Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

evo četvrtak kao mali petak….najbolje vrijeme za jedan dobar sex!

…a je dobro bi bilo malo promijenit…[emo_namigusa]

aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa

aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa

MURTERSKA HIMNA

„Rodila me mati vodeka na siki,
dojila me mlikun za isti i piti
i nosila sobun u naručju svom
kamo god je išla po kršu tvom.

Ditinjstvo san proša mljackajući smoke
i zimi i liti skaka bos u lokve ,
a mladost je prošla uz veslo i jubav
eto Bogu hala još san živ i zdrav.

Pa gledan svaki dan vo naše more
i slušan galeba i mirišen bore
i tuču me vitri bonaca i hrtunal
a sedansto godin svitli murterski hera.

Da mi daju sva zemajska bogatstva
da me kunu, molu i zaklinju
da mi nudu i zvizde što sjaju
ja bi opet osta tvoj ,
ja bi opet osta tvoj, Murteru moj.

Kroz tebe su prošle sve nevoje svita
kuga, glad i rat a i lipa lita
koliko si moga toliko si da
a u tvoje krilo leći ću i ja.

Pa Bog nek te čuva i sveti Mihovil
i Roko naš sveti što gleda iz Vršin
i zate se moli Gospe od Gradine,
a Gospe od Tarca zate se brine.

Da mi daju sva ….“

.

Najteže godine života su one između deset i sedamdeset…

Helen Hayes

Živ je !
Ugodno me iznenadio mail našeg dragog prijatelja Gospodina pofuka .
Vratite se .
Nebumo Vas više špotali .
I nikada više nebumo onako glasali ko preklani.
Pozdrav !

pofuk:
ja sam
prosim Vas lepo ak bi me mogli sterati u pizdu materinu….može i na privat ak Vam je nezgodno javno koristiti tu vrstu izražavanja
unaprijed hvala
uvijek Vas
pofuk

.

RETRO

pofuk:
..jutro……..
moze molim Vas neki citat od bilo koga
unaprijed hvala
pofuk

.

O internetu

“Zmislim se kak je to negda bilo. Saki prvi tork u mjesecu se održaval veiki sajam. Došli su sa svih strana gazdi, izložiti svoje proizvode. Isto su tak došli i mešetari, današnji menedžeri i njihovi kibici današnji marketinški stručnjaci. Bilo je tu svega, pajcekov, telekov, purekov, čučekov, volekov, konjekov, te svih ostalih poljoprivrednih proizvoda. Došli su i obrtnici, majstori.

Svaki koji je držal do sebe moral se pojaviti na sajmu, pintari(bačvari), stolari, kolari, šoštari, klobučari, užari, kotlokrpe i drugi. Uglavnom skupila se svetina na jednom mjestu i izložila svoje proizvode i usluge. Bilo je iča, pića, a barme i muzike. Znalo se dogoditi da netko dobi po tamburi.

Jednom riječju bio je to naravan život. U vrijeme internete i otuđenja čovjeka od čovjeka, sve se to preselilo na internet. Internet je postao jedan veliki sajam na kojem se ne skupljaju gazdi i obrtnici sa okolnih bregova nego globalni igrači iz cijelog svijeta. Zato čim prije svatimo ulogu interneta to bolje za naše gospodarstvo i društvo u cjelini.

Naravno da postoji nostalgija, ali realnost je virtualna. Realan život preselio se u virtualan, e pa sad ti namigni nekakvoj fejst gazdarici koja prodaje sira, putra, vrhnja, mlijeka, jajca i krumpira…”

Slavko Ričko

BAKICAAA, sutra je petak.

Pita unuk djeda :”se ti i BAKICAAA sexate ?”
Samo oralno .
Šta ti to dođe oralno ?
Ma to ti ja BAKICIII kažem:”Jebi se !”
a ona meni odgovori :”ma jebi se ti !”

Pozdrav

.

…Pero,izgleda da više ne vrijedi ona Petak dan za …..[emo_smijesak][emo_namigusa]

…evo izgleda da i četvrtak igra…[emo_palacg]

http://www.24sata.hr/psihologija/cetvrtak-je-super-dan-za-seks-a-srijeda-za-trazenje-povisice-297667

New Report

Close