hmn, da petak,
pa kaj,
već su me iskali,
pa me nisu našli,
no ak je tak sila,
5 do 12 ću doć. i do ponoći je taman….
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
…ja sam…bako…tvoj unuk…
čuj štel sam te nekaj zamolit…gle …zadnjih par dana fućkam onu narodnu stvar DJECO IVICA SE ZOVEM….htio bih izvedbu dovest do neslućenih razmjera pa te molim da mi daš broj telefona od onog čiče iz splita šta je bio na CNN-u kao svjetski prvak u fućkanju….ne treba mi lova za instrukcije jer bi čak i sam financirao to uz pomoć nekih sponzora….mislim da bi stvarno bio jako dobar u toj izvedbi,ali kao što rekoh ima dosta prostora za napredovanje u mojem fućkanju pa te molim taj broj od tog čiče iz splita
unaprijed hvala
pofuk
…ja sam…bako…tvoj unuk…
čuj štel sam te nekaj zamolit…gle …zadnjih par dana fućkam onu narodnu stvar DJECO IVICA SE ZOVEM….htio bih izvedbu dovest do neslućenih razmjera pa te molim da mi daš broj telefona od onog čiče iz splita šta je bio na CNN-u kao svjetski prvak u fućkanju….ne treba mi lova za instrukcije jer bi čak i sam financirao to uz pomoć nekih sponzora….mislim da bi stvarno bio jako dobar u toj izvedbi,ali kao što rekoh ima dosta prostora za napredovanje u mojem fućkanju pa te molim taj broj od tog čiče iz splita
unaprijed hvala
pofuk
…dragi moj pofuk,hoćeš fiksni ili mobilni…[emo_smijesak][emo_namigusa] i kako da ti javim,da ofićukam…[emo_smijeh][emo_namigusa]
…ja sam…bako…tvoj unuk…
unaprijed hvala
govorite o prof.bošku veselici mom nastavniku engleskog u osnovnoj školi,pokojni profesor
pofuk
Pozdrav! Studentica sam psihologije i zamolila bih Vas da odvojite malo vremena i ispunite ovaj anoniman upitnik te tako pomognete meni i mojim kolegicama. Poželjno bi bilo da upitnik ispune osobe starije od 25 godina, ali mogu ispunjavati i mlađi.
Unaprijed hvala 🙂
https://docs.google.com/forms/d/1l4RKf6dxu9XMpMOJR92p3R_bodFxibjk5ZP0g5sY5Nw/viewform
…pazi ti ovo…studentica psihologije…hm…naša nova sanjaa89…hm…forumaš od 19.12.2013…hm i u 22.40. se pojavi na forumu i odma ni više ni manje na ovoj zahtjevnoj temi…dobro…ok…ajde da sad baš i ne idemo daleko…krenimo iz početka
KO VAS JE POSLO OVAMO
ZA KOG RADITE
KOJI VAM JE NICK NEJM
DA LI NOSITE ORUŽJE I KORISTITE LI GA
ŠTA SE DEŠAVA NA FORUMU FORUMAŠA XY
ŠTA MISLITE O SENNI M
RECITE NAM DA LI JE PITAGORA BIO U PRAVU GLEDE HIPOTENUZE
ŠTA MISLITE O DRVNOJ MAFIJI NA MADAGASKARU I GIBSONU ŠTA KORISTI TO DRVO ZA PROIZVODNJU GITARA
ŠTO MISLITE O TOME KAJ SU AMREKIANCI PREDLOŽILI DA SE GLAS NEVENE BOŽOVIĆ(ČUVŠI NJEZINU IZVEDBU KLASIKA VIDOVDAN) IZLOŽI U MODERN MUSEUM U NEW YORKU
KOJI VAM JE BEST BUY NA ZSE ZA OVAJ TJEDAN
RECITE KAD STE ZADNJI PUTA BILI U TRSTU
KO JE KRALJICA ESTRADE..LEPA BRENA ILI LEPA LUKIĆ
KOJI VAM JE ZEC DRAŽI…GORAN IVANIŠEVIĆ ILI KOČIĆ ZEC
KAKO STE REAGIRALI NA VIJEST DA PROTA MILENKO I VELEČASNI SUDAC SNIMAJU ZAJEDNIČKI DUET
pofuk
p.s. VI ZASIGURNO KAO STUDENTICA PSIHOLOGIJE STE SKUŽILI DA SU OVA GORE PITANJE BILA JAKO VAŽNA ZA SKRETANJE PAŽNJE…STOGA PREĐIMO IN MEDIAS RES…GDE JE NESTO ONAJ NAŠ ZEMO TARZAN….DANIMA GA VEĆ NEMA—ŠTA STE UČINILI SA NJIME
Ide zima.
Ne znam da li da se zaljubim ili da kupim drva…a.n.
[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa]
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa