aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
…Svi smo mi sami. Svi smo mi zagonetka. Svi smo mi pokriveni hiljadu i jednom koprenom i kakva je razlika između dva usamljenika, osim što jedan govori o svojoj samoći, a drugi uvijek ćuti.
Ako je samoća adresa slabosti, zasigurno, najslabiji sam čovjek…
(iz pisma H Džubrana njegovoj prijateljici )
…Svi smo mi sami. Svi smo mi zagonetka. Svi smo mi pokriveni hiljadu i jednom koprenom i kakva je razlika između dva usamljenika, osim što jedan govori o svojoj samoći, a drugi uvijek ćuti.
Ako je samoća adresa slabosti, zasigurno, najslabiji sam čovjek…
(iz pisma H Džubrana njegovoj prijateljici )
…nisi…ma nisi najslabiji čovjek….samoća je adresa slabosti ali si ti zato na dobru adresu poslao ovo pismo…trebaš se samo češće javljati i to ne samo pismenim putem….ajte navrati jedan da na kafu …da budem do kraja iskrena ako ti ne odgovara samo kafa pozivam te na KOFI TEA ME( kofi ti mi) pa šta bude
i ja sam usamljena pa je svakako bolje da u dvoje samujemo….navrati…gledat ćemo zvijezde….. ma koliko god tmurna noć bila sigurno ćeš vidjeti barem moju zvijezdu…..
kratki sažetak pisma prijateljice h džubrana h džubranu
pofuk
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
IN MEMORIAM
http://www.youtube.com/watch?v=3XzHotB5-To
pofuk
…u svemu ćemo uspjet,osim u životu…[emo_smijesak
a.n.
[/quotema šta se nerviraš ,život je i onako igra u kojoj nitko nije izvuko živu glavu
pofuk
PROBLEM
bako…tvoj najdraži unuk ovdje…
čuj…u zadnje vrijeme loše spavam što si zasigurno i primjetila jer ti se nisam prije ovako u cik zore javljo…..daklem što me muči….
gle…ovak…svi znamo da ako netko loše spava ima nemirnu savjest ….daklem
muči me slijedeće…na kog sam ja u našoj porodici da tolko lažem???
gle kaj se desilo….neki dan mi je jedna dama na cvjetnom trgu prišla sa nekim prospektima i rekla da je ona sa štanda HDZ-EJA….bio sam toliko oduševljen tonjezinom gestom da sam joj se ispričao kaj nisam došao na štand ali da ću sigurnoopet glasati za njih….tek sam nakon nekog vremena shvatio da sam ih lagao jer ja i da oću ići na izbora nemrem jer nemam dokumente…..
juče su mi sa nekakvog štanda prišli neki simpatični poluizgubljeni poluagresivni manični depresivci ali jako fini i ugodni ljudi….ma divota ih je bilo vidjeti koliko su ljubazni i srdačni te kako su me odma prepoznali
pitali su me da potpišem neku peticiju di se pita ko koga ševi…da mislim da se radilo o tome….ja sam im odma odgovorio da sam već potpisao i oni su mi se iskreno zahvalili….
sad ja tebe pitam …zašto sam ja takav da sam počeo lagati….molim te pomogni mi…želim i dalje imati miran san…želim da mi ovo doba dana bude gluho doba noći
unaprijed hvala
tvoj najdraži unuk
pofuk