sad sam tek skuzil zakaj se malo bolje osecam u zadnje vreme
pa naslov ovog foruma je virtualna zajednica
jjuuupi konacno da sam clan neke zajednice i da me odma nisu izbacili
hvala vam od srca
pofuk
Sad znaš da si nam nešto dužan… [lol]
[/quote]
vjerujte mi znam makar moram napomenuti da ja nikada ne ostajem duzan a buduci da neznam ni jednu bajku ispricati ukljucit cu jednog mog tatu na ovu stranicu da poravna racune sa jednom legendarnom bajkom jer ne volim ostati duzan a i on bi me se odrekao
…daklen,hoćemo reći,ovdje na virtualnoj zajednici su svi dobro došli…čak i žabe i babe…a sad od zgotoviti ručak jer će mene pojest… [wink]
Bakicaaa za ovo bi zaslužila stoticu ali ti ju ja danas ne mogu više dati…svejedno se nadam da češ imati ručak pravo vrijeme na mizi [proud]
Onda si na pravome mjestu…a ja več mislila da svi znaju za mene [huh]
je, kolegice, ako se ne varam vi ste iz dezele [smiley], to ste jednom spomenuli na forumu
Odoh i ja na delo….želim vam svima prijatan dan!
takodje i ocjenjujem Vas sa stotkom jer se sve vise koristi kao zavrsetak recenice prijatan dan
pofuk
p.s.prijatan dan
je, kolegice, ako se ne varam vi ste iz dezele [smiley], to ste jednom spomenuli na forumu
[/quote]
Da tako je i ima nas malo more ovdje [smiley]…ali neki se kriju i sama ne znam zašto kad su mene svi tako lijepo prihvatili [wink]
i ja sam primetio da su tu svi lepo prihvaceni bez obzira na pasminu,geografsko podrijeklo,boju koze,krvna zrnca
za neverovat kak je tu lepo
ja se selim od sada samo tu
hvala Vam najljepsa svima
pa zasto bi se skrivali? i nema razloga da vas se ne prihvati, pa nismo na nekom nacionalistickom forumu gdje se bavimo crtanjem granica ili redefiniranjem povijesti
svi su dobrodosli s pozitivnim namjerama, i naravno da imaju afinitete ka dionicama [wink]
pa zasto bi se skrivali? i nema razloga da vas se ne prihvati, pa nismo na nekom nacionalistickom forumu gdje se bavimo crtanjem granica ili redefiniranjem povijesti
svi su dobrodosli s pozitivnim namjerama, i naravno da imaju afinitete ka dionicama [wink]
bogami tek sad stvarno vidim kak je tu lepo
cak mi i previse utopijski to vuce
toliko uzivam na ovoj stranici da predem od zadovoljstva
pofuk
da svaka cast
lepo ume da pripoveda bajke
da li bi mogla meni neku bajku o nasoj burzi,jer u zadnje vreme lose spavam
unaprijed hvala
pofuk
Evo ti umjesto bajke jedna pjesma o tome kaj nam burza radi u zadnje vrijeme http://www.youtube.com/watch?v=CMwdAc1Dzfg
[smiley]
i ja sam primetio da su tu svi lepo prihvaceni bez obzira na pasminu,geografsko podrijeklo,boju koze,krvna zrnca
za neverovat kak je tu lepo
ja se selim od sada samo tu
hvala Vam najljepsa svima
Malo mi brkas ekavicu i ijekavicu. Zanimljivo nadasve [lol]
Za sve cure koje vidim da su u nekakvom njeznom raspolozenju evo jedna od, po meni najboljih, laganica http://www.youtube.com/watch?v=X3OaIsqtG64