ej…ti temo šta mi dijeliš kuljake..
nadam se da se bolje osećaš svaki puta kad mi zakeljiš jedinicu na post
gledaj…..možda nisi shvatio dobro i čitao šta ljudi pišu po forumu pa ću ti pokušati objasniti….u zadnje vrijeme ljudi po forumu ispod postova pišu da nisu vlasnici dionica i da post nije nagovor na kupnju ili prodaju….e pa sad ću ti ja prevesti to da bi bolje razumio….moji postovi su takvi kakve jesu i nisu nagovor na čitanje ili dubokoumno promišljanje o njima a pogotovo moji postovi ne služe da bi ti baš na svaki od njih…AMA BAŠ NA SVAKI OD NJIH ZBLJUVO KULJAKA
…ako stvarno imaš takav problem sa želucem molim te odi na blog od onog mojeg zeme šta tepa sam sebi da su mu dionice mesi,iniesta,fabregas a protfelj celokupna barcelona pa tamo dijeli jedinice forumašima ako ti on dozvoli
unaprijed hvala
pofuk
p.s. i daj vidi kod tog mog zeme na blogu kaj veli ko bu pobjedil u ligi šampiona jer sam se mislil kladit na barcelonu ali sam sad tek skužio da su švabe ušli u finale
Godine nas obrade različito,
nekima postane bitno s kim će leći,
a nekima s kim će se probuditi…
Đorđe Balašević
“Jedan od simptoma nadolazećeg živčanog sloma je uvjerenje da je vaš posao užasno važan.”
Bertrand Russell
"Jedan od simptoma nadolazećeg živčanog sloma je uvjerenje da je vaš posao užasno važan."
Bertrand Russell
a potvrda de je živčani slom nastupio je kad sami sebi postanete užasno važni
pofuk
Tri strasti, jednostavne, ali iznimno snažne, vladale su mojim životom: želja za ljubavi, potraga za znanjem i neprobojno žaljenje za patnje čovječanstva. Ove su me strasti, kao velika krila, vodile ovamo i onamo, čudnim putem, preko dubokog oceana boli, dosežući sam rub očaja.
Želio sam ljubav, kao prvo, jer donosi ekstazu — ekstazu toliko moćnu da bih često žrtvovao cijeli svoj život za tih par sati užitka. Tražio sam ju, uostalom, jer oslobađa od samoće – te strašne samoće u kojoj nečija drhteća svijest gleda s ruba svijeta prema hladnom, beživotnom ponoru. Želio sam ju, na koncu, jer sam u savezu ljubavi vidio, u mističnoj minijaturi, viziju raja koju su sveci i pjesnici zamišljali. To sam želio i, iako se možda čini predobro za ljudski život, to sam, napokon, i pronašao.
Bertrand Russell
pofuk:
kako sam besmisleno lutajuci bespucima ovog naseg jedinog nam napacenog foruma totalno zgubio
odlucio sam pruzati psiholosku pomoć svima kojima nije potrebna
prof.pofuk
radno vreme 0-24h
pauza- svaki drugi Djurdjevdan
OBAVIJEST
profesor ovdje
OVIM PUTEM VAS OBAVJESTAVAM DA SAM SE PRIJEVREMENO VRATIO SA GODISNJEG ODMORA KAKO BI OTVORIO ORDINACIJU I VRSIO PRUZIO POMOC SVIMA ONIMA KOJI SU SE U ZADNJE VRIJEME IGRALI SA IGH….DAKAKO ONIMA KOJI SU ZARADILI JER SAM ODLUCIO ICI KONTRA HIPOKRATA I POMAGATI SAMO ODABRANIMA
prof.pofuk
http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2009/05/13/40165/SEKULARAC-1.jpg
ako Vas bas interesira mada čisto sumnjam sumnjam ovako Vam ja priblizno sad izgledam
pofuk
zadnji put kad smo se vidili bolje si mi izgleda [lol] [thumbsup]
[/quote]
IN MEMORIAM
zadnji tekst našeg dragog zeke na ovoj temi….
ja stvarno nemrem verovat….par puta sam se našo kad sam bio u prolazu kroz split sa našim zekom….sjajan tip…čak je jedanput došo kad je bila totalni jugo i kad sam osto u splitu zarobljen….kiša je lila ko iz kabla….nazvo ga …čovek se ni pet,ni šest pojavil a nitko normalan po tom vremenu ne bi izašel iz kuće van….
eto…to je bio zeko….
pofuk
JADANJE
sad me zvala jedna kolegica iz škole …htjela je nešto da mi se ispriča kako bi me pitala u šta da uloži novce
pazite da mi se ispriča nakon 30 godina…za neverovat
totalno sam poludio….pito sam je kako je mogla biti u snošaju sa mojim privatnim štreberom od kojeg sam sve i svašta prepisivao u školi
veli ona meni…pofuk dragi…zamolio me da mu dopustim da samo malo udje…a nisam znala da glavonja nema ramena i ulazi ceo, ko pijan u kafanu…..
nisam znao šta da joj odgovorim pa sam joj onako drugarski savjetovao neka kupi dionice od igh jer sam čul da grade autoput kroz crnu goru sve do plesa
pofuk
OBAVIJEST
profesor ovdje
OVIM PUTEM VAS OBAVJESTAVAM DA SAM SE PRIJEVREMENO VRATIO SA GODISNJEG ODMORA KAKO BI OTVORIO ORDINACIJU I VRSIO PRUZIO POMOC SVIMA ONIMA KOJI SU SE U ZADNJE VRIJEME IGRALI SA IGH….DAKAKO ONIMA KOJI SU ZARADILI JER SAM ODLUCIO ICI KONTRA HIPOKRATA I POMAGATI SAMO ODABRANIMA
prof.pofuk
to bi onda znaćilo da meni pomoć nije na raspolaganju