citam malo ovu vasu poeziju i nije lose malo za maknut misli sa burze.. bakica jesi jos među investitorima ili prelazis u pjesnicke vode??
…pa ja sam ti pjesnički investitor…,ali pazim da ne izgorim…[proud]
Mala moja evo ti ga evo pa sa njega gledaj MAX tv[lol] [lol] [lol] [lol]
…pa što nije Mujo reko Sarajevo…[rolleyes]
Mislis na programe 9xx?!
Govori o sreći. Svijet je dovoljno tužan i bez tvojih tužaljki. Nijedan put nije u cijelosti težak i pun prepreka. Ella Wheller Wilcox (1855.-1919.)
Bakice, bakice pa ova pjesma spada pod temu “Oporavak burze” a ne ovdje. [wink]Što li radi ovaj moderator?[angry]
BAKICAAA:
”
Govori o sreći. Svijet je dovoljno tužan i bez tvojih tužaljki. Nijedan put nije u cijelosti težak i pun prepreka. Ella Wheller Wilcox (1855.-1919.)
”
Bakice, bakice pa ova pjesma spada pod temu “Oporavak burze” a ne ovdje. [wink]Što li radi ovaj moderator?[angry]
…ah,što ćeš neki put mi progleda kroz prste…[rolleyes]
ČARUGA: ” Mala moja evo ti ga evo pa sa njega gledaj MAX tv[lol] [lol] [lol] [lol] ” …pa što nije Mujo reko Sarajevo…[rolleyes]
E to je bilo prije MAX tv-a! Vremena se mijenjaju
BAKICAAA:
”
ČARUGA: ” Mala moja evo ti ga evo pa sa njega gledaj MAX tv[lol] [lol] [lol] [lol] ” …pa što nije Mujo reko Sarajevo…[rolleyes]
”
E to je bilo prije MAX tv-a! Vremena se mijenjaju
…e,jesam ostarila…,ja sam ti još kod Crvenkapice…[rolleyes]
Ma nije to tako strašno, važno je da te “Crvenkapica” sluša[wink][thumbsup]
…ah,sve to to na kraju spasi lovac Luka…[thumbsup]
pucirep:
”
”
…ah,sve to to na kraju spasi lovac Luka…[thumbsup]
A koji je taj… zar se nije zvao drugačije…ne znam, valjda godine čine svoje…[cool]
pucirep: ” BAKICAAA: ” ČARUGA: ” Mala moja evo ti ga evo pa sa njega gledaj MAX tv[lol] [lol] [lol] [lol] ” …pa što nije Mujo reko Sarajevo…[rolleyes] ” E to je bilo prije MAX tv-a! Vremena se mijenjaju ” …e,jesam ostarila…,ja sam ti još kod Crvenkapice…[rolleyes]
Crvenkapica je lezba.
Štrumfeta jo obična pasuljara sa štajge.
Pepeljuga je produkt incesta između Krleže i strinine mu sestre.[lol] [lol] [lol]
Trnoružica je radila za O.Z.N.A.-U.D.B.A. i S.D.B.
Delila je i šakom i kapom svima koje hteo da je ima.[lol] [lol] [lol]
DJEVOJČICA SA ŽIGICAMA JE BILA PIROMAN—–Polusestra Neronova.
E ovo vam je sve živa istina.
Vidite kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare.[undecid][undecid][undecid]