MOLBA.
– molio bi gospođicu Ivu Šulentić da ne izgleda tako slatko i poželjno rano ujutro[emo_plazi]
– to mi ne pomaže da se skoncentriram na posao ( I to svaki hebeni petak)
– naročito ove čizme[emo_vrtimise]
– dođe mi da ih odmah skinem i postanem Mačak u čizmama[emo_mrgud]
lp[emo_cool]
Evo opet potrošil sms na kokoš, umjesto na nekaj pametno.
Poslao snježnu oluju na USA pa očekujem da buju prvo napucali naftu i DAX za Vas naivce, a onda počinje sklizanje nadole.
Baš me zanima koliko puta Vam mogu prodati istu foru?[emo_smijeh]
FREUD
kroz druženje sa freudom sam sazno da snovi u kojima putujemo nekim prijevoznim sredstvom su erotsji nabijeni snovi…..svojedobno sam u jutro u krevetu razgovarao sa jednom svojom priležnicom o tome šta smo sanjali…..ja sam tu veče sanajo da sam vozio neki džip ….ona mi je rekla da je sanjala da se vozila avionom
sad ja Vas pitam koji imate puno više iskustva u seksu od mene da li smo nas dvoje tu veče swingali
pofuk
OK.
Mislim da sam sve pozvao, ako nekog zaboravio ispričavam se.
Stalno skačete iz jedne u drugu obleku, tak da me podsjećate na one dve sestre blizanke, koje su se mijenjale po potrebi na račun dječaka of course.
Sada stvarno više nemam vremena za ljubav, želim do 3-4 mjeseca očistiti Hrvatsku da se stvarno na Pagu mogu opustiti.[emo_ooooo]
Zaželim sam se ribičije i morskog zraka.[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_smijesak]
Zbog tektonskih poremačaja u INI, kao ubiranja milorada od EU fondova, i lemanjem s MAFIJOM, kao i kumpanjom za ZG izbore jedva da bu imal vremena za sebe.
Inače, ako me mafija ipak uspije srediti, nemojte mi biti tužni.
Znači TULUMA na Pagu treba biti. OK.[emo_smijesak]
– bolje živjet kao čovjek jedan dan, nego cijeli život kao crv (čitaj kukavica)
Što ne znači da neću misliti na Vas u snovima.[emo_plazi]
PUSA kokoš DJ (dobro jutro) sanjo………..[emo_plazi]
LP
pofuk
ja sam tu veče sanajo da sam vozio neki džip ….ona mi je rekla da je sanjala da se vozila avionom
pofuk
Za tumačenje ovog sna bilo bi važno znati :
jeste li ušli na prednja vrata ili na stražnja vrata ?
Ili i na prednja i na stražnja vrata , i koliko puta ?
I naravno dali je dotična priležnica doživjela pad aviona ?
TAMA I DIO by Mračni čarobnjak
Noć je pala.
Moja prijateljica LUNA,zamijenila me je u punom sjaju.
Vjetar donosi miris oluje.
U daljini nad pučinom bjesni oluja.
Strijele nebeske osvjetljavaju obzor.
A u srcu mom, raste tama.
Predosjećaj. Slutnja.
Smrt dolazi po mene.
Šum valova se pojačava,
krošnje borova pjevaju mi zadnju pjesmu.
Valovi se dižu, pjene,
Jahači apokalipse pozdrave šalju.
Pođoh u zadnju šetnju,
pod Lunom punom.
Lepet krila Šišmiša,
Djeca noći me prate,
Krvlju mojom žele da se slade.
Koliko puta mi je Mjesec osvjetljavao put,
U najvećoj tami bio mi je luč.
Ovaj put pomoći nema,
Smrt svoju kosu nabrusila je.
Smrt, moja vjerna pratiteljica.
NAJBOLJE DA SVE ZABORAVIMO
RETRO 05.12.2011.:
pofuk
ŠTO NAKON IZBORA
zatrpan sam porukama što i kako dalje…….
daklem……nema tu ništa novo……možda opet malo izvana puste novčeke( šanse za to su jako male)
ako puste te novčeke to će biti jako kratkoroćno…..
onda slijedi udar…
..ALI SLIJEDI JEDAN PUNO BITNIJI UDAR……
daklem…neki dan sam se napio i slijedom okolnosti zavrsio sa nekom ruskim zidovom……
frajer je zvijer…….
i te kakva zvijer……kao radi u beču….ide ..malo vamo…malo tamo……američki igrač….sve češće se muva u zadnje vrijeme oko irana……daklem……jos ide malo pokazivanje mišića i onda u roku 2 do najkasnije 3 godine slijedi kontrolirani udar na iran
to će biti zanimljivo vidjeti sta ce se desiti…….kad smo se rastali reko mi je da je moguce cak i prije da ce se to desiti
pofuk
p.s. za Vas kaj jos ulazete u dionice ako Vas uopce ima slijedi Vam ono famozno dvostruko dno al bute tek vidli kakvo je to dno……
to mi je taj frajer šapnuo na uvo kad smo se ljubili na rastanku i izmjenjivali poklone……
ja njemu dao prospekt TEP-a a on meni kilu pistača
Ponavljam da ne zaboravimo[emo_smijesak]
Gospon Bandić nekak mi jako loše zvučite, zabrinuto čak.
Buuu Vas infarkt strefil. Mislim da Vam je za to kriva dijeta od djeteta od krave, i još ak Vam je ta krava luda ko ona moja kokoš. Hebiga i ja bi se zabrinul.
Znači ovak. Baš mi je drago gospodine Bandiću da ste shvatili da prekršili zakon i još se tim hvalili. To je problem sa seljačinama, pune su sebe, misle da im nitko ne može ništa, a nažalost nemaju znanja da nekaj zmuljaju po zakonu.
Vrlo mi je drago da ste usporedili slučaj Strojarska s slučajem IKEA.
Očito Vam je nije jasna razlika. Jedino se slažem s Vama da nije bilo u redu da su kupili tu zemlju kao poljoprivrednu, a onda da je najedanput postala građevinskom.
Druga je stvar ako je to bilo općinsko (državno zemljište) pa je to bio dogovor s investitorom.
Vrlo mi je žao što je tako dugo trebalo da gospoda iz Švedske dobiju sve potrebne dozvole. To je po meni nedopustivo.
Ono što me jako veseli što nisu išli nikakvim prečicama, već su radili sve po zakonu.
Znači dali su zahtjev za promjrnu DUP-a ili kak se to zove, i dobili su promjenu.
Bravo i za lokalnu zajednicu koja je odradila dobar posao.
Gospodinu Bandiću Vi ne da ste svojom intervencijom prekršili zakon promjenom GUPa već ste čak intervenirali da Crkva dobije lokacijsku dozvolu što nikako nije moguće, ako nisu vlasnici 1/1 cijele građevne čestice.
Znači kriminal u korist Crkve na djelu. To što se radi o Crkvi je možda slučajnost, ali ja bi molio Crkvenjake koji se bave biznisom da paze kod investiranja da si provjere papire., a ne da krše zakone Republike Hrvatske. Oni su isto podložni kaznenom progonu jel glupost i neznanje i nije baš neka obrana.
Mene Bandiću ne čudi što si kršio zakon, već me zabrinjava kaj ti misliš da si čist kao suza. Odnosno kaj ti uopće ne vidiš u tome problem.
Dečec moj ti si se čist zgubil.
Jedan duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugački odmor od 30 godina i povrat sve popaljene love će ti dobro doći.
lp ŽUTI[emo_cool]
ps kod izvlaštenja 3 x veća cijena od najveće cijene zemljišta u toj Županiji
Pa ne bu ju se dešavale pogreške kod ovlaštenih procjenitelja, a bogami ni kod investitora (ne bu ju se čudili ko picek glisti9 [emo_zloban]
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
Ovak.
Noćas sam imao čudan san. Vjerojatno su mi pomogli braća Hindusi, i napokon sam sve povezao.[emo_zacudjen]
Znači san je dosta nepovezan i ide ovak nekak.
Prvo sam sanjao LO, pa sam sanjao Mačka, Pa sam sanjao crnu mačku s zelenim očima, pa opet LO.[emo_vrtimise]
Onda sam sanjo da sam iz položaja A došao na položaj B, pa na položaj C, pa s položaja C na položaj ZZ, da bi se opet vratio na položaj D i na kraju završio na položaju A.
Kao i sva rešenja zagonetki došlo mi je u snu.
Nažalost, moral sam se probudit jer mi se pri-sralo, pa sam trenutno zaboravio.
I onda me je prije pola sata samo drmnulo rješenje.[emo_ooooo]
Ja bi molio pomoć što to znači (ja znam), a za LO IDE OVO i da ne ponavljam se.
LP[emo_plazi]lol
RAZMIŠLJANJA O MOJOJ SEKRETARICI I PREISPITIVANJE SAMOG SEBE KROZ NJU
ja stvarno nisam pri sebi…..kao što znate ….i ne samo to…
daklem….volim se kladiti na fudbal…..jedino ko bolje kuži fudbal je moja sekretarica….ali problem je što je ona strašan protivnik bilo kakvog oblika kocke jer je duhovno vrlo uzvišena….i šta da Vam više govorim….svojedobno me zvala i rekla našla sam ti zicer….odi stavi sve šta imaš na kladionicu da će razinger biti papa(ne moraš ni čekati bijeli dim a kvota je 3,4)…..onda me je nakon nekog vremena zvala da sve stavim da će patrijaha pavla nasljediti irinej….još mi je tvrdila da je to takva insajderska informacija da to ni u beogradu neznaju….opet je nisam bio poslušao…..i šta se dešava dalje…..veli ona meni prije godinu dana da ne bi bilo loše da si nekaj sitno stavim da će razinger odstupiti….ja sam ju htio poslušati i velim ja njoj ja ću to jako zaorati….veli ona meni ..ni pod kojim slučajem…to je nemac…žilav i čvrst….i sad pročitam da razinger odstupa sa funkcije i to nakon dugog promašljanaj i suočavanja sa bogom….pa ja stvarno nisam pri sebi….nikako da se obogatim
pofuk
RETRO 22.09.07.
BAKICAAA:
Tema:Virtualna zajednica
“Kad bi se čovijek mogao zarumenjeti preko žice bilo bi to za nekoga pogubno,za ponekad šarmirajuće,a ponekom bi bilo i neugodno.
A virtualni svijet je tako blagonaklon prema slabostima..Mind Twister:Ljudi iz kompjutora
Razvojem modernih tehnologija virtualne zajednice postale su nova sastajališta – moderne agore ljudske društvenosti..
Pitanja za sudionike ove teme:
1.Da li u ovom kiberprostoru,koji je virtualan i nestvaran kompenziramo usamljenost i nedostatke povezanosti u izvanjskom svijetu?
2.Da li činjenica da smo satima povezani na mrežu,stvara u nas dojam snažne povezanosti prema članovima naše virtualne zajednice?
3.Da li smo nakon isključenja računala i uključenja u stvarnost osjetili grižu savjesti,osjećaj gubljenja vremena ili zapostavljanje obitelji,ili nasuprot,imamo neograničenu potrebu da smo stalno pripojeni i da iz toga crpimo naše unutarnje zadovoljstvo?
4.Da li uživamo igrajući se svog identiteta,koji smo sami stvorili,davajući si nikove,avatare,pišući postove,i da li naš stvarni i izmišljeni identitet se poklapaju,ili
smo i sami začuđeni kakav smo to identitet stvorili?
Da li uživamo da budemo netko drugi,nego što smo u stvarnom životu?
5.Poznata je erotska privlačnost virtualne zajednice.
Ideja transcendiranja tjelesnog svijeta je sama po sebi erotična.
Da li ponekad imate osjećaj igre s kojom možete izraziti sve svoje fantazije,a koje u realnosti nikad ne biste?
6.Da li imate osjećaj da posjedujete određene verbalne i računarne vještine,pa da time vladate svojim vlastitim okolišem,odnosno virtualnim svijetom,pa se osijećate kao bogovi?
7.Da li ovdje pronalazite nešto što ne možete u vlastitom svijetu,i da li ste sretni na ovom Forumu,koliko ste sretni i da li ste sretni sada..
Dolazim do zaključka da sam stavila previše profanu temu koja već u sebi sadrži sugestivna pitanja,pa stoga mijenjam taktiku i stavljam vam na stolić kolačiće,sokove,vrbničke žlahtine.. i pitam vas koga vraga radite sada ovdje umjesto da ženi nježno masirate leđa,djecu stavite na spavanje..i ne tražite ono što sigurno nećete naći..,