[smiley]
Steve Miller Band-Fly Like a Eagle
Dao ti Bog da zivis u interesantnim vremenima.
Kineska kletva
"By three methods we may learn wisdom: First, by reflection, which is noblest; second, by imitation, which is easiest; and third, by experience, which is the bitterest."
Kung Fu-tse
"By three methods we may learn wisdom: First, by reflection, which is noblest; second, by imitation, which is easiest; and third, by experience, which is the bitterest."
Kung Fu-tse
A moglo bi se i na burzu odnosit, na kojem nivou je koji ulagač [cool]
"One kind word can warm three winter months."
Japanese proverb
Karla dobar izbor [proud]…istinite riječi…
[smiley] [smiley] [smiley]….laka ti noć,draga moja
zbog mnogih osmijeha kojima se ozare naša lica…ova pjesma pripada ovdje.
Bill Withers – Lean on Me
Čista stotka [thumbsup]
Rascvjetali je svibanj lijep.
I blistava je
vjera čarna.
No cvijet treba donijeti plod i
vjera roditi djelima….
Ivan Golub
Bajka koju smo trebale čuti kad smo bile male
Nekada davno u nekoj dalekoj zemlji, lijepa, nezavisna, samopouzdana princeza, naletjela je na žabu dok je sjedila na obali nezagađene bare i zelenoj poljani blizu svog zamka razmatrajući ekološka pitanja.
Žaba je uskočila u princezino krilo i rekla: "Elegantna Damo, ja sam jednom bio naočit princ, sve dok me zla vještica nije začarala. Međutim, jedan tvoj poljubac će me ponovo pretvoriti u lijepog i mladog princa, što ja i jesam, i tada, moja draga, mi ćemo se vjenčati i osnovati porodicu u tvom zamku s mojom majkom, gdje ćeš mi ti kuhati, rađati moju djecu, prati moju odjeću i pritom osjećati vječnu zahvalnost i sreću za to.
" I te noći, dok je princeza raskošno večerala lagano pržene žablje batke začinjene bijelim vinom u krem umaku od bijelog luka, tiho se nasmijala i pomislila: "Pa ne bih baš rekla."