Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

citam malo ovu vasu poeziju i nije lose malo za maknut misli sa burze.. bakica jesi jos među investitorima ili prelazis u pjesnicke vode??

…pa ja sam ti pjesnički investitor…,ali pazim da ne izgorim…[proud]

Mala moja evo ti ga evo pa sa njega gledaj MAX tv[lol] [lol] [lol] [lol]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

…pa što nije Mujo reko Sarajevo…[rolleyes]

Mislis na programe 9xx?!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Govori o sreći. Svijet je dovoljno tužan i bez tvojih tužaljki. Nijedan put nije u cijelosti težak i pun prepreka. Ella Wheller Wilcox (1855.-1919.)

Bakice, bakice pa ova pjesma spada pod temu “Oporavak burze” a ne ovdje. [wink]Što li radi ovaj moderator?[angry]

Vrijeme ne stvara mudrace nego starce!

BAKICAAA:

Govori o sreći. Svijet je dovoljno tužan i bez tvojih tužaljki. Nijedan put nije u cijelosti težak i pun prepreka. Ella Wheller Wilcox (1855.-1919.)

Bakice, bakice pa ova pjesma spada pod temu “Oporavak burze” a ne ovdje. [wink]Što li radi ovaj moderator?[angry]

…ah,što ćeš neki put mi progleda kroz prste…[rolleyes]

ČARUGA: ” Mala moja evo ti ga evo pa sa njega gledaj MAX tv[lol] [lol] [lol] [lol] ” …pa što nije Mujo reko Sarajevo…[rolleyes]

E to je bilo prije MAX tv-a! Vremena se mijenjaju

BAKICAAA:

ČARUGA: ” Mala moja evo ti ga evo pa sa njega gledaj MAX tv[lol] [lol] [lol] [lol] ” …pa što nije Mujo reko Sarajevo…[rolleyes]

E to je bilo prije MAX tv-a! Vremena se mijenjaju

…e,jesam ostarila…,ja sam ti još kod Crvenkapice…[rolleyes]

Ma nije to tako strašno, važno je da te “Crvenkapica” sluša[wink][thumbsup]

…ah,sve to to na kraju spasi lovac Luka…[thumbsup]

pucirep:

…ah,sve to to na kraju spasi lovac Luka…[thumbsup]

A koji je taj… zar se nije zvao drugačije…ne znam, valjda godine čine svoje…[cool]

pucirep: ” BAKICAAA: ” ČARUGA: ” Mala moja evo ti ga evo pa sa njega gledaj MAX tv[lol] [lol] [lol] [lol] ” …pa što nije Mujo reko Sarajevo…[rolleyes] ” E to je bilo prije MAX tv-a! Vremena se mijenjaju ” …e,jesam ostarila…,ja sam ti još kod Crvenkapice…[rolleyes]

Crvenkapica je lezba.

Štrumfeta jo obična pasuljara sa štajge.

Pepeljuga je produkt incesta između Krleže i strinine mu sestre.[lol] [lol] [lol]

Trnoružica je radila za O.Z.N.A.-U.D.B.A. i S.D.B.

Delila je i šakom i kapom svima koje hteo da je ima.[lol] [lol] [lol]

DJEVOJČICA SA ŽIGICAMA JE BILA PIROMAN—–Polusestra Neronova.

E ovo vam je sve živa istina.

Vidite kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare.[undecid][undecid][undecid]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

New Report

Close