Bakicaaa uspjela si mi dobro uljepšati dan [thumbsup]…imam osječaj da ipak nikad nije kasno za ovakve bajke [cool]
[emo_cool]
da svaka cast
lepo ume da pripoveda bajke
da li bi mogla meni neku bajku o nasoj burzi,jer u zadnje vreme lose spavam
unaprijed hvala
pofuk
pa buduci da sam friski na burzi nisam to primjetio,stovise sve mi to lici na basnu jer se non stop spominju neki medvedi ,tigrovi,bikovi i sta ja znam kakve sve ne zivine tak da sam vec pomalo u strahu a ja sam jos dijete pa bi ipak zamolil bakicu da me se sjeti navece i nesto lepo ispripovjeda
pofuk
Pa Bakicaaa i postoji da nam nešto lijepo ispriča [proud]…sigurno neče i na tebe zaboraviti kad si dijete kojeg je pomalo i strah [wink]
[emo_cool]
Pa Bakicaaa i postoji da nam nešto lijepo ispriča [proud]…sigurno neče i na tebe zaboraviti kad si dijete kojeg je pomalo i strah [wink]
joj hvala ti najljepsa sad mi je mrvicu bolje,vec sam se mislio pogrebniku obratiti za uslugu
joj hvala ti najljepsa sad mi je mrvicu bolje,vec sam se mislio pogrebniku obratiti za uslugu
Uh, sad vidim da si ti pun crnih misli…samo se nadam da češ izdržati da dođe Bakicaaa [huh]
[emo_cool]
ma nisam pun crnih misli samo iznosim dojmove kako se osjecam kada vec nemam znanje da iznosim dojmove o dionicama
pa buduci da sam friski na burzi nisam to primjetio,stovise sve mi to lici na basnu jer se non stop spominju neki medvedi ,tigrovi,bikovi i sta ja znam kakve sve ne zivine tak da sam vec pomalo u strahu a ja sam jos dijete pa bi ipak zamolil bakicu da me se sjeti navece i nesto lepo ispripovjeda
pofuk
[/quote]
evo malo pojasnjenje
http://en.wikipedia.org/wiki/Bear_market#Bull_market
p.s. jedan upit, vi niste iz hr?
U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti