…ah,dobro je…petak je…[emo_smijesak][emo_namigusa]
Razgovaraju bivši muž i sadašnji muž :
-” I kakva je Rabljena Roba ?”
-“A čuj , prvih 5 centimetara je tak-tak , a ostalo je ko novo , nedirnuto .”
Ovak.
Dragi moji prijatelji odlučio sam napraviti jedan inženjerski pokus.
Nažalost, mogu sudjelovati samo građani Zagreba.
Znači odlučio sam se kandidirati za gradonačelnika Zagreba, da vidite da pojedinac može promijeniti nešto.
Što je smisao ovog pokusa? Pa osim radosti demokracije na djelu, moja je želja animirati ljude.
Znači glavni mi je zadatak da što više ljudi izađe na izbore, pa postotak od 85 % bi me zadovoljio. Pri tome ne morate glasati za mene.
Štoviše, glasajte sa svojim srcem. Zašto mi je to važno. Ljudi se stalno bune na vlast, pa kažu da vlast nema legitimitet, a onda izađe 40% upisanih birača.
Haaaaaaaaaaaaalo ljudi, a tko Vam je za to kriv.
– inače moja će kampanja biti drugačija nego dosadašnje
– ne mislim se nigdje pojavljivati i gnjaviti Vas govorima
– samo na mrežama mislim pisati kako bi ja riješio probleme u Zagrebu i ako netko recimo (hdz) kaže da sam prepisao njihov program ja se unaprijed ispričavam
– sve ideje koje dam možete koristiti u svojoj kampanji (mislim tak i onak to delate SVI) meni je važna izvedba
– evo jedino se pojavim ne nekom koncertu od prijatelja koji su me podržali da im se odužim, ali pjeval ne bum
Inače ako Kojim slučajem pobjedim (e onda smo stvarno najluđi u Svemiru) angažirao bi stručnjake koje jako cijenim, a koji bi operativno rješavali probleme, ja sam tu da sve organiziram da funkcionira.
To je Coprnica Holy za ekologiju u Zagrebu (jako važna stvar), Žuti Ferdelji za gospodarstvo u Zagrebu i nekog iz HUP-A , evo gospodin Miloloža da čujem što muči poslodavce, a ja ću biti na strani radnika.
S poštovanjem[emo_cool]
DJ IVA do kada radiš, treba mi informacija odmah.
Nedelja, prokleta nedelja.
Noćas nisam ništa sanjao. Kada sam tužan ne sanjam.
Jučer moja draga nije došla.
Čekao sam je satima na hladnoći.
To mi nije problem, čekao bi ja nju cijelu noć ako treba.
Ali ako doći mogla nije, mogla je poslati goluba pismonošu ili SMS.
Ovako sam se osjećao kao onaj vojnik iz Lilly Marlen (meni jako draga pjesma).
Vojnik koji se kući vratiti neće, nesretan i sam u rovu na -20.
Djevojke ponekad stvarno znaju biti okrutne.
Nije dovoljno što su Vam ukrale srce, već ga moraju slomiti, sažvakati, a onda ga na kraju ispljunu.
Normalno to ne naprave krete.nima već dušama kojima je stvarno stalo do njih.
Danas neću slušati radio ni gledati televiziju.
Imam puno posla kaj sam ga donio doma, a i sobu bi mogao napokon pospremiti.
Još uvijek mi vani vise ljetne stVARI.
lp od pretužnog
Danas djevojke izbjegavaju trajniju vezu i vjenčanje .
Ne isplati im se zbog jedne Kobasice uzeti cijelu Svinju .
Ja bi samo štel reći da je IVA noćas promašila celi fudbal.
Laga.O sam kad sam rekao da ju zovem samo na kavu. Da ne bi rekla da me samo plutonski zanima.
Zapravo, o njoj je ovisilo da li će biti samo kava ili cjelovečernje skijanje, gore dole, levo desno, non stop.
a i neki rejordi olimpijski od 25 cm bi se oborili.
ova Emina samo gadove ljubi, dajte joj nađite nekog normalnog.
Ova slatkica plava Šušnjara misli da ima vremena da se uda.[emo_smijeh]
Ja bi zamolio neku od ovih kokoši fosila da joj pokuša objasniti da ni ona više nije rosno cvetje.
lp[emo_cool]
Ovak. Molio bi prijatelje za pomoć.
Da se službeno kandidiram za glavnog jopca trebam nekakve potpise.
Kako ja nisam član nijedne stranke, pa nemam bazu prepisivača molio bi moje prijatelje da skupe potpise umjesto mene.
Znači na izlazu iz koncerta, s faksa, kod sindikata.
Ne znam koliko treba potpisa, makar je to glupo. Ne kužim zašto se svatko ne bi moga prijaviti.
Znači ako želite promjenu,pa ja jesam drugačiji. Unaprijed hvala.
To je za prijatelje u Zagrebu.
No, potrebno je sakupiti potpise za dva referenduma.
1. Treba ponoviti referendum za ulazak u EU jer to više nisu isti uslovi
Ja ne mislim tu zagovarati DA ili NE (makar sam rekao svoje mišljenje), već mislim da su tek sada građani ove zemlje svjesni što gube, a što dobivaju ulaskom u EU.
Znači vrlo je važno da se referendum održi prije 1.7.2013.
Mislim da zbog Slovenije ni ne bumo ušli, ali zlu ne trebalo.
Inače 24 sata me opet izbacio (nakon što sam podržao humanitarnu akciju za prijatelje Sirije) i tamo više dok sam živ neću pisati.
E da ne zaboravim. Ja nisam tip koji se predaje.
Tako ako me nađu mrtvog i kažu da sam se ubio, LAŽU. Da li su me ubiti.
Treće potpise koje trebamo je za referendum o katoličkoj Crkvi.
Pitanje
1. želite da se zdrastveni odgoj uvede u školstvo kako predlaže Vlada (DA ili NE)
2. Da li želite i dalje da Crkva bude najveći poreznik u Državi poslije Linića, a još im morate plaćati svaku stvar kaj naprave makar im je to posao
3. Da li Crkvi, nakon toliko pobrane love od siromašnog naroda, trebaju nekretnine da bi oni mogli funkcionirati.
Dilanje zemljištom, stanovima, i naravno đoranje tj muljanje sa već sada svetim, čist kao suza (upravo pokršten i opran od grijeha) Bandić.
lp ljudi ovo su ozbiljne stvari, o Vama ovisi[emo_palacg]
ps: veliki pozdrav našoj profesionalnoj policiji, plavi anđeli koji nas čuvaju[emo_smijesak]
Svaka čast brzo ste ih sklepali.[emo_palacg][emo_smijesak]
Uzeo lijek. Pa ja sam novi forumaš (gle dječje kolica, para jedan, a Vi mene tretirate kao nekog starog ovisnika).
Inače, moram Vam jednu tajnu otkriti. Vjerojatno sva sr.anja kaj mi se sad događaju je zbog toga.
Znači moj tata je inače malo trknut i on za razliku od većine Hrvata nije želio sina nego kćer.
Bio je toliko siguran da bu dobil kćerku da je iz Munchena dofural lutku (onda još nije bilo Barbika).
Možete si predočiti njegovo razočarenje kad je čul da je dobil sina.
Toliko je tugoval da je zaboravil uopće na ženu da joj donese nekaj za pit i jest.
I tak prva igračka koju sam dobio je bila brineta lutkica. Naravno nakon nekoliko dana glave više nije imala, ali nije to poanta.
To je vjerojatno razlog što se i danas volim igrati s lutkicama.
[emo_plazi][emo_plazi][emo_plazi]
Uglavnom, nakon 4 godine starom se ispunila želja i dobio je svoju princezu, a ja sam bio uvijek druga violina. to je OK, zato postoje starija braća.
E da, možda se ja volim igrati s ženama, ali jedno je kada se igram, a drugo je kada mislim ozbiljno. Tak da izgleda da bum i dalje slušal da zakej si ženu ne najdem. Inače tata me je upozorio da nikako ne nađem curu preko FACE, jer su one jaaaaaaaaaaaako zapravo zločeste, samo se prave svetice preko interneta.[emo_zloban]
AMEN.[emo_smijesak]
LP[emo_naivan]
damir77…
mislia san da si mladi…jer Barbika ima več 54g..[emo_zacudjen]
Ja sam ti jako stara duša. Na Zemlju sam stigao (ako se dobro sjećam, bilo je davno) 77 godina prije KRISTA.
Zavolio sam zemlju i ljude pa sam zato tako dugo ostao.
– nažalost srodnu dušu je jako teško naći, pa sam uglavnom sam
Zato sam bio tako sretan jer sam napokon mislio da sam našao onu pravu.[emo_smijeh]
Zapravo nekoliko njih. Ali kada ti broj 1 zbog koje sam glavu, razum i srce izgubio tako naglo probudio iz sna ………………[emo_ooooo]
Možda sam predugo ostao na Zemlji. Vrijeme je da se vratim na Mars.
Za ove kaj još razmišljaju kak su mladeVaš link …
lp i nađite si dobrog dečka u stvarnosti a ne tu po FACU stalno Jokati.
[emo_smijesak]
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa