Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

….ah….ne…..neNEDJELJA
pofuk

aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa

kaj ti nisi otišel na skijanje???
pofuk

Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
– Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
– A poslije 35.?
A ona će:
– Će se navikneš na to…[emo_smijesak][emo_smijeh][emo_namigusa]

di je harpun!?

da ga podsjetim,
da nebi bilo sankcija,

eto zato postoje prijatelji,
a imam i nove tenisice….

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Hvala macak
Eh , petak

8,18,22,33,40….pa 2 i 8….konačno je ušlo
ajte konačno da i ja ujdem jednu godinu sa plusom
pofuk

Pofuk prijatelju

Pofuk prijatelju

[emo_smijeh]

he, he kardinalna pogreška[emo_plazi][emo_plazi]
Gospon harpun, k a r d i na l n a….[emo_namigusa]

ak’ se već mislite leđima odmaknut od zida onda to ide ovak;

“pofuk prijatelju”

ovo Vam vrijedi bar milju kuna,
a pofuk će sam reći jesam li u pravu[emo_cool]

što je jedno slovo među prijateljima koji se vole i sve dijele

OBAVIJEST
ovim putem molim cijenjene igrače…..joj pardon…idemo ispočetka

OBAVIJEST
ovim putem molim cijenjene forumaše poslovnog dnevnika da mi se više ne jvljaju na privat porukama i žicaju me lovu…to mi je bilo i ok dok nisu objavili na tv da je dobitnik eurođek pota žena….od kad su to objavili telefon mi ne prestaje zvoniti….čak sam i razmišljao da tužim HL jer su objavili da je žena dobitnik ali sam shvatio da sam jedini krivac ja jer sam mesecima lajao okolo po gradu kako sam našao jednog vrhunskog profića za loto i to baš za 5 brojeva plus 2 zvezde i da ću ga financirati da mi pogodi ĐEKPOT
kad su me pitali kako si siguran da te neće zanitati za pare ja sam im reko da mi je to dobra frendica…….stoga molim da me više na privat ne žicate pare….SVAK ĆE DOBITI PO ZASLUGAMA…..GARANTIRAM VAM…SVI KOJI STE BILI UZ MENE I DAVALI MI PODRŠKU U MOM INVESTIRANJU NOVACA DOBIT ĆETE ODREĐEN IZNOS…..NARAVNO OSIM ONIH KOJI ME OSLOVLJAVAJU SA VELIKO P JER SAM JA pofuk SA MALO p…..auh što ste me raznjupali….AK SE SMIRIM možda dobijete po jednu kunu vi koji me oslovljavate sa pofuk sa veliko p jer mene je najdraža baka Ankica svojdeobno učila da se i sa jednom kunom može pomoći…..
pofuk
p.s. i sad mi recite ko je najbolji investitor u RH….pogotovo vi koji pratite blog onog simpatičnog čiče xy….da ste mene pratili sigurno bi imali bolji prinos…na uloženih 4995 KUNA je frendica zdrmala JACK POT…nije svaki tjedan igrala jer se nije mogla skoncantrirati pa su joj snovi ponekad odlutali sa numeričke tematike negde drugde….da…i imo sam još trošak od 1500 kn tipa u kojeg sam isto ulagao ali sam na vreme skužio da frajer nema veze sa vezom o brojevima
p.p.s AJTE DA SAD VIDIM KAD DIGNEM LOVU KO ĆE DA ME ZOVE pofuk sa veliko P….ajte baš da vidim….znate…sad ću imati jako puno novih prijatelja i ni jedan od njih me neće zvati pofuk sa veliko p

kompa, prijatelju, frende, druže, kamaradu;

ovak,

pošto se radi o pozitivnom pomaku u naša dva kratka života,
dal sam si malo oduška i truda u pronalasku zvijezde za naš dernek…

kao što svi znamo, radi se o internacionalnoj lutriji iliti đekpotu,
ništa manje nisam ni ja, a bio sam toliko slobodan, dao si truda
da pronađem odgovarajućeg izvođača….

dvojio sam trojio, došao do 69, i samo jedan se na kraju iskristalizirao kao najlogičniji izbor,

internacionalni izvođač, za internacionalni đekpot

pofuk,

vaše je samo da ga kaparite, ja sam bio malo tanak,
inače je sve dogovoreno…
lokal na odabir prepuštam vama, i još nekaj

OPREZ

sad kad vam počnu pristizat sve te uplate iz EU, posebno pripazite na one s područja balkana, ima nas svakakvih, a ja bi po potrebi svaku kovanicu odvagnuo…

nikad nisi 100%…

ako imate još koga u planu od muzičara, molio bih vas da me konzultirate…

LP

New Report

Close