CIKLONA ROMAN
sad sam razgovarao sa svojom sekretaricom do kad će da pada sneg….veli ona meni…kaj kukaš pofuk…ak ja mogu prati kosu onda i BOG može tu i tamo oprati kosu….nakon tog razgovora sam nazvo svog konseljerea zaduženog za meteorološka pitanja….postavih mu isto pitanje….veli on meni…šuti poful…ova CIKLONA ROMAN…je jako gadna….ZEZNUTI JE TAJ CIKLONAŠ ROMAN…..velim ja njemu da koja mu je božja mater u zadnje vreme da kaj je počeo davati imena ciklonama …..veli on meni to se tak radi svugde u svijetu….pratimo zapad…..velim ja njemu da zakj onda I ANTICIKLONI NE DAJU IME……..veli on meni ANTICIKLONI SE ŽIVO HEBE ZA IME …ONDA DOJDE ANONIMNO
pofuk
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
Kompenzacija života
Goli kruh kompenziram mašću. Mast prebijam solju.
Sol crvenom paprikom. Sve zajedno kompenziram češnjakom.
Češnjak prebijam rakijom. Rakija kompenzira bolji život…
Z.Uzelac
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
SRETAN USKRS
http://www.index.hr/lajk/poster/8895/slavonski-brancini-vjezbaju-sunke-za-prsut [index.hr]
Neka nam uskrsna vjera u konačnu pobjedu dobra, dadne optimizma,
snage i radosti u svagdašnjem životu.
Neka ta vjera unese u naše obitelji mir, zajedništvo, otvorenost novom životu,
spremnost na žrtvu u življenju ljubavi.
Neka radost i mir uskrsnih blagdana ispuni vaša srca.
Neka svjetlo Uskrsnog jutra obasja sve one koji lutaju putem besmisla i beznađa da mognete, puni radosne nade, hrabrije i spremnije suočiti se sa sadašnjicom.
Neka Ljubav bude vaše uporište u borbi protiv zla i grijeha te neka vam nikad ne ponestane nadahnuća i ustrajnosti …
Sretan Vam Uskrs