PITANJA
često me ljudi u razno raznim prilikama pitaju…pofuk..šte se desilo i šta bi ti izdvojio na području umjestnosti da je istinksa vredonst od raspada Jugoslavije da je ostavilo neki trag na ovim područjima…da je to to….da kažeš neko ime da se pojavilo…da je to najjače ime,pojava….ne bi Vas sa time gnjavio u ovo doba….ali eto…sad sam došao doma….bio sam na jednoj večeri u uglednom društvu….pa eto..i tamo su me to pitali….pa rekoh da Vam se javim…..
malo sam si zagledao u čašicu…i to malo dublje….pa…razmislit ću…dajte mi dan dva…vjerujte mi ….teško je pitanje….jako teško da bi u ovom stanju dao iole suvisan odgovor….bit ćete uskoro obaviješteni
pofuk
Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš nestvarnog…
Miroslav Antić
Gospodin očito nije gledao hrvatsku nogometnu ligu i MAMIciceve MOnoLOge!
[emo_zloban][emo_euro][emo_funta][emo_kuna][emo_zloban]
PITANJA
često me ljudi u razno raznim prilikama pitaju…pofuk..šte se desilo i šta bi ti izdvojio na području umjestnosti da je istinksa vredonst od raspada Jugoslavije da je ostavilo neki trag na ovim područjima…da je to to….da kažeš neko ime da se pojavilo…da je to najjače ime,pojava….ne bi Vas sa time gnjavio u ovo doba….ali eto…sad sam došao doma….bio sam na jednoj večeri u uglednom društvu….pa eto..i tamo su me to pitali….pa rekoh da Vam se javim…..
malo sam si zagledao u čašicu…i to malo dublje….pa…razmislit ću…dajte mi dan dva…vjerujte mi ….teško je pitanje….jako teško da bi u ovom stanju dao iole suvisan odgovor….bit ćete uskoro obaviješteni
pofuk
ODGOVOR
Zlatan Ibrahimović
pofuk
vjerujte mi da je ostavio….kad je došo u zagreb sa švedskom repkom i u prijateljskom susretu nam pokazao kako jedan čovek sam pobjedi repku iz top 10,kako si mi sami volimo tepati da jesmo….dalje neću nabrajati…to Vam je samo za primjer….ali vjerujte mi na riječ…mogao bi nabrajti u nedogled….danima…..samo je dovoljno spomenuti da ga ni jedna repka sa ovih prostora nije znala čopiti da igra za nju…eto i tu je ostavio trag….
pofuk
RAZMIŠLJANJA
kroz svoja putovanja često se susrećem sa ljudima svih vrsta pasmina…kako po vjeri,nacionalnosti,porijeklu,socijalnom statusu……..
dosta često me pitaju…pofuk…dajte nam nešto recite o Jugoslaviji…kakva je to zemlja bila,kakvi ljudi,hrana,ekonomija….naprosto …NAPROSOTO ….gotovo nikada nisam znao šta da im odgovorim…stvarno nisam znao šta da im iskreno kažem……ponukan tom činjenicom ja sam im uvijek slijedeće odgovarao
JUGOSLAVIJA JE BILA DIZNILEND
danas,sutra kad ću biti pametniji možda ću znati odgovor ali eto to Vam govorim….ti ljudi su me čudno gledali…čak su neki i špijuni bili po mom sudu a bogami i ne samo po mom…ali eto…..enivej…ovo uopće nema veze šta Vam sad pričam jer stvarno nema veze…ali zašto Vam to pričam
ZASIGURNO SE TO PITATE ….ZAŠTO VAM JA SAD TO PRIČAM????
e ..pa kako imam višak vremena zadnjih 20tak godina onda sa proširio interese tako da i koristim internet…preko tog interneta sam naišao na blog forumaša xy….i moram priznati da mi se blog toliko ne dopada…ali eto…taj bloger xy mi se čini kao neki simpatični čiča koji se trudi da nešto napravi pa zato tu i tamo posjetim taj njegov blog
danas šta sam vidio na tom blogu…niš mi nije bilo jasno….evo Vam link koji je on stavio
..ako imate vremena vidite taj link i baš me interesira Vaše mišljenje jer imam dojam da sam se totalno pogubil…da li je on to stavio zato što je to stvarno tako bilo…da li je on taj link stavio zato što on kao matematičar misli da je to tako bilo…meni taj link stvarno niš nije jasan…kažem…nije me čak ni briga za prošlost kad je većina ljudi rekla da JUGA ne valja…ali opet…često se susrećem na svojim putovanjima sa raznoraznim ljudima i onda me ti isti ljudi uz čašicu pitaju …pofuk…PLIZ TEL AS kakva je Jugoslavija bila zemlja…po ovome linku šta je ovaj moj bloger xy stavio ispada da ta zemlja uopće ništa u ekonomskom smislu nije valjala…stoga molim ako bi mogao tko od Vas mojih najbližih prijatelja a da mu je ekonomija i grafovi struka ili hobi da pročita taj link i da kaže svoje mišljenje
unaprijed hvala
pofuk
Peneze treba zaslužiti, ali oni ne smiju biti Bog, zlatno tele…
Martin Sagner ili Dudek
Peneze nemam, ali mi mama često kaže da sam telac, a često koristi i termin mulac.
to je zbog ovih 50.000 € gubitaka na Diokiju.
zakaj nisam ostavil novfce na INU.
E mama. i INU će srediti ako dozvolimo.
Mađaroni.[emo_palacd]
Sad fakat više nemam za svadbu, a djica LOrena se ništ ne javlja.
a vrijeme TIKA-TAKA.
Morati ću ponoviti ovčji jezik das e znam sporazumijevati s IVANAnovim ovfcama.
Mislim da ide ovak nekak.[emo_plazi]
BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
moram ići delat, ima više posla nego HASO na bureku.[emo_mrgud]
lp
imam pitanje?
Ozbiljno pitanje.
Znam da nije petak, ali može mi netko reči s kim trebam spavati da mi se ne obriše SVAKI POST na ovom forumu u PD.
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru[emo_zacudjen]
imam pitanje?
Ozbiljno pitanje.
Znam da nije petak, ali može mi netko reči s kim trebam spavati da mi se ne obriše SVAKI POST na ovom forumu u PD.
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru[emo_zacudjen]
Moja generacija je brijala i u srijedu (intro), u petak je bil zaplet, u subotu vrhunac radnje, a v nedelju – rasplet. Ta divna vremena….(tolko o petku)
A kaj se tiče spavanja, možda prijatelju, grešiš već u startu….kome se još spi, pobogu?!?!?
[emo_namigusa]