Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Anonimno, 03.01.2013. u 08:03
Ovak za one koji nisu upućeni.

Anonimno, 03.01.2013. u 08:03
Znači očekujem da ti i tvoj pročelnik sazovete konferenciju i da me demantiraš, za krađu tuđe zemlje i pogodovanje građevinskom poduzetniku Antunu Štojsu vlasnika firme Blok-grad. Lijepo te je viditi kako misliš da ćeš glumeći pajaca (čitaj mene), skrenuti pažnju s važnih stvari. Što se tiče krmelja na očima i kićenja bora. Prvo drago mi je da jadni Munchen nema za bor pa ga mi moramo darovati. A i lijepo su nas okitili za onaj pročistać govana koji vidi vraga nije još gotov. Znaš što gradonačelniće, Munchen ima vrtiće, ima prometnice, ima podzemnu, ima vrtiće i škole u svakom kvartu. A reci ti meni da li si ti ikad bio u velikom gradu, ili se uvijek zgubiš jer ne znaš jezik. Inače Munchen ima i spalionicu, ali znaš kaj nema. Zlatni WC koji kum mora izgraditi jel inače će jadna njegova firma propasti zajedno s Zagrebom, koliko sam shvatio. Ako želiš možemo i jednu debaticu Bandić vs Ferdelji s žutim ka jockerom S poštovanjem, Damir Bosnar, CRNI PURGER

Ovako, vidim da popularnost Bandiću raste, očito da je cijeli svoj kraj uposlio u Holdingu.
Ja sam svoj primjer korupcije od gospodina Gradonačelnika prijavio.

Sada ću samo pričati priče o njegovom lopovluku.
Mislim da ima novinara koji će to rado istražiti, na kraju krajeva istraživačko novinarstvo je za mene top novinarstva.

Ali ja neću nekome nametati svoje mišljenje.

Ako ste Vi zadovoljni gradonačelnikom koji 80 % Vaših novaca zamrači s kumovima, a samo 20% za 100 puti popravak Cvjetnog.

Pitanje za sve: Bili jednom društveni stanovi, pa se za niš novaca mogli ti stanovi otkupiti od države.
Namjena tih novaca. Da se riješi problem zaštićenih najmoprimaca u privatnim stanovima.
Znači vlasnik bi dobil napokon svoj stan, a zaštićeni najmoprimac bi dobio od lokalne jedinice (u ovom slučaju grad Zagreb) zamjenski stan.

Koliko se sjećam zamjenica gradonačelnika, koja je i jedno vrijeme vodila Zagreb, dok je naša superica pijan divljao autom po gradu, a onda se iživljavao na mom heroju policajcu (naklon moj prijatelju).

Uglavnom rekla je da je sakupljeno 110 milijuna kuna. E sad to je bilo tada, neka neko izračuna koliko je vremena prošlo.

Pa postoji nešto što se zove oročena štednja. lova do krova.

Di su novci gradonačelniče. ovo je izvrsna prilika da se onim braniteljima,onima bez krova nad glavom pomogne. I da se riješe vlasnici privatnih stanova s zaštičenim međedima jednom zauvijek.

Mislim da će biti i za vrtiće i za škole.

Za fontane mislim da ne bu.

Srdačan pozdrav,
mali žuti s crnim očima

PS Andreić drago mi je da ti je bolje[emo_plazi]

Za ove debele kaj se ne mogu dignuti poslije blagdanskog stola.

Gledajte cure ja sam znal da bu ju kreteni podigli cijenu hranu.
Kako ste sad potkožene salom kao međedi prije zimskog sna, cijelu 2013. godinu ne morate ništ jesti.[emo_zloban]

[b]CRVENE ZORE[/b] [b]SIVI, MAKNITE SE OD MARSA DOK JOŠ MOŽETE[/b] [b]Naprijed Tigre[/b]

Ovak. Mene danas užasno boli glava i riga mi se.

Nikako da mi prođe taj virus, a moram raditi jel nema tko.

Tako da stvarno danas nemam vremena družiti se s Vama.

Jedino ako gradonačelniku još nekaj nije jasno, ima materijala više nego smeća na Jakuševcu.

Samo slijedite dnevni MENI dobrih ljudi i zabavljajte se ljudi.

To kaj je celi svijet u DEPRI, baš nas briga, mi živimo na Marsu.

lp[emo_cool]

[b]CRVENE ZORE[/b] [b]SIVI, MAKNITE SE OD MARSA DOK JOŠ MOŽETE[/b] [b]Naprijed Tigre[/b]

JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPI!!!!!!!!!!!!!!!!

bANDIĆ JE SRETAN kaj bu napokon zgradil vrtiče i škole kaj Vam je već prije 7 godina trebal otvoriti.

Al građani grada Zagreba, ak ste vi s tim sretni, onda sam i JA.

Vidi zemljišta za đoranje.

Inače za ono sr. anje u Travnu Crkva je dala jeftino zemljište kod Bundeka.

Pogodi kome?

Jel možda JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURE ? hhhhhiiiiii hhhhhhhhiiiiii

IGH-IGH-IGH-IGH

tI BOKCA OVDJE SE HEBE svako sa svakim.

Probajte to objasniti svojoj djeci zakaj nemaju dobiti puno za pod bor.

Jer se drugi kite Vašom lovom.

lp[emo_zloban]

Što se tiče Crkve, ja stvarno ne mislim imati ikakve veze s Crkvom.

Kao što sam rekao dok Crkvenjaci ne počinju i živjeti po Isusovoj naučenju, a ne samo prodavati maglu i dilati nekretnine s kriminalcima kao što je Bandić i ekipa, ja Crkvu ignoriram.

Kad mi treba malo okrepe uzmem Bibliju, neku pjesmu, pročitam knjigu,otiđem na operu, pojedem kokoš[emo_plazi], popnem se na vrh Velebita ili otiđem jednostavno na ribičiju.

A Vi svoje dvore Nebeske zadržite za sebe. Takve nekretnine me ne zanimaju.
Izrada čisti fuš.

lp[emo_cool]

Gospon režiseer Vodnikove djece. Mislim da je Vaš film malo passe.

Možda da odmah snimite dvojku, dok Vas ide. (ps ona zgodna voditeljica s Z televizije neka Vam da broj mog žiro računa zbog reklamnih i muznih stvari)

Za kokoš No1 i za sve ostale kokoši koje su mi prirasle srcu, a ignoriram ih da ne izgube svoj dobar glas odnosno zdravlje Charlie Rich – The Most Beautiful Girl In The World.mpgVaš link …

lp[emo_novac][emo_namigusa]

Dobar Dan!

Kako sam totalno izvan prostora i vremena pa ništa ne pratim,
molio bi da mi dobri ljudi kažu da li je gospodin Bandić sazvao konferenciju gdje će demantirati dokazima svoju neumješanost u koruptivne radnje.

Ako nema vremena danas, da li je bar pokrenuo tužbu protiv mene (zato sam čekao novi zakon) za duševne i INE boli tako da na sudu sve odmah riješimo, a Uskoku uštedimo privođenje.

Ovo sa vrtićima je sramota. Ovi uhljebi kaj ništa ne delaju (doma su), dobivaju veliku socijalnu pomoć, besplatnu hranu, voze se u BMW, imaju besplatni stan koji su se nelegalno uselili i nikakve račune ne plaćaju ti će besplatni imati vrtić. Koji k.urac ne odgajaju svoju djecu kad su već doma.

A ovi VSS roditelji koji su se namučili da svojim znanjem i trudom osiguraju svojoj djeci bolje sutra, koje gradonačelnik i Vlada guli na porezima i prirezima, kaj nažalost ne stignu biti s djecom dovoljno zbog svojih velikih poslovnih obaveza, pa im je vrtić jedina alternativa.

Njih treba dodatno opaliti, radije nego da djecu recimo odvedu na izlet u Istru na jahanje.

Tzk. Bandić sramota i svih zastupnika kaj su za to glasali.
Bar bi djeca u ovoj hebenoj državi trebala biti jednaka prema zakonu.

Inače meni i dalje nije dobro. Ova groznica, priviđaju mi se točkice pred očima.[emo_plazi][emo_plazi][emo_plazi] pusa[emo_plazi]

Ovak. Prvo veliki pozdrav braći Slovencima. [emo_smijesak]
Mislim da ste danas U Zagrebu najveća manjina U Hrvatskoj.

Nadam se da su se gradski vlasti grada Zagreba prema Ustavnom zakonu promijenili sve nazive ulica u središtu Zagreba, znači samo Hrvatski i Slovenski.[emo_zloban]

također se nadam da su ovi moji papci od brokera dijele ponudu na ZSE na dva jezika Hrvatski i Slovenski

Makar većina Slovenaca zna čitati latinicu i Hrvatski jezik.

To mi je uvijek bilo čudno za kakve su to deb.ile dvojezične table. Mislim manjine znaju Hrvatski jezik i sad kaj još treba opet pisati na njihovom jeziku. S druge strane da ja ne znam Hrvatski i Italijanski, recimo da sam iz Rusije, samo bi bledo gledal.

Što hoću reći, table gradova i ono kaj piše na njima bi trebalo spajati ljude, a ne razdvajati ih.

A sada malo o kršenju prava Marsovaca i Jedi vitezova u Hrvatskoj.

Ulaskom u Europsku Uniju i Ustav bi trebalo malo prilagoditi, zna se kako je to riješeno u Europi.

Znači iz popisa stanovništva je vidljivo da je većina manjineu Hrvatskoj zapravo Marsovci i Jedi vitezovi.

Njihov jezik je naravno Engleski (ali ne onaj kolonijalni) već Brusselski (onak kak Kosorica i Bandić špikaju).

Pa bi prosil ak se već želi trošiti novac na g.luposti, a da Vas podsjetim da ulaskom u EU Hrvatski jezik postaje ravnopravan jezik svim ostalim jezicima EU, da se kao drugi jezik stavlja Engleski jezik koji razumiju svi članovi EU jel im je to službeni jezik.

Molim Vas, nemojte kršiti prava Europljana i Marsovaca, a još nismo ni ušli u EU.

LP

Htio bi se zahvaliti PBZ-u d.d. kako se lijepo brine o meni, njihovom klijentu.

Mislim, kad te probudi poruka u 7 sati i 24 minute (očito neprocjenjivo) u subotu kada preumoran radnik napokon bi malo spavao jer zna da ne ide na posao, jer se opustil (ima čistu savjest pa spava kao beba).[emo_bijesan][emo_bijesan][emo_bijesan]

Baš volim kad ste tak ljubazni (neka nova usluga), kao ja ne znam da Vam moram dati lovu.
Inače ovih dana sam barem tri puta pokušao stići u poslovnicu na vrijeme posle posla, čak i ujutro i uvijek niste radili.[emo_ljut][emo_ljut][emo_ljut]

A koliko sam Vam prometa napravio na Pbz investoru kaj ne radi ako nemaš 7G vezu ne bi komentirao.

A koliko sam podigao (hmmmmmmm) ugled pbz brokerima ne bi sad o tome, ipak je ovo termin gdje djeca gledaju crtiće.

Evo pogledam kaubojca na HTV1 (nisam do sada gledo) pa Vam donesem.
Dal sam jučer krv pa imam tih 200 kn koje još dugujem.
[emo_zloban]

Danas sam jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako loše volje.

lp[emo_mrgud]

Ovaj nije mi jasno zašto ste toliko opterećeni ulaskom u EU.

Mislim mi ne trebamo EU, za razliku od njih kaj trebaju nas.

Gledajte mi ćemo se tako i onako morati sami izvući, a po meni za to nam ne treba nitko. Ono što je važno da smo prepisali sve od EU zakonodstva, točka.

Vidim jako svijetlu budućnost za Hrvatsku ali više se nikad nećemo nikome klanjati.

Bilo smo uvijek predziđe Europe. Sada više ne mislimo braniti oružjem i svojom kulturom Europu, nego biti most između Arapskog, Muslimanskog, ma između svih dobrih ljudi.

Moja Velika podrška Indijskim ženama i muškarcima koji su stali u zaštitu svojih ljepših polovica.
Svi smo na ovom svijetu jednaki, ali imate mozak zbog mogućnosti odabira.
Normalno svaki odabir u ovom Svemiru utječe na život na onom drugom svemiru.
Karma je sveprisutna.

– ajmo se malo opustiti i uživati u sebi i svojim obiteljima

Može.

Ovak. Kak sam se celi dan šetal po Samoburo, baš je bio lijeepi sunčan dan.

Aljaska potres 7,7.[emo_plazi]

Ajde da dvije stvari iskomentiram.

1. Prvo slučaj Jakovčić

– ovaj smešni čovek s čvrstim uvjerenjima koji je napravio od Istre ono što je Sanader napravio od cijele Hrvatske, znači mafijaška organizacija na djelu

– znači ajmo malo ponoviti povijest

1. Prvo je obećao SDP potporu za Plomin C – jel je-je
-jel je cijela Vlada bila u Istri da dobije potporu za Plomin C na ugljen-je

Dal je Jakovčić dao potporu tom projektu- je

I kaj se onda dogodilo, taj koji drži do svoje riječi, poštenjačina jedna najednom tuži Vladu. Znači nož u leđa svom partneru.

Zanimljivo je da je on stvarno mislil da bu ju mu ljudi iz SDP-a pljeskali za to.

I kaj se je dogodilo. Pa SDP je popiz.dil ( s pravom ) i odlučil se sam kandidirati u Istri i uzeo Istrijana kao svojeg kandidata za župana.

A Jakovčić se čudi kao picek glisti.

OK. Ja Vas podržavam sve ono kaj ste rekli za Milanovića i njegovu Vladu.

A sada nakon Svega Vam je jasno da sada možete izaći iz Vlade i koalicije jer će te inače ispasti pi.čka od čovjeka.

Mislim da će to samo osnažiti preostalu koaliciju za promjene. Inače ovih kaj podmeću balvane zbog svojih “sitnih interesa” poštenoj Vladi ne trebaju.

Bandić.

Ovak.

Drago mi je ovo što sam čuo za fontane, makar mislim da nitko nije iznenađen.
Ja bi samo podsjetio da slučaj fontane nema nikakve veze s mojom prijavom za korupciju dotičnog gospodina.

Meni je drago da su institucije ove Zemlje napokon počele delati.

Ajmo malo matematike (sad mi MIDAS fali).

Recimo da je Bandić imao 100 afera (vidite kak sam danas blag, to od svježeg zraka) i za svaku aferu Zagreb mora dati milju kuna, a Bandić sto tisuća kuna.

Ak sam dobro zračunal (za ove druge ne znam ali za moj slučaj znam da je kri.minalac) gospodin Linić se ne treba brinuti za proračun Hrvatske bar još dvije godine.

Naravno lova, nekretnine, slike, sateki, skijaška i ina oprema njega i kumekih kaj su sudjelovali u toj aferi se plijene.

Lova preko Sljemenske kraljice.

Kaj to čujem da je pobijedila curica kaj zgleda kao ove s CMC, ZNAČI MLADA I ZGODNA. Ovaj cure a da se možda prihvatite skijanja?

Sretan ročkas Jano, lako miševima kolo voditi kada glavne mačke nema doma.

Inače si mi na zidu, podignute ruke, crvena oprema, zadnje olimpijsko zlato.
Živuća legenda, a očito i muza mladim skijašicama, koliko sam čuo.

lp

Ovak.

Ivek. Danas hoću na Sljemenu da zatvoriš oči i da uživaš u skijanju.

Samo to. Čovječe živiš svoje snove, sada uživaj u tome, neprocjenjivo.

I ne brini se za nasljednike, od stoljeća sedmog rađaju se novi junaci da pronose crven, bijeli, plavi barjak.

Znaš kak je u onim ratnim filmovima, kad u jurišu ubiju barjaktara onaj najbliži uzme zastavu. Ratna zastava je naročito važna jer simbolički predstavlja za sve ono što se borimo.

Kod Hrvata to znači, borba za slobodu i za svoj dom.
E sada, ako neko misli da me treba zatvoriti jer sam za svoj dom spreman život dati, to je njihov problem.
Ja se ljubavi prema domu svom ne sramim.

Evo moja podrške, jedna Marsovska za sve da vidite da ljubav boliVaš link …

lp[emo_cool]

aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa

evo četvrtak kao mali petak….najbolje vrijeme za jedan dobar sex!

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

New Report

Close