Slažem se .
Virtualno
@ silvestre ,
bolje ikad nego nikad.
Pa tko to još danas radi ?
Samo selaki i vojnici .
[emo_plazi]
RETRO:
pofuk
…jutro….
pa čekajte kakvo je ovo vrijeme???’
laku noć
pofuk
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
RETRO
pofuk
ŠETNJA i SEKS
..juče šeto po gradu……dere se neka mačka …totalno kriči ko da se tera…….pofuk….pofuk……..
ojte sim pofuk……dojurim ja do nje…..veli ona …svetski dan borbe protiv side je…..velim ja …hvala najljepša…….vele neke druge dve ženske…..zemite brošure ili bombon….anketa….POĆO JA KO MUTAV ISPUNJAVAT ANKETU KAD ME PREKINULE……vele one meni …mozda kurton…
velim ja njima…..ajte bas mi treba jedan kurton za sljedecu godinu……
pofuk
Gospon pofuk ,
nemojte koristiti tu gumicu .
Nije to niš .
To vam je ko sex preko telefona .
Nebojte se side !
Svakih 10 godina u Jadranskom moru morski pes pojede jednog kupača .
Prema tome se nebi nitko kupao u našem lijepom moru .
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
Dobar dan.
Nisam dugo bio ovdje, pa sve svoje prijatelje lijepo pozdravljam.
Da Vam pokažem kako ste mi nedostajali donio sam Vam Sunce.
Za poplave se više ne brinite.
Lp
ps Poruka rukometašima: Serite poslije utakmice.
Poslije tekme rijeke pive i alkohola ( da ne bude stalno med i mlijeko).
Nikola uplatio opkladu nema da brigaš, sve dogovoreno s dečkima.
Još smo dobili jako dobar omjer.
Inače sanjo pobjedu, pa i nije nešto da se mogu zeznuti.
Kopljar ako te ne ide izađi sam van, OK. Makar samo trebaš skočiti 2 metra, pogledati prometnika na golu i kada padne na guzu, samo gore bušiti.
inače odlučio sam biti potpuno pristojan na Poslovnom dnevniku u skladu s mojim muslimanskim, hoću reći hriščanskim, tj krščanskim (kad imam neprepoznatljivu Crkvu pa joke se sjetim kak se zove prođe dan.
Odlično moji Sokolovi.
Imate ih. [emo_smijesak]
Trebate samo povećati tempo i ubrzati tempo.
Kopljar je prespor. ILl pucaj ili odi vanka.
Dečki pucajte kao Duvnjak znači: skočiti i pitati golmana di hoće. Ako neko ne zna Francuski neka Nikola prevede.
Znači glavno je da pucate gore ili malo upotrijebiti znanstveni pristup.
Znači igraj žabicu, što će reći koristite hebenu matematiko. znači digneš se. Na metar od golmana gađaš pod, a lopta završi pod gredu.
koristi više krila i ne zabijati se među njih. Lopta brzo okolo.
inače ovo je sve dogovoreno zbog opklade. Nikola je reka jedan na poluvremenu za nas.
nikola kladio se i na crveni karton kako si rekao, ča nisi reka da će u prvoj minuti.
Nikola malo si preveć nervozan, biti će sumnjivo.[emo_namigusa]
Dečki možete izgubiti jedino ako prekinu utakmicu.
lp
dj iva pusa ljube [emo_plazi]
13:12 HE hE 13. CROATIA
Sjetio sam se recepta.
Kopun u crnom vinu (mislim da tak ide stari zagorski recept).
Veeeeeeeeeelike čestitke Hrvatskim kravarima (hebo Vas američki nazivi, mogli ste se nazvati Trenkovi hebači, bušači nevinih Francuskinja[emo_ooooo].
Moš si mislit.
Moram pohvaliti ipak trojac.
1. Dule 120 za izvedbu, 200 za hrabrost
2. Mirko pa daj im pusti kojeg, bar Nikoli, žalio mi se poslije utakmice
3. Gospon Goluža ipak će biti veliki trener od Vas. Znate zašto.
Jer želite poslušati dobronamjerne savjete.
Zašto smo jučer pobijedili. Čiro bi rekao da je psihološka priprema bila najvažnija. Neki će reći taktika.Neki će reći da je pobijedila Hrvatskka mladost. Možda Hrvatska krila? Ma Hrvatska pamet je pobijedila.
Nijedno od toga. Pobijedilo je Hrvatsko srce i zajedništvo.
Kada su Hrvati složni i kada srce kuca kao jedno nitko nam ništa ne može.
E da, ak ste mislili da se nisam kladil na pobjedu Hrvatske od 7 razlike, razmislite opet.
Proud to be Croata[emo_smijeh][emo_palacg]
Joj danas na burzi bu [emo_palacg] trava zelena, osim DIOKIJA IDE on kod Vragecih.[emo_palacd]
lp
Bem ti i Forda.
Zgubil sam brzine, imam samo prvu i drugu (makar neki kažu da im je to čist dovoljno).
Ovaj, htio bi pohvaliti svoje Samoborce, mehaničare koji se jako dobro brinu za mog ljubimca (i sivog, i bluethundera). Dečki stvarno su dobri, a kak imam višak fordova (dobijem i popust na količinu). A gazda ima i genijalan med.
Ford LIN di će morati će ti mi naći neki manji auto. Ova Sierra previše zagađuje, a kako je godište 91. mislim da je zaslužila da ide u mirovinu.
Uostalom morati ću se brinuti za onu svoju kokoš (košta to), a izgleda i za neke sinove i kćeri) tako da više nemam za tako veeeeeeeeeliki auto.[emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise]
Fiesta od godinu dana će biti OK. Možda iz Španjolske pošalju koju s rukometašima.[emo_zloban]
lp Haso stiže na popravak
Tko hoće da se sexa nek to napravi danas jer u petak odoh u noć muzeja.
A onda za vikend lopatam pred prozorom moje drage DJ-ice [emo_plazi]
….jutro…..em ti kakav dan…..koju božju mater sam se zbudil…
sretnem juče jednog forumaša i pital me da zakaj niš ne pišem…..
velim ja njemu….nemam vremena…..na to če on meni….pa čim se pofuk baviš
kad bolje razmislim bavim se samoupravljanjem…..
neznam ni zakaj vam to pišem…..svi ste me se odrekli…..trebo sam ja 95-te sest za galbrajtom na traktor i ne bi se zaustavio do tokija……sad bi lepo na tokijskoj burzi vrtio lovu……čekaj šta je ovo…..kakve su ovo gluposti kaj pišem……
niš….idem si zapalit jednu cigaretu…valda mi ni zadnja…..
laku noć…idem pajkit pa se javim sljedeće godine
pofuk
p.s. kaoste me samo vratili u doba mraka od kad je sanader sišao sa vlasti…moderatori su me totalno cenzurirali ko 45.
vidjet ćete kad se sanader vrati…..svak će pisat ko šta hoće…..tj….samo ću ja pisati