…petak,a mene boli glava…ah…[emo_smijesak][emo_namigusa]
i mene boli glava, boli me glava
…petak,a mene boli glava…ah…[emo_smijesak][emo_namigusa]
BAKICAAA ,
a danas je petak za ….. ?
Nemaš nikoga ?
Probaj se udariti čekičem po prstu .
Pozdrav
i mene boli glava, boli me glava
Onda se i ti lupi čekičem po prstu .
Isprobano .
Neće te boliti više glava.
OBAVIJEST
http://www.pressonline.rs/sport/ostali-sportovi/275309/bokser-ulozio-6-miliona-dolara-na-pobedu-majami-hita.html
sve mi se čini da je ovaj zemo osto bez 6 miliona dolara….sve zavisi kako ce danas suci suditi…..utakmica počinje za 3 vure…ja sam nekaj sitno na indianu stavil….da sam dobar sa ovim boksačem sad bi ga nazval da mi posudi 10 iljada evra i još bi na indianu lupil
pofuk
OBAVIJEST
kao što zasigurno znate ja kao muzički kritičar već decenijama pratim gotovo svaku izvedbu američke himne….amerikanci kao narod koji voli da se nadmeće tako se već decenijama nadmeće ko će bolje izvesti američku himnu….mislim da je tome došao kraj….IMAMO POBJEDNIKA
uživajte
pofuk
MOLBA
izvinte da li ima slučajno ko od vas što radi na stranim tržištima kapitala pozivni broj za indijanapolis…da nazovem lerry birda i da mu velim da mi vrne ovih 300 kunića kaj sam danas bezveze zdonkao na kladionici….pa ta momčad indijane se raspala kao jugoslavija i to već nakon prve četvrtine
unaprijed hvala
pofuk
p.s. ak nemate pozivni za indijanapolis napravite sindikalnu akciju i pokažite taj drugarski duh i vi mi skupite 300 kunića…frižider mi je prazan a i vidite da nemrem spat kak sam se izživciro
ŠOK
osto sam u totalnom šoku……očekujem da mi neka lova sedne 2019 godine…..odma sam pohitao na temu best buy da vidim kaj da kupim kad mi sjedne ta lova…i kaj imam za vidjeti tamo….nekako mi se činilo poznato lice forumaša…malo bolje pogledah tu njezinu fotku i kad ono …naša ivana7…….neverovatno kako dobro izgleda,……lijepa je kao nekad……….
prava skojevka…kako bi drug miki rekao
pofuk
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
OBAVIJEST
kao što zasigurno znate ja kao muzički kritičar već decenijama pratim gotovo svaku izvedbu američke himne….amerikanci kao narod koji voli da se nadmeće tako se već decenijama nadmeće ko će bolje izvesti američku himnu….mislim da je tome došao kraj….IMAMO POBJEDNIKA
uživajte
pofuk
nastup u nu2 vrlo dobar, argumentiran ,čestitam