@ pofuk ,
dobro došao .
Kako ste mogli tako otiči da se nikom ne javite ?
Od kada ste otišli nije radila ordinacija za “Psihološku podršku za male Pušioničare by.prof pofuk”.
Nadam se da ćete nastaviti djeliti gospodarske savjete .
Što se tiće Bratstva jedinstva važno je zapamtiti da nam sestre nisu kese .
Pozdrav !
ŽIVOT
svojedobno sam se zacopao u jednu mladu mačku…..nakon kratke konverzacije ta mi je gospodična rekla kako ima 93 godine….pitam ja nju kako to da tako odlično izgleda…..veli ona meni….pofuk moj najdraži….život je jako jednostavna stvar…..čovek se samo ne smije nervirati…..sve je jednostavno…..udahneš,izdahneš…..i to je to…..kako smo se složili oko pogleda na život zval sam je nakon tjedan dana da se prasnemo….nije se javila..izdahnula je
pofuk
sad tek vidim…VEDAR DAN….
ajte molim vas, sad će i dionica gore,
nemore bolje….
Dobro jutro.
HHHHHHHHHMMMMMMM. Petak je što znači da sam automatski……………raspoložen.[emo_plazi][emo_plazi][emo_plazi]
Ha, em je petak, em sam si uzel slobodan dan da mogu u miru sliniti za svojom dragom. Sad će me IVA ubiti. Noćas sam sanjal onu ZABINU REŽISERKU.
nisam ja kriv, ušuljala mi se u san.
Inače za moju Ivu i druge komadeVaš link …
Što se tiče rukometaša pa neću Vas ja danas galvanizirati.
Za koji Vam k.ulac služe žene i djevojke, pa petak je.[emo_plazi]
znači žene neka Vam obećaju ako pobijedite Dance
a) cjelovečernji sex, s tim da gospoda biraju
b) izlazak s prijateljima u omiljeni kafić na pivo, vino, tekilu, rakiju, viski, votka ……………………..i šalji dalje
A nešto i pršuta zameziti.
Dobro, sad objasnite Dancima da će Hrvatski sokolovi izabrati b), ako Dancima i dalje nije jasno, neka pokažu slike svojih ljepotica da vide kak su debele i zašto Hrvati rađe piju nego se …………jel.[emo_smijeh]
treba to dignuti, pa vidite da većina rukometaša ima problema s leđima.[emo_vrtimise]
Ni to bez veze, tj bez vraga.
lp[emo_smijeh]
ps danas ćemo malo Marsovske tehnike uključiti
al sam ružan, ko marsovac
pofuk
svojedobno sam se zacopao u jednu mladu mačku…..nakon kratke konverzacije ta mi je gospodična rekla kako ima 93 godine….pitam ja nju kako to da tako odlično izgleda…
…kako smo se složili oko pogleda na život zval sam je nakon tjedan dana da se prasnemo….nije se javila..izdahnula je
pofuk
[emo_plazi]
Ah , pošto se naša BAKICAAA nije pojavljivala već tjedan dana bojao sam se da je ta gospodična , koja je izdahnula , naša BAKICAAA .
Odmah mi je lakše kada vidim da je BAKICAAA opet tu i da se veseli petku .
Trenutno gledam film na HRT 3. Hvala urednici na izboru, volim ovak stare i poučne filmove.
Mislim da Baaaaaaaakica nikad nije bila u boljoj formi.
to je zato jer se prihvatila lopate, pa je počela sportskije živjeti.
Makar popuši koju s vremena na vrijeme.
– e da odabranica moga srca neće biti pušačica
– prvo loše djeluje na djecu, ali ono što mene muči da bi mogla umrijeti od raka i mene ostaviti samog
– to nije u redu, zna se da muškarci žive kraće od žena (to je zato jer ih ne čuvate, a o kvocanju cijelo vrijeme bar im pet godina skratite)
– po toj logici trebao bi uzeti ženu pušačicu deset godina mlađu
Pa kaj bum s tim klinkama, mislim mogel bi dobiti infarkt nakon tri dana ispod deke. Ove starije ipak uzmu stanku za hranu, a i na zahodu koji put završe.
Ovaj konj vranac je potkovan, ali mi ode cijela ušteđevina na potkovu mu njegovu.
Prijatelj mi se ništ ne javlja, da se ni posskliznul na ledu pa ima amneziju.[emo_naivan]
Hmmmmmmmmmm.
Ne volim pušiti lovu, njegovu a prvenstveno svoju.
Uglavnom 3-4 kredita za otplatit na računu samo minusi, pa djevojke ne očekujte neki HIGH LIFE.
Mogu Vam samo svoje srce dati, kad sam zabrinut onda ni štap nije baš u najboljoj formi.
lp[emo_cool]
Gospon Adonis vidim da ste vi tu jaaaaaaaako stari i uvaženi gospodin na ovom forumu, pa bi bio tako slobodan da Vas zamolim za pomoć.
Uglavnom postoji jedna dama (istina bog već malo u godinamama) koja mi se jako sviđa. Dobro postoji i drugi problem kaj ih ima još nekoliko takvih, ali zaustavimo se na jednoj jer sam je čak, pa recimo zaprosio (makar još uvijek nisam siguran koliko je ona ozbiljno to shvatila jel me stalno podhebava).
Ali ni to nije važno.
Uglavnom stalno mislim na nju i opće se ne mogu skoncentrirati na posao.
Danas sam čak uzeo slobodan dan da mi nitko ne smeta jer ne mogu bez nje.[emo_zacudjen]
Ali postoji veliki problem. Ja sam trenutno na ratnoj stazi, i doslovno sam na prvoj liniji bojišta.
Recimo kao kada australska laka konjica krene na Turke zbog vode.
Znači definitivno mojoj ljubljenoj koja će biti majka mojim sinovima nije mjesto trenutno sa mnom, previše se bojim za nju.
pa ni Amerikanci nisu vodili žene na one japanske otoke.
Ne znam kako da joj to objasnim, a da ne misli da je izbjegavam.
A želio bi je ovaj vikend vidjeti jaaaaaaaaaaaaaaako.[emo_plazi]
Evo pošaljem ti danas dvije slike ali dj IVA to je samo za tebe, a ti odluči jer želiš ih s kime dijeliti (možeš samo s prijateljima, one di nisam sam.OK.
lp[emo_cool]
Nažalost danas se ne mogu nikako skoncentrirati na posao.
Zato sam Vam poslao Sunce, a neki tam kravari neka shvate to kao znak.
inače ZSE pa ima neka petak kontrakcija[emo_palacd]
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
jutro…
čika tarzane moram priznati da Vam je svaka na mjestu kaj ste do sad rekli ali po bogu šta tolko kričite….nemrem verovat da ste me uspjeli zbudi…..stvarno za nevjerovat…..enivej…sad sam opet pogledo Vaše postove i stvarno Vam je svaka na mjestu….samo Vas prosim malo tiše negde do 5 popodne a posle radite kaj očete
pofuk
Dobro jutro! Danas će biti prekrasan sunčan dan.[emo_smijesak]
Malo hladan (pa zima je, tako i treba biti).[emo_namigusa]
Danas sam jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako dobre volje i nadam se da ću bar dio pozitive prebaciti na Vas. Istina, nisam baš tak duhovit kao gospon Tolja (nemaju svi vezu na TV), ali mi se sve više čini da bi i ja mogao u pjevače.
Mislim Ak je Tolja prirodno duhovit……., ali dobro dečec je mlad, bu ga neka ženska naučila.[emo_zloban]
Što se tiče mojih dragih prijatelja rukometaša. Pobjede i porazi su sastavni dio života, vrlo važno iskustvo.
Naučite nešto iz toga, danas je novi dan i ponosno dignite glave. OK.
Inače, zgubili ste jer me niste slušali. Lijepo sam Vam rekao da je DULE iscrpljen psihički, jel jesam. Rekao da pucate golmanu dole, da Vi njima prodajete kontre a ne obrnuto i da koristite svoja krila.
Kod njih ste trebali zatvoriti njihova krila i stalno biti na tijelu onog kaj Vas buši izvana. Moralo je doći do umora, zato sam rekao da treba miksati mlade jer jedino tempom ste Dance mogli razbiti. Toliko o tome.
Dj Irina gledao sam intervju i umirao sam od smijeha.[emo_smijeh]
Pojma nisam imao da si već imala posla s invazijom Vanzemaljaca.
To ti je ironija. Nije ti bilo na kraj pameti da ćeš upoznati jednog Marsovca.
Za Irinu jedna pjesmica Dean Martin: “Marshmallow World”Vaš link …
lp[emo_smijesak]
Dj Iva nadam se da si noćas lijepo sanjala, ja jesam jer sam te sanjao.[emo_plazi][emo_plazi][emo_plazi][emo_plazi]pusa