Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

…silvestre sretan ti imendan…
pofuk

Neka vas u Novoj godini svaki izlazak sunca probudi vedra lica, neka vam smijeh i radost donose zdravlje!

Neka vam novogodišnje jutro donese blagoslove mira,ljubavi i sreće,i toplinom nek vam ispuni vaša srca…

Vjerujte u ljubav, pronalazite vječnost u svakom trenutku, a sve što će vam nedostajati u ruci nadomijestite iz srca!

Sretna Nova 2014. godina!

Vaša bakicaaa…[emo_smijesak]

Sretna Nova Godina !

ČESTITKA
želim da vam 2014 prođe u dobrom ritmu.da vam je svaka nota na mjestu.harmoniju u životu sa vašim bližnjima.kako groove u seksualnim odnosima čak i trio.divnu melodiju u odnosima sa ljudima.tu i tamo koju sinkopu.prelazi da vam budu dinamični,sladni ali nenametljivi osim kad se vaš portfelj tovi sa parama.
sve su svemu harmoniju zdravlja,para i sreće u durskom tonalitetu.na kraju godine čak i pokoju kodu u obliku nadolazeće dividende.
pofuk

…silvestre sretan ti imendan…
pofuk

htel sam si sam čestitat,
no ovak je ispalo bolje,

red je da i ja Vama s Virtualke čestitam,
jedino mjesto na poslovnom gdje su pametni ljudi…

cure, dečki,
bake i djedovi,

Sve Najbolje Želi Vam vaš

silvestre…

živjeli….do smrti

mijauuuu….

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

em ti…sad me neki klipan zbudil…zvonil je na portafon ko mutav…kad sam se zaletil dole rekel sam mu da mu je sam bog poslal silvestarsku noć…počel je molit striček nemojte me tući…pa kaj bi te tukel…al koju vražju mater me budiš pitam ja njega…niš mu nije bilo jasno…
niš…odo sad vidjet na RTS dal bu BREGA opet povukel..NEMA VIŠE SUNCA,NEMA VIŠE MESECAAAAA…..ak stave CECU bum bacil pogled na njene cice i odo spat
pofuk

cure, dečki,bake i djedovi,Sve Najbolje Želi Vam vaš silvestre…
živjeli….do smrti
mijauuuu….

Cure , dečki , bake i djedovi ,

Sretna Vam Nova 2014. godina ,

živjeli ….do smrti

mijauuuu !

.

aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa

i tebi isto u 2014.godini želim moj tarzane
pofuk

Petak

…ajme prvi petak u ovoj godini i ja zaboravila…[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa]

bogami da,

brijem i IO da preskačem prvi petak,

jerbo sam ga odradio zadnjeg petka
(samo da provjerim u androidu)

nisam slago, odrađen je,

ko bi pamtio lanjski snijeg,

stoga si zabilježim….u android…audio i video…[emo_naivan]

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

New Report

Close