Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

veče…

pofuk

Dok neko pije – ja pijuckam. Dok neko grize – ja samo grickam.

Dok neko glođe – ja samo glockam. Dok neko bode – ja samo bockam.

Dok neko peva – ja pevuckam. Dok neko drema – ja dremuckam.
Dok neko radi – ja raduckam. I tako malo, sitno – živuckam…

Duško Radović

BREAKING NEWS
ispričavam se što se čitav dan nisam javljao
bio sam u litvi na utakmica litva-bosna
neverovatno je bilo… bosanaca je bilo deset iljada sa svih kontinenata osim artika i antartika…kažu da od tamo nisu došli zbog vremenskih neprilika
momentalno se nalazim u avionu blizu sarajeva sa bih reprezentacijom…doduše ne baš u avionu jer me je i tamo neki lokalni Vjeko moderirao i to još iznad poljske ali je moj prijatelj safet sušić uletio kao i uvijek i dao mi je svoj ćilim tako da se paralelno sa avionom spuštam na ćilimu na sarajevski aerodrom…auh bit će ludilo……
pofuk

DA NE POVJERUJEŠ
postajao je jednom jedan nostradamus…koji je kao nešto predviđao
pazi sad ovo….top lista nadrealista predvidjela prije 20 godina ko će da vodi bosnu u brazil i još su pogodili reprezentacije koje će se plasirati
ovo je stvarno neverovatno….ja sam neki dan stekao da još jedino mila horvat i ja na svijetu istinski kužimo fudbal ali ovo…pa ovo je za nevjerovat….od sad prije nego što idem u kladu zovem đuru iz đurinih kućnih ćarolija da mi kaže koji par da igram
čak i operu kuži
uživajte

pofuk
p.s. stvarno neverovatno

bilo bi im bolje da se nisu kvalificirali,sada će tražiti da im se izgrade novi stadioni , posudit će stotine miliona eura za njihovu izgradnju, te milione neće moći vraćati i bit će im tri puta gore nego sada

može bit da ste u pravu…ali mislim da će se to teško desiti…ovi lopovi izvana posuđuju lovu samo da te lagano cicaju kako bi te do kraja izcicali i zgazili…na žalost po ljude u bosni …čini mi se da su ekonomski zgaženi tako da sumnjam da će im pare dati za stadione….znate…mislim da kak smo se mi,slovenija,srbija zaletili sa tim kreditima….auh…za neverovat….mislim da nam zapad niti jedan cent neće oprostiti….mogu ljudi pričati o DRUGU TITU ovo,ono…bija je ovaki…onaki….napravio je ovo…ovo nije napravio….mogu ga ljudi dizati u nebesa ili pljuvati ali svi se možemo složiti u jednom….u svojim govorima je vrlo često upotrebljavao jednu rečenicu kad je lomio govor….rečenica je glasila….NE DOZVOLITE DA NAM SE DESI KOLONIJALIZAM I NEOKOLONIJALIZAM…..e izgleda da je nažalost tu bio totalno u pravu…..tako da ipak pustimo bosance da uživaju u trenutku sreće dok ne dojde otrežnjenje
pofuk

????????
gde je onaj naš zemo šta non stop govori da će na zse teči med i mleko???
e pa za druga lopinu jedna stvar od srca

pofuk

Drugi put bih znao

Premalo sam uživao u proljetnim pljuskovima
i zalascima sunca.
Premalo sam se naslađivao ljepotom starih pjesama
i šetnjama na mjesečini.
Premalo sam se opijao vinom prijateljstva
mada na zemlji jedva da je bilo zemlje
u kojoj nisam imao barem dvojicu prijatelja.
Premalo sam vremena odvajao za ljubav
kojoj je na raspolaganju stajalo svo moje vrijeme.

Drugi put bih znao neuporedivo više da uživam u životu.
Drugi put bih znao…

Izet Sarajlić (1987)

Petak

aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa

..jutro…

pofuk

aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa

New Report

Close