Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

pitaš me kaj sam kupil….hm…ma tam di sam vidjel taj oglas od ivane7 sam naišel na lopinu….on ti tam nudi nekakav med i mlijeko…skor sam od njega to zel ali sam si onda razmišljal da kaj će mi to da sam i ovak previše debeli
pofuk

EP košarka,

mali osvrt;

naime ako pratite,
a ja kao domuljub najviše naše,
BTW radi se o Sloveniji i “nečemu” načemu će dodatno zaradit!?

sad neznam kakovo je stanje po našem ulasku u EU, jel tek krajem mjeseca namjeravam putovat u deželu, ali kao hr državljanin neću držat jezičinu za zubima,već ću se najozbilnije pozabavit njihovim DDV-om…

prativši malo TV zamijetio sam jednog našeg košarkaša…neošišanog…
prativši malo više, zamijetih ga …ošišanog…

postavljam pitanje…zakaj????

DDV il PDV koji je mogao ostati kod nas, a za istu radnju…

potpisujem sve gore napisano, al’ potpisujem i to ak je ošišan bez DDV-a,
i još gledavši kolke su reprezentacije tamo, i nek od svake repke odu samo po 2 košarkaša u brijačnicu, dovodi nas sve to jednostavna zaključka…

Slovenija će brzo iz krize izać….

bil je to moj mali osvrt na košarku i oko nje….

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

pratim i te kak pratim ja evropsko košarkaško prvenstvo u sloveniji
daklem…..sad je to postalo prvenstvo SHS jer su se samo slovenija ,hrvatska i srbija plasirali u četvrtfinale(bosna ,makedonija i crna gora su nažalost otpali)
kako je to sad postalo prvenstvo shs ja sam se vratio ovdje na forumu da malo predahnem…..išao sam po svim temama i šta imam za vidjeti ….ZA NEVEROVATI….OVAJ FORUM ME SVE VIŠE PODSJEĆA NA JUGOSLAVIJU….SVI NEŠTO TREJDAJU A JEDINO IVANA7 ZARADJUJE…..pa šta nije bilo identično za doba juge….svi smo bili raspjevani a jedino je bregović mlatio paru…..šokiran tom činjenicom sam već ovaj ponedjeljak htio pobjeći u ameriku ali mi je onda moja sekretarica rekla…pofuk šta ćeš tam…pa i amerika ti sve više liči na JUGU…..svak svakog prisliškuje a dolare štampaju jaćim intezitetom nego svojedobno škvadra na topčideru dinare
pofuk

MOJ PRIJATELJ CIC
imam prijatelja CICa koji me nikada ne iznevjeri…kad se lomilo u utakmici sa gruzijom nazvo sam ga na telefon i reko mu da baci jedno slobodno bacanje za hrvatsku i on je odma sav poso ostavio i bacio bacanje i pobjedili smo….isto se desilo i sa italijom na poluvremenu…sad sam ga čitav dan tražio i našo sam ga u lokalnoj birtiji
bio je produžetak utakmice hrvatska grčka…velim ja njemu…CIC daj prosim te baci jedno slobodno bacanje za nas…on isti čas ustao ,maknu se od šanka te preko čitave birtije bacio slobodno bacanje….I ETO…OPET SMO POBIJEDILI….to je moj prijatelj CIC
pofuk

NEPOZNATI CITATI IZ SVIJETA UMJETNOSTI
pa ja pavarotija pojedem za doručak
VINKO COCE n pitanje novinara tko je bolji pevač ..on ili pavaroti
pofuk

“Nema slučajnog susreta.
Svaka osoba u našem životu ili je ispit ili kazna ili dar sudbine…”

a.n.

Zanimljivo.

Potpis

…jutro….
ispričavam se ali ako smem da pitam od kud ste se sad Vi Gospon pero pojavili na ovoj temi???
čiji ste Vi igrač???? ko Vas je poslao ovdje???? kakve su Vaše namjere??? do kud ste spremni ići???……oprostite šta Vas to ovako javno pitam ali znate kakvo je vreme…a bogami i drugim virtualcima ste postali sumnjivi ne samo Vasom pojavom na ovoj temi nego i Vasim postom….pa na privat sam dobil toliko poruka od mojih virtualaca….pa totalnu pomutnju ste napravili na ovoj temi sa Vasim nadasve jasnim i kratkim postom
pofuk

gospon pofuk ,

to je taj pero zbog kojeg sam ja morao postati Pero 7 jer se prvi javio.
Usput Vam kažem da pero nije moj igrač i da nismo ništa u rodu , niti sam ga ja poslao a niti znam kakve su mu namjere .
Iako je napravio pravu pomutnju na ovoj temi nadasve jasnim i kratkim postom vjerojatno nije pero loš forumaš.
Iako je čudno da piskara na ovom PD od 2005. a da ima mali krug prijatelja ?

.

silvestre:

…” ali imam s 20-ak mačaka, a one baš i nisu za zamrzivač,
no i to ću riješit potraje li izmišljena recesija….
hranim ja njih na debelo, i iz supermarketa izlazim natovaren piksama,
no kao što rekoh “potraje li”, hranit ce one mene…”

@ silvestre ,
fuj !
To se od Vas nisam nadao .
Hraniti 20 mačaka s piksama ?
Zar se Vi ne hranite zdravo ?
Zar ne izbjegavate silne Emulgatore kojih ima u piksama .
Pa te mačke vam nebuju uopće jestive .
lp

.

gospon pofuk ,

to je taj pero zbog kojeg sam ja morao postati Pero 7 jer se prvi javio.
Usput Vam kažem da pero nije moj igrač i da nismo ništa u rodu , niti sam ga ja poslao a niti znam kakve su mu namjere .
Iako je napravio pravu pomutnju na ovoj temi nadasve jasnim i kratkim postom vjerojatno nije pero loš forumaš.
Iako je čudno da piskara na ovom PD od 2005. a da ima mali krug prijatelja ?

auh…sva sreća da imamo Vas…dobro ste skrenuli pozornost da ima dugotrajni staž na ovom forumu i da nema prijatelja….odma sam preko ambasade potegao svoje veze i štošta toga sam saznao o njemu…vrlo je samozatajan taj naš novi prijatelj pero…jedanput kad mu je ivana7 ponudila prijateljstvo on joj je odgovorio da nije došao ovde na forum na spoj nego je došao da pare radi,frend on našeg dragog lopine mi je rekao da je strahovito brz i odlučan naš pero…..veli da mu se u supermarketu pregurao preko reda i usput mu nekakav med i nekakvo trajno mleko pokupil pod nosom….zimzi je rekle da pero malo radi ali pošteno i da ga zato cjeni…bakicaaa mi nije niš konkretno mogla reci osim kaj joj je zanimljiv…do forumaša xy nisam mogao doći pa sam otišao na blog da vidim da li tamo znam koga od forumaša pa da priupitam za našeg peru…..nisam ih imao volje ni pitati jer tamo je takva čudna diskusija…kao da su neke velke pare svi zajedno digli pa neće da se druže sa sirotinjom….onda sam nazvao ivanu7…rekla mi je da nema vremena razmišljati o peri jer da ju brine ko je taj manica ali da će se svakako raspitati o njemu je da ona jako voli tu igru….geronimo je rekao da ga boli briga za peru jer da on igra sam protiv svih….ovaj naš simpa mačor silvestre mi je rekao da kaj se opet bavim sa glupostima jer da je svima jasno ko je taj pero
pofuk

ovo postaje sve zanimljivije… urote, istrage, nepoznati

New Report

Close