dragi moj Pero7 hvala Vam najljepša
u strašnoj sam depri a kod tog profesora pofuka nejdem ni pod razno jer je to jedna najobičnija varalica
ali vidim da je jedino Vama stalo do mene pa ću Vam otvoreno reći zašto sam u depri…..ni meni do prije nekog vremena nije bilo jasno u kakvom sam stanju
onda je jedna naša političarka,meni vrlo bliska srcu ,javno rekla da je u komi te da joj dosta dugo vremena nitko od muških nije dao nikakav kompliment ……danas sam saznao da okolo govori da je neprijatelji prisluškuju i ucjenjuju sa nepostoječom snimkom seksa……..
nemogu si oprostiti što sam kao i uvijekn ispao papak
uvijek mi se tažena dopadala i htio sam joj masu puta na ulici priči …reći joj koju riječ i nenametljivo joj dati do znanja da sam tu i da mi je iskreno stalo do nje…..ali NE…..ALI NE……JA SAM SE KAO I UVIJEK U ŽIVOTU KAD MI JE DO NEČEG STALO PONAŠAO POPUT VIOLETE POPADIĆ KAD JE TREBALA REĆI SUDBONOSNO DA…..ONA JE EM REKLA….A JA SAM SAMO PROMATRAO NE ČINEĆI NIŠTA
pofuk
Dragi moj pofuk ,
nedajte se depri a ni političarki.
Znam da vam je teško promatrati to što žensku koja u vama budi majčinske osječaje neprijatelji prisluškuju i ucjenjuju sa nepostoječom snimkom seksa…
Najbolji ljek bi bio da na rane stavite obloge od jedne fircigerice .
Fircigerice su melem za bolne rane .
” Ne juri. Ne brini. Ovdje si samo u kraćem posjetu.
Ne zaboravi zaustaviti se i pomirisati cvijeće… ”
Walter Hagen
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
Ulažite u stomak!
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugoročno i neizvjesno…
Duško Radović
VIJESTI IZ SIKSTINSKE KAPELE
UPRAVO JE IZAŠAO CRNI DIM….ZNAČI POSTOJI SAMO JEDNO PITANJE
DA LI JE DEJO SAVIČEVIĆ BIO u AVIONU ZA BARCELONU….AKO NIJE SLOBODNO SI STAVITE NA HENDIKEP BARCA…PRINOS JE MALO MANJE OD 90 POSTO…
pofuk
Zima je kao i žena – ima dobre i loše strane.
Dobre strane joj se vide, a loše osjećaju…
Duško Radović
CRNA MAČKA DONOSI NESREĆU , SAMO AKO STE MIŠ
Pero 7
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
NOGOMETNA UTAKMICA HRVATSKA SRBIJA
navodno da je ovaj mesec u maksimiru nekakva utakmica izmedju hrvatske i srbije
i navodno da je to utakmica uzavrelih strasti i tenzija
možda bi bilo dobo da sevreina otpjeva obje himne kako bi se ipak smirile strasti
da se pak previše ne smire ne bi bilo loše da ih otpjeva naga
pofuk