Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

hmm…po nekim postovima sam zakljucio da niste iz hr (konstrukcije i neke rijeci)
hmm…ili ste u nekoj laganoj depresiji ili se sprdate s nama na forumu
ako je ovo prvo, nadam se da ce brzo proci, a ako je ovo drugo, isto se nadam da ce vas brzo proci
NHF

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

[/quote]

….

…o pa ja to imam kandidate i za priču za laku noć… [smiley]baš sam sretna bakicaaa…

ja bi još one s žapcem….ali ne bih ga ja ipak pojela bako..ima kakva druga opcija [wink]

hmm…po nekim postovima sam zakljucio da niste iz hr (konstrukcije i neke rijeci)
ako je ovo prvo, nadam se da ce brzo proci, a ako je ovo drugo, isto se nadam da ce vas brzo proci
NHF

ovi strani investitori preplavili su forum….tiha okupacija,možda [rolleyes]

NHF

Strateg zar je zaista važno iz gdje neko dolazi…a i ovo su teme pod ležerno, gdje je potrebno sve uzimati sa malom rezervom [wink]

[emo_cool]

hvala na pojasnjenju
ma jesam iz hr ,samo se u zadnje vreme tak osecam da nemam pojma di sam
to me vise muci nego od kud sam

…mili Bože,di sam došo… [rolleyes]

NHF

hvala Vam najlepsa na lijepim zeljama
evo otvorit cu Vam se do kraja
pol zivota sam zivio u Jugoslaviji a onda od kad smo se odcepili u Hravtskoj,medjutim i ovu prvu polovicu sam zivio u Hrvatskoj jer je i ona spadala u Jugoslaviju
a ovak pisem ne zato kaj se sprdam nego sam preljen da bi pazio na svaku rijec a jos sam i nepismen

….

…o pa ja to imam kandidate i za priču za laku noć… [smiley]baš sam sretna bakicaaa…

ja bi još one s žapcem….ali ne bih ga ja ipak pojela bako..ima kakva druga opcija [wink]
[/quote]
A koju opciju bi ti Karla…koliko ja znam ima ih više [lol]

[emo_cool]

…da može na gulaš,na žar…pohane…sve volim… [rolleyes]

NHF

evo i bit cu toliko iskren da je u zadnje vreme jedina konstanta kod mene depra

ajd nabroji..ja se više ni jedne ne sječam…ako kaj i sanjam…ujutro se ne mogu sjetiti kaj se dešavalo [rolleyes]

…da može na gulaš,na žar…pohane…sve volim… [rolleyes]

joj bako nisam mislila na hranu [lol]

…evo ti jedna za laku noć…

Nasloni glavu na moje rame

Ne slutiš koliko želim
da zaspiš na mom ramenu,
da sanjaš moje snove.

U sivilu proljetne večeri,
k tebi, tuđa djevojko,
želje mi nestašne plove.

Ivica Smolec

New Report