…evo me ispričavam se…ma zvonio mi je telefon…baš sam si mislio kak sam danas zaposlen…kad ono krivi broj…do sad sam objašnjavao tipu da je dobio krivi broj telefona jer da sam ja pofuk sa malo p a ne sa veliko…frajer je takav udav…niš ne kuži….takvi su najopaniji….reko sam mu da od danas zaboravi moj broj telefona….enivej ..gdje sam stao…daklem zvao me jedan moj kolega kritičar iz Beograda i pito me kako bi mi se činilo da spojimo onog vicekonzula iz Pečuha Miroslava Škoru sa nekim njegovim trubačima iz Bojnika(čovek oće da zaradi neku paru na svetskom prvenstvu u brazilu u fudbalu i da napravi himnu prvenstva)….to Vam je mesto pored sela Zlakuše da zajedno opale onu stvar TI SI MOJA LJUBAV JEDINA….velim ja njemu fantastično…odlično bi bio onaj refren na trubama: NIKO NIKOG NIJE VOLEEOOOO KO ŠTO TEBE SADA VOLIM JA…..pa tek prelaz…auh sav se naježim…..nego da skratim…..pitam ja njega kakvo je stanje u Beogradu…kaže on meni da je stanje takvo da mu se sve više čini da su oni ljudi bili u pravu kad su svojedobno tražili da srpska himna bude on stvar od BORE ČORBE POGLDAJ DOM SVOJ ANĐELE….pita on mene kakvo je stanje kod Vas u ZG….velim ja njemu sve sam bliže tome da nazovem onog BUCU IZ TBF-A i da mu predložim da naša himna bude SMAK SVITA…ako neda čitavu stvar za himnu dovoljno je da da samo onaj refren….AAAUUUUUUU NEMA NAM POMOĆI….na to će meni taj kolegi iz BG da ja stvarno kužim muziku …da bi to mogla da bude i neka vrsta svetske himne…nove internacionale
…sec…..opet mi zvoni telefon…..hm…..
……
javim se posle….čim steram u onu stvar ovog tipa kaj me kuba da sam ja pofuk sa veliko p
pofuk
Druže Gospon pofuk
pa gdje ste tako dugo ?
Jel istina da Nema nam pomoći ?
…a pa petak je…[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa]
Kaže Mujo Fati:
-Hajde da sebi priuštimo jedan lijep vikend.
Fata:
-Hajde, može, super ti je ta ideja.
Mujo:
-Ništa onda, vidimo se u ponedjeljak…[emo_smijeh]
Sjede tri djevojke u kafiću i pita jedna konobara:
“Koja je šifra za Wi-fi ?”
Konobar:
“jebovaskonobar”
“Je li to odvojeno?”
“Ne, nego sve zajedno!”
SVI BI HTJELI DA BUDU EMIR KUSTURICA
…………
MILANOVIĆU MARŠ KUĆI
Jasmina Žbanić
…e pa ovo je odlično…umjesto da se na bilo kakav način pokušaju smiriti tenzije,nekakva ražiserka(koja se malo,malo zgraža na kustin život i vokabular) za koju je kusta rekao na pitanje šta misli o njoj da može samo da mu popuši,pokazuje čud ljudi sa ovih prostora
da prenesemo u hrvatske okvire…kod nas svi pljuju po todoriću a svi bi htjeli biti todorić
pofuk
UŽAS
..taman sam zaspal i kad mpre 5 minuta zbudil jedan kolega muzički kritičar da je bil na koncertu MATE MIŠE KOVAČA sicilijanca
kolega je sav u šoku…pitam ja kaj je bilo…veli on meni da je u takvoj komi..da je videl u onog simpatičnog MODNOG MAČKA…veli da se tip vratil iz londona i da ima novi imidž….pitam ja kakav…pa veli da mu je zurka ko one iz dubrave kasnih 80-tih a hlaće gore nego sa ponterosa a da na za žilet nema kakva mu je brada
niš mi više nije jasno….ne bi Vas sa time gnjavio u ovo doba al sam rekel tom svom kolegi da bum ja vidjel dal netko od Vas dioničara zna modnog mačka pa da mu veli da se ili uozbilji ili vrati na staro
pofuk
jezus i marija,
zadnji put ni mi se dalo otić do dućana po mineralnu,
sad od ove silne vode, pak nemrem do podruma!?!?