Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

draga bako…opet tvoj unuk jedini i najdraži ovdje…
gle… neznam kako da to kažem ali imam jedan problem…danas sam se upito da li sam ja …osjećaji su mi čudni….svojedobno se sjećam da sam na današnji datum za doba juge bio u nekom koljačkom raspoloženju…ćale se dero na mene…pofuk…izaberi prasića koje ti se najviše sviđa,dodaj nož,primi PRASCA za rep…pazi da te krv ne zašprica…idi mešaj čvarke…pa promešo sam ih…još ih mešaj …radimo duvan čvarak….onda je 90-tih došel striček todorić…stari i ja opet zajedno u akciji…stari se dere…pofuk…gle na akciji je prasić…dodaj nož..primi je za rep…ljudi su nas čudno gledali u konzumu…sve se smirilo kad smo skužili da ju je striček kaj drži dućan rastrančiro za nas….onda me je 2 tisućitih nekako čudno počelo pucati sve do danas…neznam kak da to velim…kao da sam dobio erekciju nakon dugo vremena….da li je to zbog dana republike…ovih baletana ,te moje susede ili STARIH DOBRIH VREMENA????
PA JA STVARNO NISAM PRI SEBI…
pofuk

moj post o svinjama nije prošao!!!!

PD kaže da koristim

“nedopuštene riječi”

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

tužni petak

VEĆ JE SUBOTA
galopom jurim ka starosti
pofuk

REFERENDUM
sutra je nekakav referendum na temu priroda i društvo
baš mi i nije jasno o čemu se radi…
ali vjerujte mi…jedino kaj je sigurno kolko se meni čini..od te dvije suprostavljene strane netko će nekoga na kraju naguziti
pofuk

…mene baš zanima kako je glasovao Tarzan…[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa]

…ah…
pofuk

aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa

…ah…
pofuk

aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa

…mir….
pofuk

Ne znam što tražim, ni gdje trebam tražiti,
ali sam u jedno siguran – kako je to negdje blizu
i kako ću ga nekako prepoznati i osjetiti…

Slaviša Pavlović

New Report

Close