Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

cijenjeni Gospodine harpun…hvala najljepša
nego eto …kad ste me već gledali da Vam nešto iskreno kažem
….shvatite me….nekako imam dojam da Vam se mogu izjadati
zamislite šta mi se danas desilo….bio sam na fudbalu….a Vi kao školovan čovek znate da je fudbal poput glazbe…ako harmonija u momčadi ne postoji onda ni pesma…da ne kažem igra ne izgleda na ništa……i tako ja sa klupe gledam svoje sokolove kako su očajni…pored mene na klupi sa rezervne igrače sjede dva najkvalitetnija tigra šta si uopće možete zamisliti da sam ikada imao u bilo kojoj ekipip koju sam vodio….i kako smo gubili 4:0….jedan taj moj tigar kaže drugom tigru…mi nećemo danas zabiti gol…počnu se svadjati i oklade su u 100 evra….nakon 5 minuta udju u igru i ovaj tigar šta se kladio u 100 evra da nećemo zabiti gol primi od ovog drugog tigra loptu i zakuca je u gol….JOŠ JE POČEO I SLAVITI….SVE MU JE PRISJELO NAKON PAR SEKUNDI KAD JE SKUŽIO KAKO SE OVAJ DRUGI TIGAR…NAZOVIMO GA tigar asistent SMIJE I TRAŽI ISPLATU 100 EVRA
neverovatno
pofuk
p.s. ja sam zaradio 10 posto za intelektualne usluge jer me tigar asistent pitao na klupi kako možemo zabiti gol…ja sam mu rekao neka prestane igrati fudbal ko u brčkom i neka samo konačno prestane cariniti loptu te da je doda odma ovome kaj se kladio da nećemo zabiti gol jer je taj stvarno neukrotiva špica

aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa

cijenjeni Gospodine harpun…hvala najljepša
nego eto …kad ste me već gledali da Vam nešto iskreno kažem
….shvatite me….nekako imam dojam da Vam se mogu izjadati
zamislite šta mi se danas desilo….bio sam na fudbalu….a Vi kao školovan čovek znate da je fudbal poput glazbe…ako harmonija u momčadi ne postoji onda ni pesma…da ne kažem igra ne izgleda na ništa……i tako ja sa klupe gledam

možete se izjadati,dapače ali vas ni uz najbolju volju ne mogu shvatiti, je li to radi mog polovičnog školovanja ili intelektualne sporosti ne znam , u svakom slučaju pročitat ću još nekoliko puta pa ako shvatim javim vam se

virtualni prijatelji [emo_zacudjen] zbilja ste bolesnici ovdje svi do jednog ,,,

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Cijenjeni Gospodine Harpun……evo ….ja Vam se ovim obračanjem javno ispričavam ne prema svima i ne prema Vama nego i prema HDZ ju SDP ju i ostalim stankama od VARDARA PA DO TRIGLAVA…….Vi se zasigurno pitate ne sa razlogom zašto se ja ispričavam u ove sitne sate…..da…..ispričavam se zato….zašto????? to se i ja pitam…. ispričavam se zato što sam svim svojim studentima rekao da ne igraju na nas protiv škotske….reko sam im da igraju na bosnu i da zaoru to….i onda su me prcali da dam drugi par…..ja sam reko slovačka….i tu sam se pogubio jer su me forsirali……verujte mi lošije se osecam nego moj prijatelj kvaziŠTIMAC….daklem …ja sam moje studente zanito za pare…..i tu nisam mogo stat nego sam zaorao soma evra na meksiko,,i studenti su me pratili….AKO ME VIŠE VIDITE NA OVOM FORUMU ZNAČI DA JE MEKSIKO ZGUBIO
pofuk
p-s- i pozdravite m i gospoma ZMAJKIJA …..neka on preuzme dužnosz od Vjeke na OVOM FORUMU

p.s. jednog dana kad izvršim samoubistvo vjerujte mi to ću učiniti harpunom
pofuk

odrićem vam pravo da počinite bilo kakvo .bistvo,ne želim da moje ime bude povezano sa ničijom .mrću

meksiko,bosna,slovaci,oranje u parovima,nikako da pohvatam sve konce

nadošla je tama sa sredozemnog mora i prekrila … grad

bakice ???

recite cijenjeni Gospodine harpun….kako mogu pomoć
pofuk

pobojao sam se da sam rastjerao drage ljude

New Report

Close