gospon Pofuk?
Jel imate možda broj dežurne psihijatrice na ovom Forumu.
il je i ONA završila u Vrapću?
[emo_cool][emo_plazi][emo_namigusa]
bakice ???
…ma sve u redu,samo sam zaspala…a,dragi Bože,jel to već petak…[emo_smijesak][emo_vrtimise][emo_namigusa]
gospon Pofuk?
Jel imate možda broj dežurne psihijatrice na ovom Forumu.
il je i ONA završila u Vrapću?
[emo_cool][emo_plazi][emo_namigusa]
ja ću uskoro završiti u Vrapču ak me nastavite zvati pofuk sa veliko P….ja sam pofuk sa malo p…..oprostite što sam Vam to morao na ovaj način reći ali eto…došlo mi je da budem i grublji ali vidim da ste novi mladi forumaš,tek došao na svijet pa rekoh sam sebi da Vam oprostim taj previd što me zovete sa veliko p a ja pofuk sa malo p……samo vjerujte mi…..ne piše Vam se dobro na ZSE ako neznate osnove a to su DA SAM JA pofuk sa malo p
pofuk
….da i pardon …nisam skužio uopće da je petak…..
daklem
PETAK JEEE I VRIJEME JE DA SE MALO SJETIMO HISTORIJE I VIDIMO ŠTA SMO NA DANAŠNJI DAN RADILI
daklem…na današnji dan je mama pofuk 1986.godineskoro ubila mene,mog tatu,A BOGAMI I CEO FUDBALSKI SAVEZ JUGOSLAVIJE a i onog reportera šta je vodio emisiju A SAD SPORT I GLAZBA……zašto je moja majka skoro postala serijski ubica na današnji dan 1986.godine…..zasigurno se pitate
pa na današnji dan 1986.godine je bilo poznato Šajberovo 33.kolo nogometnog prvenstva jugoslavije…svi su pobijedjivali kojima je trebalo…tata pofuk i ja smo bili privezani za radioaparat(kao i cijelo susedstvo)……jedini je bio problem što nismo izvršili svoje obaveze za taj dan pa je mama pofuk naprosto poludila….tata pofuk nije bacio smeće,a ja nisam mogao naći svoje čarape radi tog prokletog 33.kola jugoslavenskog prvenstva….auh kad se sjetim kako su samo golovi padali na svim utakmicama uzduž i poprijeko
pofuk
Gospon pofuk.
Ja se ponizno ispričavam.
nisam dugo bil tu, a kad sam bil jedna kokoš me banirala
i to bez razloga
odonda se više nisam mogao logirati ni na jedan NICK stari
pa za admina starog pesma
BILA JEDNOM JEDNA BAKA
Bila JEDNOM JEDNA BAKA, A U CIPELI joj bješe dom,
imala je silnu djecu koja su po kući pravila LOM,
Hranila ih je praznom kašom, al i kruha nije dala,
tukla ih je svako veče, pa ih zatim u krevet slala.
Prava BABA ROGA.[emo_zloban]
VJEROVALI ILI NE
(OD DANAŠNJEG DANA VIŠE NE JEDEM SLADOLED NEGO SLJADOLJED)
ja kad otijdem u sloveniju kupim si gepek špeceraja ili eventualno gume za auto i to unisizn gume…..a sad saznah da je ovaj moj zemo todorović ošo u sloveniju po špeceraj i onak usput kupil čitav merkator
SVAKA MU ČAST
pofuk
p.s. pa ti moj pofuk plaćaj njemu onaj sladoled na štapiću 12 kuna
OD DANAŠNJEG DANA VIŠE NE JEDEM SLADOLED NEGO SLJADOLJED
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa