bitno je da su sretni za vrijeme …
@ harpun,
U pravu si .
Bitno je da su sretni za vrijeme …
http://www.youtube.com/watch?v=3PX5de9I7L4 [youtube.com]
TUŽNA OBLJETNICA
na današnji dan prije 22 godine napustio nas je naš dragi fredi merkuri
pofuk
p.s. ove spodobe koje forsiraju ovaj referendum o braku kao da nikada nisu poslušali ni jednu njegovu stvar
SJEĆANJE
na današnji dan 1891.godine je rođen Scott Bradley
vjerojatno svi znate ko je Scott Bradley,ali eto…za one koji su zaboravili..
svojedobno kad sam u rijetkim trenutcima opuštanja boravio u društvu sa Drugom Titom,razgovarali smo o svemu i svačemu…jedanput me je upito…dragi Pofuk…da li ti znaš…e tu sam ga ja prekinuo i reko mu da sam ja pofuk sa malo p…kao i svi veliki ljudi shvatio je svoju grešku…ispričao mi se i nastavio dalje….DODUŠE U OZBILJNIJEM TONU….daklem reko mi je …DA LI TI MOJ DRUG pofuk ZNAŠ PO ČEMU JE POZNATA 1892 GODINA…ne stigavši mu odgovoriti on meni kaže….zato što dolazi poslije 1891 godine…a te godine je rođen jedan od najvećih, Scott Bradley…sve mi je bilo jasno…stoga sjteimo se našeg dragog Scott Bradley ,uz MANČINIJA jednog od najvećih muzičkih kompozitora uz jednu njegovu stvar
uživajte
pofuk
Hladno je. Bit će vam potrebne ili rukavice ili tuđa ruka..
Bolje su i rukavice nego bilo čija druga ruka:
http://www.dugineboje.com/galerija.php [dugineboje.com]
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
DATUMI IZ PROŠLOSTI
na današnji dan točno prije 70 godina rođena je Jugoslavija
SFRJ u kratkim crticama
NAJVEĆE ENIGMA SFRJ:jugoslavenski dinar,nije se znalo koliko ga ima i koliko uopće vrijedi
NAJBOLJE I NAJPOUZDANIJE DNEVNE VIJESTI: vijesti top liste nadrealista
NAJBOLJE PIVO:nikšićko pivo
NAJBOLJI MESNI PROIZVOD:pršut iz Siverića
NAJBOLJE VINO: domaće crno vino sa Korčule
NAJBOLJE POVRĆE:makedonska paprika,lički krumpir
NAJVEĆA DELIKATESA: med i mlijeko najdražeg pionira lopine
NAJBOLJI SIR: paški,somborska feta,zagorski sir koji ide uz vrhnje,užićki kajmak
NAJJAČI TRIO: TIHI,PRLE,CRNI
ENDEMSKA VRSTA: KUČILO ORO,vidra
NAJBOLJA PJEVAČICA:Olivera Katarina Vučo,Radojka Šverko
Najkvalitetniji bend: EKV
Najbolji nogometni klub:fk crvena zvezda
Najbolje košarkaški klub:cibona,jugoplastika
Najveći švaler:Boba Životinja,zimzelen
Najljepši stadion: Poljud
Najbolja reprezentacija:košarkaška reprezentacija SFRJ koja je osvojila zlato na EP u Zagrebu
NAJJAČI I NAJVEĆI NARODNI HEROJ:Drug Tito,jedini je izabran 2 puta za narodnog heroja
NAJZGODNIJA PIONIRKA: ivana7
Najdraža STVAR:NEMAČKA MARKA
pofuk
…29.novembar..,i još petak…joj,nezaboravno…[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa]
imam ja tu jednu susedu kaj je oficijalni fotograf u pozorištu…veli da je okinula sve baletane…da više nezna kaj da radi….kaj misliš bako da je pitam da mene danas okine …onako drugarski…za stara dobra vremena
pofuk