aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
…hm…uskoro nastupamo….
moj prijatelj CIC je za šankom spreman za slobodna bacanja
…iskreno…nadam se da bumo konačno ušli u finale ali stvarno nemam dobar osjećaj
iskreno…sve mi se čini da opet ispadamo…nadam se da grešim i da je CIC spreman
odo sad gristi nokte ….cujemo se posle
pofuk
nisam mogel zdržat, a moral sam,
nisam htel pepeljaru bacit u “led”,
bacil sam ju u šoferšajbu….računica…
OSVRT NA EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
…daklem…OSIM BRADE( SERGIO RODRIGEZ ŠPANJOLSKA) te TONI PARKERA(FRANCUSKA)
jedno veliko ništa….najbolje da sve zaboravimo…jedino je dobro kaj mi je valda prošo listić jer sam danas stavio 100 eura na litvu i španjolsku…da nisam tolko bolestan u glavu stavio bi 3 iljade evra na litvu protiv nas….vjerojatno se pitate zašto…pa zato što je ovo evropsko prvenstvo veliko ništa osim naravno mog brade SERGA RODRIGEZA i TONIJA PARKERA….ovo sve ostalo je šaka jada….najbolje mi je bilo kad je naš brada SERGO RODRIGEZ otišao u nba…oni su mu tamo rekli da baš i nije nešto….pa zamislite ko vodi svjetsku politiku???? AMERI IZMISLILI KOŠARKU I ONDA VELE NAŠEM BRADI DA FRAJER NIJE NEŠTO….PA TI AMERI STVARNO VEZE SA VEZOM NEMAJU…ISTO SU REKLI I NAŠEM DRAŽENU…KAO DEČKO SEDI TI NA KLUPI PRVU GODINU…POSLE BUŠ IGRAL…STRAŠNO….JEDINO KAJ JE BRADA IZVUKEL POUKU OD DRAŽENOVOG SLUČAJA I REKEL IM JE IGRAJTE SI VI SAMI SA SOBOM KOŠARKU….KAKAV IGRAČ
pofuk
Prohibicija ?
…izvinte šta gnjavim u ovo doba ali da li ima netko da je budan a ujedno i posjeduje onu čuvenu mali knjigu koja pobedjuje tržiše??? sad sam si pogledo portfelj i nemrem zaspati pa mi hitno treba ta knjiga kako bi popravio situaciju
unaprijed hvala
pofuk
Niko ne vjeruje lijepim ženama.
Suviše su lijepe da bi bile vjerne.
Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima…[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa]
Duško Radović
SRETAN PRVI DAN JESENI
pofuk
reci to peri, napao si čoveka ni kriva ni dužna i to na kakav naćin, pronašao si s kim je sjedio u prvom osnovne, tko zna gdje je čovjak sada , možda pati
ujedno si se poslužio njime kao primjer ostalima što će ih dočekati ako se pojave nenajavljeni
a ti pozdravljaš jesen