Marija Husar …… , da se muž ne uvredi[emo_smijesak]
JA sam veeeeeliki fun sestrih HUSAR. Em obožavam njihove glasove, em njihove pjesme.
– možda je razlog jer sam odrastao s njima, onda kad su se DIVE pojavile išo u srednju kemijsku
– bile su drugačije, kao pametne cure iz susjedstva
– rekao sam pametne, ne normalne, a pao sam na Mariju iz više razloga (neću sad tu otkrivati svoje slabosti) ali najviše zbog njenih očiju
– iz tih dubina izvirivalo je stotina vragova[emo_plazi]
Iskreno, jučer nisam večerao paštetu da mi Marija ne ispadne iz nje.
Šteta kaj je koncert na Valentinovo(to ne slavim) baš bi rado došao (istina bog sam, kad nemam curu). FORA je kaj je odmah i večera, nadam se da bude puno slatkog. Možda i dođem stvarno bi volio čuti LIVE verziju.
Uglavnom gledo na Z1 (zgledaš puno mlađe (baš slatko) nego puno mlađe namljackane).
I sad razgovor između dviju žena u najboljim godinama tekao je ovako nekak.
Voditeljica: Kad sam ja bila mlada išla sam na koncerte GABI i ARSENA. Ti i sestra ste bili gosti iznenađenja na tom koncertu.
Marija: Stvarno, ne sjećam se toga.
NO COMMENTS (AH te godine)
Preporučio bi mladim djevojkama da pitaju Gabi i Arsena, oni će Vam sigurno znati renči.
I onda sam prebacio na drugi program, i da pogodili ste, Evo Marije na drugoj televiziji koju ne smem reklamirati (tak je voditeljica rekla).
uglavnom, Marija drago mi je da živiš svoje snove.
Možda ipak dođem da te vidim u princess haljini.
Evo samo za tebe (muž neka se ne ljuti, nikad ne razaram veze a naročito ne one koje su sretne)
Pusa Vaš link …
lp
Ps Barbara pusa, nadam se da se buš sada naspavala[emo_plazi]
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
…da….čitam ove svoje postove iosećam se ko majkl djordan nakon drugog povratka u košarku….stvarno neznam kaj da radim….mislio sam da će mi prsti letjeti po tastaturi nošeni mojim lucidnim mislima i opažanjima ali vidim da je to sve jadno…..
netko gore pa pa metniji od mene je rekao najbolje da sve zaboravimo….čini mi se da je bio u pravu
pofuk
Ovak. Kao prvo boli me glava.[emo_vrtimise]
Kad me boli glava, jako sam loše volje.[emo_mrgud]
Jučer (ili danas zapravo) otišao sam spavati jer jedna meni draga mala duša dobila je šansu za život.
Ja bih molio da mlađi od 18 godina prestanu čitati, a moderatora ako će me i dalje zahebavati, recimo da mu ne bi preporučil.
Znači Amerikanci koji su kak ti na strani pravde i istine (očito samo u njihovim filmovima) povisili cijenu jednog mladog života za 837.224,00 tisuće dolara..
Znate što pacovi hebeni, ako ste htjeli naljutiti BOGA uspjeli ste.[emo_bijesan]
Roditelji djevojčice nemaju ni 100 dolara, a Vi ovako.
Pa napravili ste si jaaaaaaaaaaaaaaako dobru reklamu za svoju bolnicu i novo Američku politiku.
Reklama za dotičnu bolnicu:
Ako nemate još 20 dolara odmah Vas bacamo u (kao) smeće iza bolnice.
Prije toga Vas uspavamo da nas svojim krikovima boli ne bi uznemirivali dok uhljebljeni žderemo Mac Donalds.
Znate što, Hrvati nemaju čime hraniti svoju djecu ali će se zadužiti da mali lavić otiđe na liječenje.[emo_smijesak]
Sad slušaj kletvu mrak čarobnjaka.[emo_bijesan][emo_bijesan][emo_bijesan]
Nije to ništa novo. I Egiptu se desilo.
Molim samo da oni koji poštuju BOGA da označe kuće da smrt ne pogodi njihovo potomstvo.
Svi oni koji su sudjelovali u povećanju cijene za NORU proklinjem Vas najvećom mogućom kletvom. Umrijeti će te Vi i Vaša loza bez potomstva.
Svu Vašu djecu će pogoditi neizlječiva bolest, a krikovi i plač će se prolomiti kroz cijelu Ameriku.
Čuvajte se svinjske i ptičje gripe.
Da biće plaća, ali za to ste sami krivi.
Zanijekali ste BOGA u sebi i ljudima pa sada će te snositi posljedice.
Jedina Vam je šansa da skinete kletvu da se pokažete velikog srca pa da našu djecu izliječite besplatno, humanitarnim radom.
[emo_ljut][emo_ljut][emo_ljut][emo_bijesan]
Opet sam ostal bez poruka, nek se i admin hebe i to sam.
“Stvoriti duševno stanje koje čini čovjeka sretnim, to eto treba tražiti svako društvo želi li trajati dugo vremena.
Razvoj je civilizacije nažalost stvorio kod modernog čovjeka mnogo potreba, a da mu nije pružio sredstva da ih zadovolji i tako je proizveo općenito nezadovoljstvo u dušama…”
Gustave Le Bon
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
"Stvoriti duševno stanje koje čini čovjeka sretnim, to eto treba tražiti svako društvo želi li trajati dugo vremena.
Razvoj je civilizacije nažalost stvorio kod modernog čovjeka mnogo potreba, a da mu nije pružio sredstva da ih zadovolji i tako je proizveo općenito nezadovoljstvo u dušama…"
Gustave Le Bon
po mene je na kraju dobro ispalo što je razvoj civilizacije to i na taj način stvorio…..shvativši kud to ide ja sam se odmah prilagodio…naprosto…ja se jadino dobro osećam kad se loše osećam
pofuk
Opet me baniralo na 24 sata. Kaj je Bandić glavni pokrovitelj tog lista.[emo_ljut]
Znači ovak.
U slučaju izvanrednih situacija i prirodnih katastrofa, kaj treba gradonačelnik napraviti.
Pa jednostavno, prvi i osnovni cilj je da spašava ljudske živote, zaštiti svoje građane i što prije osigura da sve službe u gradu mogu raditi svoj posao.
Tu nema demokracije, zato se i zove izvanredno stanje.
– evo malo ću to usporediti s ovlastima gosp. Obame.
Znači USA predsjednik ima pobočnika tajnika, dobro neki su imali i tajnice.
Druga dva važna tipa su levi (FBI) I DESNI (CIA). I to je to. Nek se dečki snalaze (koji bu više natezal, levi ili DESNI bu u prednosti).
Nakon sat vremena izvještaji moraju biti na stolu.[emo_ooooo]
Zašto je to tako, Vrlo jednostavno, za vrijeme opasnosti najvažnija stvar je vrijeme. i da odlučan frajer koji mora donijeti odluku u nekoliko sekundi i nažalost ponekad nisu ni ugodne ni lijepe.[emo_cool]
Ponekad postoji loša i lošija odluka, a biraš između puno poginulih i malo manje poginulih.[emo_mrgud]
zato je jedan čovjek glavni zapovjednik u ratu, a nemamo Vladu.
– znate kako se kaže: puno babica, kilavo dijete[emo_zloban]
A kaj je Bandić (onaj koji jede snijeg) napravil.
Pa ne znam koga ni pozval da raspravljaju kak sneg padA.[emo_smijeh]
Pa dobro Bandiću kad rokne potres ti stvarno misliš da bude cesta i mostova da ti svi uhljebeni kumeki buju mogli doći do tebe, kaj vi niste čuli za sky i telefonsku konferenciju (to morate osigurati radio valove).
Kak me stalno banirate evo Vam kletva da me i tu skinete Vaš link …
LP[emo_cool]
ps1 Ja sam i dalje vjeran totalkama. Vidim da su neke izdajice promijenile boje. Ipak najveće mi je razočarenje Dj Andreić.[emo_vrtimise]
iskreno ona je često znala iskočiti i na broj jedan[emo_beztona]
– štel sam je pozvat na Pag, a ona ne da si je našla dečka već i Sina čeka s njim[emo_ooooo]
– baš me ukomiralo, a onda te ne zovem, mislim tih tjedan dana baš i ne bu za trudnicu, ove cure preveć puše pa atmosfera ne bu za anđele
ps2 Da li su Ameri napokon dali svoj konačan odgovor kaj se tiče cijene, ili su zaboravili naplatiti korištenje zahoda (1 mil eura za misic dana)
A zrak najbolje da uzmemo od doma.
lp[emo_cool]
Bem ti petak i automatsko dizanje. Hebo Maje, Ive i sve ostale odgovorne.
Ljudi su me počeli čudno gledati u petak, pa ako ima kakva tabletica za automatsko spuštanje,……….
Vidim da je dj Andreić puknuo, opet je prije posla slinila nad jednim turskim posterom. [emo_vrtimise]
tak je predvidljiva, uglavnom ne puštajte sa slikom na WC da ne bi još jedan Haso postao potencijalan otac.[emo_ooooo]
Ak prestaneš sliniti pod Turcima, možda i tebe pozovem na Pag, ali si bezecirana za šetnju pod mjesečinom.[emo_plazi]
lp[emo_namigusa]