…najdraži moj unuk pofuk…pod hitno naći jednu curu i nek te malo ušuška…posebno danas kad je petak…[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa]
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
Oblačno, vjetrovito, kišovito, snjegovito, promjenljivo.
Ludo vrijeme za luda vremena, luda događanja i lude ljude.
Ludi će preživjeti. A cijelo se vrijeme pravim pametan…
Z.Uzelac
PROLAZI SVE
…da……kako li samo vrijeme prolazi……..gledam svoju fotku i krzno mi se olinjalo….gledam tozovca neki dan na tv …nemrem verovati kolko je ostario……predrag gojković cune da ne govorim,čovek se prepolovio,vladimir šeks…dobro se nosi sa godinama ali se vidi da je i on ostario,ni miroslav tuđman više ne izgleda ko mladić…i na njemu se vide godine….gledam svoju baku…….i dalje je najljepša i najbolja baaakicaaee ali kao da joj oklagija uvenula kolko je vremena prošlo…..neki dan sam u pekari čuo razgovor o kaštelanskim staklenicima,čovek raspravlja sa prodavačicom i nisam mogo verovati da na zimzelenu vidim dvije sijede dlake…..totalno sam u komi kako vrijeme prolazi……KAKO VRIJEME PROLAZI I SVE SE MIJENJA………ALI…..ALI…….SAD SAM SLUČAJNO NA FORUMU NALETIO NA IVANU7….ISTA JE…KO U NAJBOLJIM DANIMA……..ipak imam razloga za život
pofuk
Da biste bolje čuli vanjski svijet,
pozorno slušajte unutarnje glasove…
Kvekerska poslovica
i onda me ljudi čudno gledaju kad kažem da čujem unutarnje glasove
pofuk
Mamma mia dammi cento lire
( mama daj mi sto lira da odem u Ameriku…dat ću ti sto lira al ne idi u Ameriku…)