen i sunce…

…more,kamen i sunce…

sjajno baaaakice
vi ne samo da imate osecaj za lovu nego i za moment sto se vidi po prilozenoj fotki
nista moram Vam kresnuti 100tku i to je zadnja 100tka kaj danas dajem jer je dosta bilo
pofuk

…uh,vidim da si je tako kresnuo,da je odmah otpala… [rolleyes]

nego bakice mene brine onaj tvoj djedica iz čakovca…liči na moga…da možda harpun nije bil u pravu da smo mi jedna osoba….evidentan je u zadnje vrijeme na forumu problem višestrukih ličnosti…

…uh,vidim da si je tako kresnuo,da je odmah otpala… [rolleyes]

evo ja ti je ponovo prikeljila

nego bakice mene brine onaj tvoj djedica iz čakovca…liči na moga…da možda harpun nije bil u pravu da smo mi jedna osoba….evidentan je u zadnje vrijeme na forumu problem višestrukih ličnosti…

ma evo tebi isto stotka radi fantasticnog pregleda igre i odlicne percepcije persona
i ovo je stvarno zadnja stotka za danas
sad cekam da nekome zakeljim kulju,ne zato sto sam odvratan covek nego da se prisetim da uopce nisam covek
pofuk

…a deda Jovan…,pusti skoro mi je umro jučer…nije to za njega…,a i ja sam nešto duže spavala jutros… [rolleyes]….a i Mica nešto sumnja… [wink]

dobro… ja nisam Micika….onda je sve v redu…i niš ne sumnjam…tak da nije isti sigurno…a nismo valjda ni mi…ti pjesnikinja a ja pjevačica [smiley]

…pusti,mislim i da se Mica registrirala na forum…,al ne znam pod kojin nickom,i sad moram paziti s kin se družin… [rolleyes]

Pošto još nisam na ovoj stranici ostavila traga,samo bih vas sve skupa lijepo pozdravila i zaželjela ugodno popodne [kiss]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

…pusti,mislim i da se Mica registrirala na forum…,al ne znam pod kojin nickom,i sad moram paziti s kin se družin… [rolleyes]

ja se isto moram malo skockati…meni se sin prijavil..tak da [smiley]

New Report

Close