Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Pa dobro jel ima koji muški osim mene na ovom topicu….Čarugu i Silvestra ne brojim..oni su eunusi… trebalo bi promjenit ime teme u ženski kutak ili tako nekako… [lol]

…kako nema…a misko,rokoch,šangajac,posejdon…i ini…[smiley]

…a tko zna…,možda sam i ja djedica…[lol] [lol] [lol]

…a tko zna…,možda sam i ja djedica…[lol] [lol] [lol]

sve zavisi kako stoje stvari…po onoj da je babi……bila bi dida
[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Pa dobro jel ima koji muški osim mene na ovom topicu….Čarugu i Silvestra ne brojim..oni su eunusi… trebalo bi promjenit ime teme u ženski kutak ili tako nekako… [lol]

Hoćeš reći da ti je loše?

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Ljudska je priroda ograničena svojim ljudskim granicama;
može podnijeti radost, jad, boli, ali sve do nekog određena stupnja,
a propast će neminovno bude li taj stupanj prekoračen.
Nije, dakle pitanje je li neko slab ili jak, nego može li izdržati mjeru svoje patnje,
bilo da je ta patnja moralna ili tjelesna.

Patnje mladoga Werthera

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Ja bar priznam da jesam.

A ti kad si već kuronja smanji onda gas.

Nabijaš mi komplekse.[lol]

Ps. Mogu li te pitat nešto osobno?

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

ha-ha…moram definitvno smanjit gas…u pravu si 100 %….ma pitaj što god hoćeš..
[smiley]

ha-ha…moram definitvno smanjit gas…u pravu si 100 %….ma pitaj što god hoćeš.. [smiley]

Jesi li kad skupljao lopte na Kantarevcu?

Poznat si mi.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

febo: ” ha-ha…moram definitvno smanjit gas…u pravu si 100 %….ma pitaj što god hoćeš.. [smiley] ” Jesi li kad skupljao lopte na Kantarevcu? Poznat si mi.

nisam…al sam okopavao krompire po Dalmaciji

ČARUGA: ” febo: ” ha-ha…moram definitvno smanjit gas…u pravu si 100 %….ma pitaj što god hoćeš.. [smiley] ” Jesi li kad skupljao lopte na Kantarevcu? Poznat si mi. ” nisam…al sam okopavao krompire po Dalmaciji

Grabovac?

febo: ” ČARUGA: ” febo: ” ha-ha…moram definitvno smanjit gas…u pravu si 100 %….ma pitaj što god hoćeš.. [smiley] ” Jesi li kad skupljao lopte na Kantarevcu? Poznat si mi. ” nisam…al sam okopavao krompire po Dalmaciji ” Grabovac?

he-he…ne….imam ja rodbine puno tamo

Febo, nemoj se sramit. Dozvoli ženi u tebi da izađe [tongue][rolleyes]

New Report

Close