…pa nećeš valjda pogrebniku posao raditi,bolje dođi kod mene prati padele i lonce…još ćeš i ručak dobiti… [wink]
ha ha ha
oprosti da ti nisi majka od moje majke jer zvucis kao moja majka a nemozes biti moja majka jer si bakicaaa
…evo još jedan vic prije deserta…
Bakica u tramvaju
Bakica histerično pita mladića koji joj blokira prolaz na vratima tramvaja: – Dečko, ides van? – Idem, nazovi me oko osam!
…evo još jedan vic prije deserta…
Bakica u tramvaju
Bakica histerično pita mladića koji joj blokira prolaz na vratima tramvaja: – Dečko, ides van? – Idem, nazovi me oko osam!
bez komentara
pofuk
…ajd nek si i ti jednom ostao bez teksta…a ni bakice nisu što su nekad bile…. [smiley]
jesu jesu
ni ti ne biras sredstvo kako bi ostvarila cilj
prokleti makjaveli
…sad je meni najbolje da ostanem bez teksta…pa da malo popodnevno dremnem…,a i deda Jovan mi dolazi predveče… [wink]
…evo danas na Olimpijadi starijih i mog Jovana…opet se iskazao…ne smem samo da spreda pokažem…mogla bi me njegova Mica banirati sa foruma… [rolleyes]
…evo danas na Olimpijadi starijih i mog Jovana…opet se iskazao…ne smem samo da spreda pokažem…mogla bi me njegova Mica banirati sa foruma… [rolleyes]
oprosti gospodin iz mrčevaca rastura ko slavuj na rtsu tako da me ponesla muzika pa nemogu sad debatirati o tvom jovanu
pofuk