OBAVIJEST
polupohabani političar na vrhuncu karijere,zrelih godina…..odustaje od kupnje barake
..kako nove tako i rabljene
pofuk
Nevolja s političarima je u tome
što previše govore,premalo slušaju i uopće ne stižu da misle…
Publius Cornelius Tacitus
..dan..
http://www.youtube.com/watch?v=XV6iESJG4Yg
pofuk
Pijanac, sav zapušten, uznojan, neobrijan, sa špilom karata u ruci, pušeći cigaretu, zvoni na vrata jednog doma. Vrata otvara dobrodržeća sredovječna dama:
– Izvolite!
– Oprostite što dolazim ovakav i u ove sitne sate. Da li vi, isključivo, glede braka, putem interneta, tražite muškarca koji je pedantan u svemu, koji ne pije, ne puši, koji se ne kocka, ne dolazi doma u sitne sate…?
– Da, upravo tako!
– E, ja sam došao samo da Vam kažem da na mene uopće ne računate…[emo_smijeh][emo_namigusa]
OSVRT NA JUČERAŠNJI DAN
bilo bi lijepo da se uredništvo portala ili barem Vjeko oglasilo o tome zašto juče forumaši nisu mogli pristupiti stranivi PD-a a ne da se ja čitav današnji dan zajebavam sa odgovorima mojim zabrinutim prijateljima sa foruma šta se juče desilo…pa tolks panika je nastala…zatrpanim mi je sandučić sa porukama izbezumljnih forumaša da šta se juče desilo
pofuk
Lijepo je imati tajnu.
Probudite se u prazno jutro i sjetite se svoje tajne.
Tajna je jedini komad vlastitog života; ona je kao neko unutrašnje sunce koje grije samo nas.
Ponekad se odbljesak tog sunca probije kroz vaše oči i lice, i svi vide da imate tajnu, i htjeli bi da vam je oduzmu…
Duško Radović
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa