storno,
pošto je pećnica prdnula i kolača nebu tak skoro,
prebacil sam se na čaj s rumom…
storno,
pošto je pećnica prdnula i kolača nebu tak skoro,
prebacil sam se na čaj s rumom…
evo vidite kad se smirite kako samo prave stvari činite
pofuk
RAZGOVOR
neki dan dojdem kod mame pofuk…kad ono hrpa starih dokumenata oko nje
ovaj dokument,onaj dokument..pa ovo,pa ono…..i sad veli mama pofuk meni…GLE SINE MOJ KAKO TI JE ĆALE BIO JAK….EVO JEDNA KNJIŽICA NEMAČKE BANKE ..TU JE IMA 30 ILJADA MARAKA 67. GODINE…EVO DRUGA I TREĆA PO 50 ILJADA MARAKA…EVO OVA BANKA…NA NJOJ 72. GODINE 90 ILJADA MARAKA…IMA JOŠ TU KNJIŽICA…SVE JE U ŠVABIJI DRŽO….EVO RECIMO OVA….76. GODINE JE DIGO IZ OVE BANKE SVU SVOJU UŠTEĐEVINU…BANKA SE ZATVORILA……..BANKROTIRALI SU…
pričam ja danas to svojoj sekretarici…ona me gleda…ne tolko u čudu kolko u nevjerici kak se vremena mjenjaju i veli ona meni…..kaj pofuk…tebi tata kad je kasnih 60tih i sedamdesetih dizo svoju ušteđevinu iz nemačkih banaka je zatvaral te banke, a sad ko bog kad ide u banku ,banka njemu zatvori vrata prije nego kaj udje da ne žica pare….
pofuk
Ljubavna pjesma
Kako da zadržim dušu svoju
da se k tvojoj ne vine? Kako bih je
preko tebe uznio u visine?
O, kako bih je sklonuti htio
uz nešto izgubljeno na dnu tmine,
uz jedno mjesto, strano i tiho,
čiji se talas ne bi raznjiho
kad se talasaju tvoje dubine.
Al sve što dirne tebe i mene,
ko gudalo nas zajedno prene.
Glas dviju struna, o mi to jesmo!
Čijeg smo samo to glazbala zvuci
i koji nas svirač drži u ruci?
O, slatka pjesmo!
Rainer Maria Rilke
MALI NOĆNI RAZGOVORI
baš sam sad bil na tel.vezi sa sekretaricom
veli da je zadnjih dana proučavala floru i faunu
daklem izdvajam najbitnije zaključke do kojih je došla
NAJOPASNIJE ŽIVOTINJE SU:
GLADNA AJKULA,GLADNA HIJENA TE GLADNI RODITELJI
pofuk
Moram maLo razjasniti ovaj gornji slikopiščić.
Ukratko radnja. JOHN Wayn veeeliki bijeli lovac, bavi se lovom na divlje životinje za ZOOloške vrtove.
pRI TOME lovi ženku nosoROGA radi spašavanje ugrožene vrste i njezine REPROdukCIJE u zarobljevništvu.
znači sigurno ne LOVI žirafe za hebanje, da bi kasnije kada je jadnik označen kao genetski višak bude ubijen i bačen Lavovima.
umjesto da se mužjak žirafe pošalje drugom ZOO, recimo Zagrebačkom koji bi ga rado udomili.
Ali vratimo se mi JOHNU. Tu se radi zapravo onomatopeji gdje ženka nosoroga predstavlja zadnje neovisne žene “divljakuše”, izumrla vrsta, koje žive po svome upotrebljavajući svoju glavu.[emo_smijeh]
zbog toga je LOV na njih izuzetno opasan, jer ih se mora uhvatiti žive i sa što manje oštećenja.[emo_namigusa]
Što je izuzetno teško, jer se bore sa sve četiri i ROgom, da moraju priznati da ovise o nekom u ljubavi.
Zbog toga da si olakšamo situaciju biraju se Vozila koja daju sigurnost, sa 4×4 pogonom.
inače, film se zove HATARI!
Da se snimio na našim PRostorima zvao bi se FAtari![emo_plazi]
Lp, mračni čarobnjak[emo_cool]
IPAK SAM BIO U PRAVU
bil sam sad kod onog svog prijatelja xy na onom njegovom blogu
ljudi moji…pa tamo ljudi tako kukaju ,plaču,ogorčeni su,nezadovoljni sa situacijum…jednom rječju…čitajući komentare njegove sljedbe sam steko dojam da se taj blog pretvorio u kutak za plakanje….i sad se vjerojatno pitate zašto Vam ja to pričam….????? e pa zato što je to potvrda da sam ja bio u pravu kad sam ga svugdje …ama baš svugdje i to u uglednim društvima branio…da ja sam našeg prijatelja xy svugdje branio da je to ok osoba….pa ja bi na njegovom mjestu svakome koji bi mi kukao na blogu kakva je situacija uzeo dnevno barem 100 evra…i to svakome pojedinačno….jer ako satnica kod jednog malo iznad prosječnog psihića u zg košta 100 dolara i još je teško naći termin,onda je ovo ispod svake cijene 100 evra dnevno…non stop im je nqa dipoziciji,nemoraju čekati na red…..da…100 evra dnevno bi bila i više nego korektna cijena
pofuk
p.s. INAČE NEKI DAN SAM SE I JA LOŠE OSEĆAL TE SAM KRENUO KOD JEDNOG OD VOJIH PSIHIĆA…USPUT SAM SREL SVOJU SEKRETARICU…PITA ONA MENE KAM IDEM I ČUVŠI MOJ ODGOVOR VELI ONA MENI DA ZAKAJ NEJDEM U CRKVU PREK PUTA,JER DA BU REZULTAT ISTI….A BLIŽE MI JE….DAKLEM SEKRETARICA MI JE REKLA DA POPOVI POPUT PSIHIĆA LAŽU DA POSTOJI IZLAZ TE SVJETLO NA KRAJU TUNELA…razmislil sam o tome i otišel sa njom na pivu…bogami je bila u pravu
sad sam malo gledal kak ste aktivni u zadnje vreme na ovoj temi pa sam se zabrinul dal ste uopće živi
SUTRA PROZIVKA I MOLIM DA SE SVI JAVITE JER SAM SE STVARNO ZABRINUL
pofuk
gosp. pofuk
Primjetil sam da u zadnje vrijeme jaaako slabo spavate, jer Vas neki sumnjivi tipovi zovu usred noći u tri sata.
Moja Vam je prePORUKA da isključite mobitel ili PRomjenite broj.
Iskreno, mislim da su Vas zamijenili s Pofukom na veeeliko P.
A taj ima PRoblema s Zakonom i “prijateljskim” mafijašima iz Vaše ulice.
Hebeš ulicu koja nema svog al CAPona, vaš prijateljski mafijaš iz susjedstva.
jedino ak to ne sanjate.[emo_zloban]
Lp, luLA 25
Mrak čarobnjak
Tama njime vlada, nema savjesti, nema srca, samo o sebi brine, prevariti će Vas čim stigne,Hrvatski nacionalist nije, uz određenu novčanu naknadu sa svima se dogovoriti smije.[emo_namigusa]
@ all rights reserved
javljam se na prozivku,
yes da sam još u gaćama,
al’ sam barem uredan,
jel može “dvojka” da mi popusti ova ukoćenost…
Dobro jutro Silvestar!
Nema veze u čemu si, glavno je da si na SUHOM.
Da ti se dlaka nije smočila,[emo_namigusa]
pofuk se više ne javlja.[emo_zacudjen]
nadam se da ga nisu sredili susedi mafijaši. [emo_ljut]
šteta dečka, još je mlad (baš je simpa) ali se još nije ni smočil kak spada.
kak me na Diokiju stalno brišu a i drugdje.
jedna prigodna:
dobar dan ja sam LULA,
i na DIOKIJU sam maLO fula,
ispao sam Riječka MULA,
jedino me spasi zagrebačka Bula.
ova pjesma je samo moja frustracija kaj mi obriše svaki post, umjesto da gradi most, a imam ih samo 4 i to mi nije dost.[emo_plazi]
LOOOOst[emo_palacg]
a mogel bi čak nekaj pametno i zanimljivo napisati[emo_plazi][emo_namigusa]
nek vam za danas bude dost[emo_novac]
lp, [emo_cool]