Pa dobro jel ima koji muški osim mene na ovom topicu….Čarugu i Silvestra ne brojim..oni su eunusi… trebalo bi promjenit ime teme u ženski kutak ili tako nekako… [lol]
…kako nema…a misko,rokoch,šangajac,posejdon…i ini…[smiley]
…a tko zna…,možda sam i ja djedica…[lol] [lol] [lol]
sve zavisi kako stoje stvari…po onoj da je babi……bila bi dida
[lol]
Pa dobro jel ima koji muški osim mene na ovom topicu….Čarugu i Silvestra ne brojim..oni su eunusi… trebalo bi promjenit ime teme u ženski kutak ili tako nekako… [lol]
Hoćeš reći da ti je loše?
Ljudska je priroda ograničena svojim ljudskim granicama;
može podnijeti radost, jad, boli, ali sve do nekog određena stupnja,
a propast će neminovno bude li taj stupanj prekoračen.
Nije, dakle pitanje je li neko slab ili jak, nego može li izdržati mjeru svoje patnje,
bilo da je ta patnja moralna ili tjelesna.
Patnje mladoga Werthera
Ja bar priznam da jesam.
A ti kad si već kuronja smanji onda gas.
Nabijaš mi komplekse.[lol]
Ps. Mogu li te pitat nešto osobno?
ha-ha…moram definitvno smanjit gas…u pravu si 100 %….ma pitaj što god hoćeš..
[smiley]
ha-ha…moram definitvno smanjit gas…u pravu si 100 %….ma pitaj što god hoćeš.. [smiley]
Jesi li kad skupljao lopte na Kantarevcu?
Poznat si mi.
febo: ” ha-ha…moram definitvno smanjit gas…u pravu si 100 %….ma pitaj što god hoćeš.. [smiley] ” Jesi li kad skupljao lopte na Kantarevcu? Poznat si mi.
nisam…al sam okopavao krompire po Dalmaciji
ČARUGA: ” febo: ” ha-ha…moram definitvno smanjit gas…u pravu si 100 %….ma pitaj što god hoćeš.. [smiley] ” Jesi li kad skupljao lopte na Kantarevcu? Poznat si mi. ” nisam…al sam okopavao krompire po Dalmaciji
Grabovac?
febo: ” ČARUGA: ” febo: ” ha-ha…moram definitvno smanjit gas…u pravu si 100 %….ma pitaj što god hoćeš.. [smiley] ” Jesi li kad skupljao lopte na Kantarevcu? Poznat si mi. ” nisam…al sam okopavao krompire po Dalmaciji ” Grabovac?
he-he…ne….imam ja rodbine puno tamo