Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

evo i bit cu toliko iskren da je u zadnje vreme jedina konstanta kod mene depra

Ti samo tu i tamo navrati na ovu temu i odmah češ se osječati bolje…znaj da meni puno pomaže [proud]

[emo_cool]

ajd nabroji..ja se više ni jedne ne sječam…ako kaj i sanjam…ujutro se ne mogu sjetiti kaj se dešavalo [rolleyes]

Pa mogla bi ali me strah da če me moderirati iako teme na ležernom nisu moderirane [sealed]

[emo_cool]

sad sam tek skuzil zakaj se malo bolje osecam u zadnje vreme
pa naslov ovog foruma je virtualna zajednica
jjuuupi konacno da sam clan neke zajednice i da me odma nisu izbacili
hvala vam od srca
pofuk

ovi strani investitori preplavili su forum….tiha okupacija,možda [rolleyes]

hm, hm, hmmmm… [rolleyes]
[/quote]
Mateja…to se nije odnosilo na tebe…to je samo šala….pa ti znaš kaj ja mislim o tome…. a tebe pak obožavam…otkud god bila [kiss]…no da se ne prestrašiš…nemam nikakvih neobičnih sklonosti [rolleyes]

…evo ti jedna za laku noć…

Nasloni glavu na moje rame

Ne slutiš koliko želim
da zaspiš na mom ramenu,
da sanjaš moje snove.

U sivilu proljetne večeri,
k tebi, tuđa djevojko,
želje mi nestašne plove.

Ivica Smolec

ka je lepa ova pesma..zzzzzzz…..zzzzzzzzz….zzzzzzz
najbolja mi je zzzzzzzz…….zzzzzzz…….zzzzz….druga zzz……..zzzz…..strofa
zzzzzzz…… hrk hr…..zzzz
hm pa bako sta radis ?????
pobogu zasto me uspavljujes u pol bijela dana????????????

Karla pa do sad sam več skužila neke stvari…a i ovi smajliji nešto govore [proud]…ali priznajem, da gode neke stvari…i ja nemam neobičnih sklonosti [wink]

[emo_cool]

hmm…po nekim postovima sam zakljucio da niste iz hr (konstrukcije i neke rijeci)
hmm…ili ste u nekoj laganoj depresiji ili se sprdate s nama na forumu
ako je ovo prvo, nadam se da ce brzo proci, a ako je ovo drugo, isto se nadam da ce vas brzo proci
NHF

Strateg zar je zaista važno iz gdje neko dolazi…a i ovo su teme pod ležerno, gdje je potrebno sve uzimati sa malom rezervom [wink]
[/quote]

ma ne, to me se uopce ne tice, dapace, bas bih i volio s nekim popricati tko nije iz hr, a zanima ga trziste kapitala
kolegu pofuka sam to pitao jer je u jednom svom postu napisao " prijatan dan", to u hr nigdje neces cuti, samo zato sam ga pitao…

nazalost, ja vam definitvno ne mogu pomoci preko foruma, a i nisam psihoanaliticar
razlozi mogu biti privatne naravi, no svaki problem se smanjuje, neovisno o njegovom karakteru, vecim kontaktima s ljudima, posebno u drustvu osoba od povjerenja i prijatelja
evo, toliko vam mogu javno, preko foruma, reci…

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

…evo ti jedna za laku noć…

Nasloni glavu na moje rame

Ne slutiš koliko želim
da zaspiš na mom ramenu,
da sanjaš moje snove.

U sivilu proljetne večeri,
k tebi, tuđa djevojko,
želje mi nestašne plove.

Ivica Smolec

posle ove bi ja mogla malo prileči…. a čekaju me jagode za onaj tvoj kolač
sva sam se smočila jutros zbog njh…

…daklen,hoćemo reći,ovdje na virtualnoj zajednici su svi dobro došli…čak i žabe i babe…a sad od zgotoviti ručak jer će mene pojest… [wink]

sad sam tek skuzil zakaj se malo bolje osecam u zadnje vreme
pa naslov ovog foruma je virtualna zajednica
jjuuupi konacno da sam clan neke zajednice i da me odma nisu izbacili
hvala vam od srca
pofuk

Sad znaš da si nam nešto dužan… [lol]

[emo_cool]

hmm…po nekim postovima sam zakljucio da niste iz hr (konstrukcije i neke rijeci)
ako je ovo prvo, nadam se da ce brzo proci, a ako je ovo drugo, isto se nadam da ce vas brzo proci
NHF

Strateg zar je zaista važno iz gdje neko dolazi…a i ovo su teme pod ležerno, gdje je potrebno sve uzimati sa malom rezervom [wink]
[/quote]

ma ne, to me se uopce ne tice, dapace, bas bih i volio s nekim popricati tko nije iz hr, a zanima ga trziste kapitala
kolegu pofuka sam to pitao jer je u jednom svom postu napisao " prijatan dan", to u hr nigdje neces cuti, samo zato sam ga pitao…

NHF

[/quote]

nazalost, ja vam definitvno ne mogu pomoci preko foruma, a i nisam psihoanaliticar
razlozi mogu biti privatne naravi, no svaki problem se smanjuje, neovisno o njegovom karakteru, vecim kontaktima s ljudima, posebno u drustvu osoba od povjerenja i prijatelja
evo, toliko vam mogu javno, preko foruma, reci…

[/quote]
hvala Vam
a morate priznati da je ipak lepo kad vam neko zazeli prijatan dan makar to bio i pofuk

Onda si na pravome mjestu…a ja več mislila da svi znaju za mene [huh]

[emo_cool]

New Report

Close