ovoj četvorici simpatičnih momaka bi bilo bolje da su danas došli na fudbal sa nama a ne da tu gube vreme u nedjeljom u dva….i sami znaju da nam nedjeljom fali igrača
pofuk
…kaj je sad ovo…[emo_ooooo][emo_mrgud][emo_zacudjen][emo_vrtimise]
…morat ću doć malo provjetrit i obavit proljetno čišćenje…i speć kakve palačinke…[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa]
ovoj četvorici simpatičnih momaka bi bilo bolje da su danas došli na fudbal sa nama a ne da tu gube vreme u nedjeljom u dva….i sami znaju da nam nedjeljom fali igrača
pofuk
Iako sam navijač Hajduka, volim nogomet i bilo bi mi drago da se neke stvari riješe, gledao sam NU2 punih 14min! Nisam dulje izdržao, osjećao sam se kao da glupost sa njih prelazi na mene…
Nitko od njih ne zna pričati sa razumjevanjem…a pogotovo “svi smo mi s Noine arke” [emo_naivan]
…kaj je sad ovo…[emo_ooooo][emo_mrgud][emo_zacudjen][emo_vrtimise]
…morat ću doć malo provjetrit i obavit proljetno čišćenje…i speć kakve palačinke…[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa]
ja bi palačinke.[emo_plazi]
da me zub ne boli, i da nisam sav otekel ko ona riba kaj se napuhne da bude veća[emo_mrgud][emo_bijesan][emo_mrgud]
pofuk
Ovak. Ja sam sa Srcem za Zagreb,ali i navijač Dinama.
kroz žile mi teče plava krv
Prvo su uništili Dinamo, ako se sjećate Tuđmana i Canjuge i g.luposti s Croatiom.
Već onda se sudilo za Croatiu, a to mi se gadi.lo jer tako je Crvena zvezda dobivala naslove.
Onda su Hercegovci preuzeli i Zagreb, promijenili boju grba, našu svetinju, potjerali našu legendu Jerkovića…
Ma ga.de mi se. Zato više ne idem u Kranjčevičevu na utakmice.
ne idem ni na Maksimir sve dok su bandić i Mamić glavni.
Samo ću reči da se nogomet igra radi navijača.
Da KLUB postoji zbog navijača.
prazne tribine sve govore.
Kome to nije jasno, onda je bu.dala.
1982 s tatom sam išao na tekme, i prije toga smo imali godišnje karte.
išli smo i na zvezdu i Partizana s guštom, a problema nije bilo.
Zato mi naročito ide na živce ove tuče među Hrvatima.
Zbog čega braćo? Čemu to?
Upozorenje!
Ovo što je gorilo na jankoMIRU je jako opasno.
Radi se o izrazito toksičnim spojevima, opasnom otpadu.
Zato se i ne smije spaljivati na niskim temperaturama (osim u spalionicama gdje sve izgori).
Vjetar je dioksine proširio po cijelom Zagrebu.
S kišom su pali na tlo i u VODU.
OVO JE VRLO VAŽNO. Nemojte konzumirati voće i povrće iz vaših VRTOVA, pa i gradskih.
Jer će te se otrovati. Čitaj dobiti RAK.
Vrijeme potrebno da se tlo očisti je između 4 do 6 mjeseci.
Zaboravite na VRT u Zagrebu ove godine.
Lp, mračni čarobnjak
ps. AKO meni ne vjerujete pitajte JAPANCE kaj im se desilo dok nisu shvatili što paljenjem smeća nastaje, a nisu sve tehnologije upotrijebljene za sprečavanje dolaska DIOKSINA U vodu, zrak, biljke, životinje (naročite ribe).
Sramota što je Bandić napravio od našeg grada na vodozaštićenom području.
Zagadio nam IZVORE pitke vode.
Lp[emo_vrtimise]
PRIZNANJE
sad sam došao sa jednog sastanka….poslovnog….bilo je jako ugledno društvo
i šta se desilo….raspravljali smo o svemu i svačemu te se dotakli dionica…među tom škvadrom je bio jedan čovek koji mi je rekao da zborim ko ivana7 ….lijepši kompliment dosta dugo nisam dobio….posle sam čak i dobio info da je taj čovek koji mi je to rekao jedan o većih investitora u dionice
pametnome dosta kako bi neki rekli
pofuk
p.s. dal je neko slučajno vidio tarzana????
PRIZNANJE
i šta se desilo….raspravljali smo o svemu i svačemu te se dotakli dionica…među tom škvadrom je bio jedan čovek koji mi je rekao da zborim ko ivana7 ….lijepši kompliment dosta dugo nisam dobio….posle sam čak i dobio info da je taj čovek koji mi je to rekao jedan o većih investitora u dionice
pofuk
Ovaj, pofuk…
Zakaj misliš da je to bio kompliment?[emo_zacudjen]
PRIZNANJE
pofuk
Ovaj, pofuk…
[/quote]
pa kolko sam shvatio ljudi vole i cijene ivanu7 a kako su mi rekli da zborim poput nje onda sam metodom analitičke dedukcije došao do zaključka da i mene vole i cijene kad su mi rekli da zborim ko ivana7
pofuk
PRIZNANJE
pofuk
Ovaj, pofuk…
[/quote]
pa kolko sam shvatio ljudi vole i cijene ivanu7 a kako su mi rekli da zborim poput nje onda sam metodom analitičke dedukcije došao do zaključka da i mene vole i cijene kad su mi rekli da zborim ko ivana7
pofuk
[/quote]
Koji ljudi?
Oni koji su kupili njezine dionice, ili oni koji nisu?
Moraš biti precizniji, ili ću na temelju logičkog zaključivanja zaključiti da se baviš s rekla-kazala…
a to i nije baš najprecizniji način da odrediš određivanja lika, djela i karaktera neke osobe.
inače ja Ivanu 7 cijenim zbog njezinih upisa (ma koliko ponekad pogrešni bili) jer ima svoj stav i koncepciju namamljivanja ovaca, a ne zbog toga što drugi pišu o njoj.
Ali ne bi mi bilo drago da me s njom usporede.
Naprosto zato jer sam ja SVOJ, i usporedba s nekim drugim je potpuno promašena.
Lp
danas mi je dan za što prije zaboraviti[emo_vrtimise]