Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

…EVO ME…
tek sam sad stigao iz beograda…hm..pardon iz zagreba iz lokalne birtije….nakon dugog vremena sam se napio ko krava da ne kažem ko pofuk…daklem …da skartim…
javit ću Vam se naknadno kao i svakog puta do sad….modrić vrhunski,manđukić vrhunska zvijerka,branislav ivanović šteta što ne igra za nas,matić…fin igrač ali mladi i pomalo izgubljen…svi ostali na terenu LOST IN SPACE na čelu sa dva ona kvazi izbornika ili selektora koji veze sa vezom nemaju o nogometu ili fudbalu…sve u svemu tužno skupa sa onih 40000 iljada ljudi koji su tolliko izgubljeni da su tako ludjački fučkali našoj himni da ni oni samo neznaju zašto….ali eto…to je to….i to je završilo…..od sad navijamo za toni parkera,božu maljkoviće i dudu ivkovića u sloveniji…nemrem vjerovat da nisam nas spomenuo …ali kad vidim kako naši igraju na čelu sa repešom….to stvarnonema veze sa vezom…užas—-odo ja spavati…drž te se
pofuk

…no,dobro,i taj nogometni petak smo prebrodili…hm,i još neodlučeno…[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa]

IN MEMORIAM
5 GODINA JE PROŠLO OD KAD NAS JE NAPUSTIO
DINO DVORNIK
http://www.youtube.com/watch?v=8NE-8XGBwSw
pofuk

OBAVIJEST O SMRTI
ovim putem Vas obaviještavamo da nas je napustio naš prijatelj i jedan od najiskreniji pjevača na ovom svijetu ILIJAZ DELIĆ

sećam se kad sam ga prvi puta vidio…dosta davno je to bilo….izašo čovek u belom odelu i prva dva tona se zadero ko orangutan,nakon toga cijelu veče pevo poput najboljeg slavuja…..da…da….to je bio naš ILIJAZ i tako godinama radio
pofuk

Ona je tu. U tuzi kiše
Po poljanama tiho hoda
I kuda stiže u vis diže
Usplahirena jata roda…

Cesarić: Jesen

….jutro…
da vidimo šta se dešavalo 1972.godine u texasu

pofuk

aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa

pa di si ti tarzane???
pofuk

…uh, evo ti ga na…petak i to još 13-ti…[emo_smijeh][emo_namigusa]

svaki petak je dobar pa i 13-ti

evo me
KAKO SAM PROVEO VIKEND???
okinuo sam ivanu7
..doduše samo sa jednom stotkom na njezin oglas za prodaju dionica
pofuk

a kaj si kupil

New Report

Close