aUuuuuuuu.
Opet sam gledal reklamu za ZABU posle dnevnika i baš je bila lijepa (reklama).
Baš lijep kompletić gđa. šefice. Tako lijep da sam odmah zaspao i nisam se budio do jutra.
Kakve tablete za spavanje, Barb me tako smiri da se opće ne bi probudio (za razliku od jedne kokoši zbog koje nemrem spavati).
Spavao sam kao beba nakon dugo vremena, pusa.[emo_plazi]
Jučer sam slušao jednu pjesmu od LEA Dekleve, e sad ne sjećam se kako se zove ali mi je jako oraspoložila (e sad kak je ne mogu zagrliti, šaljem veeeeeeeeeliku pusu lEi i obitelji).[emo_smijesak]
A pro po jedne kokoši koja je zabrijala da je poziv na kavu i picu, odmah i prilika da bu je neko zaprosil.[emo_zloban]
Mogu samo reći da je ta djevojka jaaaaaaaaaaaaaaaaaaako optimistična.
Očito da pripada klasi optimist.[emo_zacudjen]
Šansa da te dečko zaprosi u prvih 6 mjeseci jednaka je mogućnosti da s Yugom 45 dojdeš do Marsa, znači jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako male.
Da te dečko uopće zaprosi vjerojatnost je samo malo veća (što je više vremena prošlo vjerojatnost je manja), makar je netko očito gledao film Velika očekivanja.[emo_vrtimise]
Zanimljivo kako neke žene doslovno shvate ono što se napiše na FACE, pa više vjeruju onom što piše na internetu nego da dečka vide uživo (da ga upoznaju, i sve ga pitaju što ih zanima).[emo_mrgud]
Stvarno ne grizem (bar ne na javnim mjestima).
lp
OSVRT NA ZSE I TRGOVINSKI DAN
….hm….neznam od kud da počnem….
stvarno neznam…..pa eto počet ćemo sa umjetnosti….daklem….svojedobno sam bio u duštvu nekih uglednika i povela se riječ o konceptualnoj umjetnosti…..čitavu veče sam šutio dok me nisu pitali…pofuk…šta vi mislite o tome….iskren kakav jesam odgovorio sam im da se baš u to i ne razumijem ali da mi je to područje i te kako dobro poznato i da je po meni najveći konceptualni umjetnik današnjice ARTISTA ZDRAVKO MAMIĆ….zasigurno se pitate kakve to ima veze sa ZSE i trgovinskim danom na zse….pa gledajte…..navodno da je zdravko uspio danas prodati nekakav simpatični talentirani, ali nedokazani poluproizvod star 18 godina milanskom interu za 15 miliona eura…pazite…..15 miliona eura je dobio za nekakvog mladca koji je igro jednu sezonu u nekakvoj seoskoj ligi
mislim da bi pod hitno gospodina mamića trebalo staviti da upravlja državnom imovinom…..i niko mu ne bi zamjerio kad bi prodo ovo šta je ostalo …pa čak mu niko ne bi ni zamjerio ako bi po takvim cijenama prodao šume ,vode,zemlju…sve živo….pa ja nemrem vjerovat kakav je taj tip trgovac….pa frajer šiša europske ovce bolje nego što je ivana7 sve nas ošišala na zse……
15 MILIONA EURA……JA JOŠ UVIJEK NE VJERUJEM
pofuk
GREATIST SHITS
posebno se zahvaljujem onima koji rade a ne primaju plaću
ministar u vladi
pofuk
Trebalo je ovog malog od Ratimira Prvog odavno šutnut iz vlade i za ministra uzeti Maminja .
Već bi rješili sve probleme u gospodarstvu .
OBAVIJEST
oprezno danas sa trgovinom…..povijest nas je naučula da na ovaj pederski datum prvi drugog uvijek netko nekoga naguzi…..stoga savjet…..izbjegavati burzu do daljnjeg
pofuk
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
neznam kako da nazovem ovaj tekst……npr…razmišljanja……… možda bolje
OPAŽANJA
neznam da li Vam je poznato jedno vrijeme me nije bilo ovdje ,tako da sam bio totalno izvan tijeka događaja…..kako ne bi nastavio sa glupostima koje sam svojedobno pisao rekao sam sam sebi ( za vjernike forumaše dao sam zavjet blaženom Vjeki moderatoru) da ću dobro pročitati i izanalizirati Vaše postove o tržištu kapitala i dionicama na zse…..eto..dao sam si truda…I….I…..stvarno mi ništa nije bilo jasno…..nisam znao više koga da nazovem da mi pomogne….bio sam sav očajan i nazvo sam čoveka koji je po meni imao svojedobno vrlo perspektivan bend za kojeg sam ja,doduše za šankom iznosio verbalne kritike…..čoveka kojem i dan danas radi mozak ko vurica švicarska
i daklem….da skratim…..kako se nisam dosta dugo čuo sa njime,nisam ni znao da je još uvijek u zatvoru….ispričao sam mu da mi niš nije jasno i da mi je sve besmisleno šta ste pisali o dionicama dok mene nije bilo…..znate šta mi ej taj moj čovek odgovorio….odgovorio mi je nešto neverovatno ali totalno istinito u ovom slučaju
odgovorio mi je
BESMISLENOST ČINI SMISAO
čovek se zove ČARLS MANSON
pofuk
Pedesetogodišnji muškarac odlučio se oženiti sa 20-godišnjom djevojkom .
Prijatelj ga nastoji odgovoriti :
Pa daj malo razmisli .
Ti ćeš za 10 godina imati 60 , a ona 30 godina .
A za 20 godina ti ćeš imati 70 godina , a ona 40 godina .
Pa ša će ti tako stara žena .
Samo bi štel komentirati ove gore ovom pjesmomVaš link ….[emo_zloban]
Htio bi se zahvaliti braniteljima Staljingrada što su nam omogućili da danas živimo na svijetlu.
Braćo Rusi, heroji Staljingradski Vi ste slomili kičmu Hitleru i mi ćemo Vam zauvijek biti zahvalni. Hvala. Spasiba.
Zaboraviti Vas ne ćemo. U Vašu častVaš link …
lp crveni Marsovac[emo_smijesak]
Ovak cure. [emo_smijesak]
Prvo poruka za Renči.[emo_plazi]
7 Ti si stvarno tumpla ako si mislila da ću svoju najdražu brokericu (koja me je inspirirala da se počnem baviti dionicama i investiranjem) samo tako ostaviti, promisli opet.[emo_smijesak]
Znači pozivam te na večeru (jedan na jedan), a o tebi ovisi da li će biti poslovna ili prijateljska.[emo_namigusa]
Ja tebe smatram jaaaaaaaaako dobrim prijateljem i stvarno te želim upoznati.
Da tebe nije bilo, svega ovog ne bi bilo. Ti si mi inspiracija.[emo_ooooo]
Krajem trećeg početkom 4 mjeseca (posle mog ročkasa) napokon ću imati vremena za sebe pa idem na 10 dana na Pag na orade (ribičiju).[emo_cool]
Pa ako se želite družiti (i da se bolje upoznamo) a i treba mi netko da mi kuha, pozvane ste.[emo_naivan]
Recite kakvo vrijeme želite sunčano, ili kišno i hladno, ovisno kaj želite više delati.
Inače kod mene recimo stanu 9-10 cura, apartMAN ima ipak dvije sobe, a za balkon bu prehladno.
Ja bum spaval na podu, nije problem, ima pomoćni ležaj.
Prijatelji su isto pozvani, koliko sam skužio ima forumaša kaj tamo imaju isto brlog, a i Renči je u blizini.
A u to vrijeme i smještaj je bagatela, pa stvarno možemo napraviti desetodnevnu feštu da se malo opustimo.
E da, hranu si sami plaćate, ja dajem smještaj i druge usluge. Koliko Vi jedete stvarno bi trebal biti vlasnik Konzuma da svaku namirim.[emo_vrtimise]
Ono kaj ulovim i pijaču dobite, makar i toga nemam u potocima, pa su dobrotvorne akcije više nego poželjne.
I da bi sad ne bi došla cijela Hrvatska jer su krivo shvatili…………….
u obzir dolaze djevojke od 1 do 20 (makar sam se malo zgubil u tom brojanju9
Hebo Vas nesposobne[emo_zloban]
lp 1 i 2 ipak su one glavna kokoš i pćela[emo_plazi]
Pa valjda bu me jedna štela.[emo_beztona]
Vladin plan za spas: Osniva se nova državna naftna tvrtka?
Nova naftna kompanija državi bi, smatraju u Vladi, trebala vratiti dio ovlasti u gospodarenju naftnim i plinskim bogatstvima koje je izgubila privatizacijom Ine
Gospodine Linić malo sam si promislil i predomislil sam se.[emo_ooooo]
Ovo Vam je odlična ideja i ja ju podržavam.[emo_namigusa]
Nažalost, Mađari i mađaroni i dalje vrše mobing na Hrvatima i ostalim narodnostima. Prijete se otkazima i radom jednog na 6 radnih mjesta, što naprosto nije moguće izvesti uz ovakvu zastarjelu tehnologiju i namjerno lošu postavljenu organizaciju.
Kako oni žele da što više ljudi ode (osim kvalitetnih (istraživaća nafte i plina) koji misle povući u Budimpeštu predlažem sljedeće.
Vi osnovate novu tvrtku i primite sve dosadašnje zaposlenike INE, možete se povezati malo i s gosp. Čermakom, zašto ne.[emo_namigusa]
Mi onda svi damo otkaze jer Mađari to potiču.
Pa će nam morati isplatiti otpremnine po kolektivnom ugovoru i Hrvatskim zakonima.[emo_plazi]
I zaposlimo se ponovo u novoj INI.[emo_smijeh]
Kako je gospodin Čermak INI popalil OMV crpke pred nosom, a prije toga im je uvalil manje profitabilan i kvalitetan TIFON danas očekujem ININU dionicu na 1.000 kn i to samo ako će je mađari braniti.
A da ne zaboravim, očekujem katastrofalno izvješće o poslovanju INE za 2012. godinu u odnosu na prethodnu godinu.
A da i neke dionice će im se oduzeti zbog koruptivnih radnji SPICE i KOKOŠI juhe.[emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban]
S poštovanjem,
Damir Bosnar, Marsovac ŽUTI[emo_cool]
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa