aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
GREATIST SHITS
od kad je stvoreno Hrvatska država ja naprosto navijam za hrvatske klubove
predsjednik nekakve političke stranke na upit novinarke na proslave bile noće za kog navija u nogometu
pofuk
p.s. to je isto kao kad sam bio na sprovodu jednog čoveka koji je bio pravoslavne ispovjesti….htio sam izraziti sućut i onda su mi rekli da je pop rekao posle sprovoda….odgovorio sam im da pop SERE…da je osjetio svojih 5 minuta slave…..onda su me svi popljuvali da kaj ja znam jer da je pop rekao da se po pravoslavnim običajima to radi kad se lijes stavi u raku….reko ja njima ok….pitat ću ja svog psihića pravoslavca da kad se izražava sućut…..nazovem ja njega a veli on meni u maniri ovog gore navedenog političara što navija za hrvatske klubove od kad je hrvatske države……veli psihić meni ovak…..gle pofuk mi smo si bliski i bit ću ti krajnje otvoren….ja sam pravoslavac ali sa dolaskom demokracije sam odlučio se okrenuti katolicizmu…..i taman negde na pol puta sam stao…..ostao sam na drugu TITU…..tak da me nemoj pitati za nikakve pravoslavne ,katoličke ili bog te pitaj kakve običaje……projde par dana sretnem ja tog svog psihića u gradu i ne budi lijen pitam ja njega kad se izražava sućut…..veli on meni …rano je pofuk ….još je rano……bolje sam ga pogledo u oći i stvarno je loše zgledao…..al ajde fala bogu….neki dan sam ga sreo…još je živ
pofuk
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
Nema ljepše slike nego vidjeti dvije glave na jednom jastuku.
Lijepo je čak i onda kad su se našle na jednom jastuku, jer nisu imale drugi.
Dobra je muka koja nas povezuje i loše je svako dobro koje nas razdvaja…
Duško Radović
Odlična
CVIJETAK
Uveli cvijetak bezmirisni
pušten u knjizi gledam ja.
I gle, već mnoštvom čudnih misli
duša se moja puni sva.
Kog proljeća je cvao cvatom
i čijom rukom skršen bi?
Da l’ poznatom il nepoznatom?
Zašto ga’ovdje ostavi?
Možda za spomen na poznanstvo
il na rastanak možda dug?
Na kakvu šetnju kroz prostranstvo,
kroz tiho polje, tamni lug?
Živi li on il ona živi,
gdje li je njihov kutak sad?
A možda su i uvenuli
ko ovaj ovdje cvjetić mlad?
Puškin
KO MI ZAKELJI KULJAKA NA PRETHODNI POST GLEDE POLITIČARA NAVIJAČA I TAJMINGA IZRAŽAVANJA SUĆUTI???
evo me……..čak sam mislio u izolaciju otići ali sam sreo onog svog psihića
zamislite vi tog mog psihića……..prišo mi je na cesti i veli on meni …..pofuk kad se sućut izražava…..velim ja njemu zakaj pitaš….veli on meni.. pa loše mi izgledaš………velim ja njemu….normalno da loše izgledam kad su mi na post o tebi zakeljili kuljaka…..kaže on meni da je to on slučajno napravio i da sam si sam kriv…….da koju božju mater pišem teške postove pa da ljudima ruka zadrhti i krivu ocjenu stisnu
pofuk
ZAMISLITE ŠTA MI SE DESILO
kao što ste već zasigurno primjetili jedino što nemogu da smislim su vicevi
zašto Vam to spominje
prije tjedan dana sam bio u jednom vrlo visokom društvu…..da ne kažem društvu na nivou
bio je jedan tajkun u naponu snage,promiskuitetni sdpeovac,poluizgubljeni ljevičar,izgubljeni desničar,posrnuli HDZEJAC u usponu te lokalni švercer sa svim i svačim….počela je visokoumna filozofij………kako ja u tom društvu za šankom nisam imo kaj raditi zbog svoje insolventnosti odlučio sam se za stari prokušani recept pričanja viceva……kako neznam pričati viceve počeo sam na svoj način filozofirati………..i tako je to trajalo i trajalo………..pored šanka je sjedio neki putnik namjernik od svoji 35 i nešto let…… verovatno dete roditelja koji su u tranziciji sve izgubili…..motao je duvan u maniri iskusnog bivšeg napljuganca i šutio nekakvih sat vremena dok smo mi imali svoju debatu…….odjednom se digao…..pogledao u nas i reko…..VI STE…..VI STE..PARDON……….otišao je
bez riječi…………..to me se toliko dojmilo da sam naposto to morao podijeliti sa Vama
hvala Vam
pofuk
da i nekaj sam još zaboravil
OSVRT NA EKONOMSKU SITUACIJU KAKO U HRVATSKOJ TAKO I U REGIJI
NEMA SE VIŠE PARA NI ZA BRATSTVO I JEDINSTVO
pofuk
Je , u Hrvatskoj se lakše skinuti sa heroina nego sa burze .