Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

HIT DANA
vjerojatno najjača stvar od ovog sirotog tipa kaj se zadnjih 25 let totalno pogubil….šteta za njega…stvarno je bil talentiran
http://www.youtube.com/watch?v=yfJWrIpKrZU
pofuk

…ah,taj petak…[emo_smijesak][emo_namigusa]

Kreće Mujo na posao i taman da izađe iz kuće zazvoni telefon. Mujo diže slušalicu:
– Pogriješio si broj jarane.
Nakon nekoliko sekundi telefon ponovo zazvoni.
– Ne, bolan, ovo nisu informacije o stanju na putovima! – reče Mujo tipu sa druge strane žice. Okrene se prema Fati i reče:
– Ma, vidi ti ovo, neki kre ten stalno zove i pita da li je put čist!

utorak, srijeda, četvrtak,
i kaj sad još i petak…dojde mi ko silovanje,
a ipak zbog godina moram malo obnovit resurse…

bojim se da danas idu samo ćorci…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

imam pitanje?

Ozbiljno pitanje.

Znam da nije petak, ali može mi netko reči s kim trebam spavati da mi se ne obriše SVAKI POST na ovom forumu u PD.

Unaprijed zahvaljujem na odgovoru[emo_zacudjen]

Moja generacija je brijala i u srijedu (intro), u petak je bil zaplet, u subotu vrhunac radnje, a v nedelju – rasplet. Ta divna vremena….(tolko o petku)

A kaj se tiče spavanja, možda prijatelju, grešiš već u startu….kome se još spi, pobogu?!?!?
[emo_namigusa]

[/quote]

Možda si u pravu. Možda je tu problem.
Ja bi spavao, a druga strana i ne bi baš.

ne znam, bio sam dost aktivan i po noći pa su me osudili za seksualnu napalmljenost.
Sad kad sam se smirio, opet nije dobro.
Više stvarno ne znam kako bi skrenuo pažnju djevojke na sebe.

Kad sa g.lup pa sam se čuvao zbog jedne djevojke.

Mene zabrinjava da je danas zadnji dan Veljače, a ovo je već druga Veljača za redom bez sexa.

A za mačka je to KATASTROFA.[emo_vrtimise]

Bolje da sam išao za popa, više bi se sexal.

mislim da ću žene obilaziti u širokom LUKU neko vrijeme

Lp, žuti mačak

ps. ovaj post nema veze s činjecom kaj su mi svi profili izbrisani i kaj mi se svaki post briše[emo_bijesan]

[b]black magic[/b]

NOĆNI RAZGOVORI
Svojedobno me je jedan dugogodišnji prijatel zval u ljubljanu da mu uopznam ženu slovenku….godinama me je zval…kao ono…dojdi vidi kak sam sretan…oženil sam slovenku..i konačno sad kad smo postali našim ulaskom u EU zajednička država,otiđem ja do njega u sloveniju upoznati njegovi ženu slovenku….kad ono imam kaj vidjeti…ovaj moj zemo oženil kineskinju…nisam mogel verovat…pa frajer je oženil kineskinju…čista kineskinja…čak ni malo ne vuče izgledom na tajland,japan,koreju…žena mu je čista kineskinja….onak šokiran velim ja njemu…čuj zemo…ti me godinama hebeš da ti upoznam ženu i hvališ je i sam sebe kak si oženil slovenku,pa žena ti je čista kineskinja kaj ti to ne vidiš…na to će on meni pa kaj hoće pofuk…žena mi ima slovenski pasoš….tolko sam bil u šoku da ni dan danas nisam siguran dal njegova žena uopće ima slovenski pasoš…..
sigurno se pitate zakaj vam to pričam….do sad sam mislil da mi je to jedan od najvećih šokova u životu …taj moj zemo stvarno ni pri sebi…ali ovo kaj sam danas pročital….pa ovi tek nisu pri sebi….evo Vam link pa čitajte…..
http://www.e-novine.com/srbija/vesti/99721-Humano-preseljenje-genija.html
pofuk

samobi štel reči kak su prije filmovi bili filmovi, a zvijezde suse znale nositi.

Užasno sam se razveselio što je Kirk Douglas živ i u tako dobroj formi.
Uz John Waynea,merijen, dean Martina, Gary Coopera i James Stewarta moj omiljeni glumac, i Cary Grant je bio legenda

danas nema više takvih glumaca, dobro jedan Johny DEEp.

ostalo ni sluga.

e stari Holivudo1

Za voditeljicu da vidi kak su se nosile zvijezde i kak su zbog toga voditeljice,voditelji zabavljači bili višak

Vaš link …[emo_plazi]

lp, mračni

[b]black magic[/b]

moje šanse s zagrebačkom mafijomVaš link …

pozdrav pogrebnicima, imati će te posla jedini, bez brige

lp

[b]black magic[/b]

za one kaj ne znaju kaj je pravi glumac, kaj znaju piti i kaj ne znaju pjevati.

Vaš link …

[emo_namigusa]

[b]black magic[/b]

…jutro…
pofuk

…nemrem verovati kaj se desilo…
sad me zval sused i zbudil me…
pitam ja njega da koja mu je božja mater da me zove u ovo doba jer da sam tek prije 15 minuta zaspal…veli on meni da čeka napad rusa na …nisam skužil kaj…počel mi je objašnjavati kak rusi napadaju ukrajinu u 3 sata po GRINIČ TAJMU…sad sam ja njega pokušal smiriti …ali sused totalno poludil…da koju božju mater rusi kreću tak rano ujutro jer da bi on to štel gledati na CNN-u a da se mora naspavati jer si kvari bioritam…i tak riječ po riječ…i prca li on mene o ukrajini i amreikancima ,rusiji,natou,cnnju,litvi ,severnoj koreji….sva sreća da me pital kaj ja mislim o situaciji o ukrajini
rekel sam mu sljedeće budući da se ja stvarno ne kužim u politiku
KAD SE STVARI ZAKUVAJU JEDNO VRIJEME MORAJU VRITI
pofuk
p.s. nadam se da je sused OTIŠEL spat jer bu ga žena ubila ko zeca tak da mu ni obama i putin zajedno nebudu mogli pomoći

kak me stalno skračujete za glavu[emo_ljut]

ovak se osećam.[emo_vrtimise]

ja sam DOC.

Vaš link …

[b]black magic[/b]

…dan….
pofuk

New Report

Close